august 9, 2020
disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney voksenkostumer, disney voksneudklædning, disney fastelavnskostume til voksne, disney kostume til sidste skoledag, disney kostume til mænd, disney kostume til kvinder

Disney kostume til voksne

Er du på jagt efter et Disney voksen kostume? Disney kostume til voksne er oplagt både til fastelavn, temafesten for både børn og voksne eller til dig som samler.

Her på Alletiders Disney bestræber vi os på at samle det største udvalg af Disney kostumer, så du kan finde lige præcis det Disney kostume til voksne som du søger.

Der findes et hav af gode bud på et flot disney kostume til voksne, blandt andet: Jasmin kostume til voksne, Anna kostume til voksne, Rapunzel kostume til voksne, Snehvide kostume til voksne, Askepot kostume til voksne, Minnie Mouse kostume til voksne, Peter Plys kostume til voksne, Pinocchio kostume til voksne mm.

Disney kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Jasmin kostume

Tag dette kostume på for at befinde dig i en helt ny verden for en aften. Jasmin er en utrolig smuk og eventyrlig prinsesse, så dette outfit er perfekt til den, der søger lidt spænding til maskeraden.
Her får du et kostume, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disneyfilmen Aladdin. Kostumet omfatter en blå jumpsuit med gulddetaljer og bølgende stof samt et guldfarvet pandebånd. Find kostumet hos Partyking.

aladdin jafar kostume - Disney kostume til voksne

Jafar voksenkostume

Jafar er en af de mest onde Disneyskurke og desuden en af de flotteste. Tag dette kostume på for at blive lige så uhyggelig som hot til næste maskerade. Her får du et kostume, der forestiller Jafar fra Disneyfilmen Aladdin. Det er rød og sort og indeholder et kropsdragt, kappe samt hat. Find kostumet hos Partyking.

nden i flasken kostume - Disney kostume til voksne

Ånden i flasken kostume

Vil du opfylde alle dine venners ønsker? Eller i hvert fald drømme dig til at kunne det, så er dette dragten for dig. Genie, eller ånden i flasken, er kendt for at opfylde ønsker, og måske dine venner ønsker for en genopfyldning på drinks eller en wingman, og så kan du passende opfylde deres ønsker. Husk at gå all-in på udklædningen, så er der ikke en sjæl, der gætter hvem du er! Ånden i Flasken Kostume forestiller Genie fra Disney-filmen Aladdin. Kostumet indeholder trøje, bukser og hovedbeklædning. Find det hos Partyking.

Jasmin voksenkostume - Disney kostume til voksne

Jasmin kostume

Jasmin er den magisk smukke prinsesse fra Disneyfilmen “Aladdin”. Hun kommer oprindeligt fra kongeriget Agrabah i Mellemøsten, hvor hendes far er sultan. Nu kan du klæde dig ud som Jasmin ved hjælp af dette supersøde kostume. Perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller til Disney-festen. Find kostumet hos Partyking.

Aladdin orientalsk prins kostume - Disney kostume til voksne

Orientalsk prins kostume

Dette prinsekostume forvandler dig til Aladdin på ingen tid. Aladdin var måske ikke elsket af alle i filmen, men han vandt en stor plads i såvel Jasmins som vores hjerter. Uanset hvad er det ret imponerende at gå fra ingenting til at blive en prins!  Her har du kostumet, som er perfekt til den næste udklædningsfest. Kostumet som orientalsk prins minder om Aladdin fra filmen af samme navn. Du får de luftige og beige bukser med et lilla bælte, en sort og gylden top samt en lang og skinnende vest. Find det hos Partyking.

Genie kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Genie kostume

Elskede du også filmen Aladdin med den vidunderlige ånd Genie? Så er dette kostume helt perfekt! Er du samtidig også helt vild med at synge og danse – ja, så bliver det ikke meget bedre. Og så er overdelen tilmed oppustelig. Du får uden tvivl den største og mest ultimative Genie udklædning.  Find kostumet hos Temashop.

aladdin kostume - Disney kostume til voksne

Aladdin kostume

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

Pinocchio voksenkostume - Disney kostume til voksne

Pinocchio kostume

Pinocchio er en trædukke, hvis største ønske er at blive et menneske. Han har dog et stort problem, for så snart han lyver, bliver hans næse længere. Du behøver dog ikke være bange for at lyve, da der medfølger en næse i plast til dette kostume!
Dette kostume er et officielt licenseret produkt. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i to størrelser. Kostumet består af en buksedragt med korte ærmer og korte ben. Buksedragten har forskellige farver på shorts, trøje og vest, og udover dette har den en hvid krave. Endvidere medfølger der en gul hat samt en næse i plast. Find kostumet hos Partyking.

Jack sparrow kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Jack Sparrow voksenkostume

“Splitte mine bramsejl, det er selveste Jack Sparrow” – Klæd dig ud som den ikoniske karakter med dette vellignende kostume. Kostumet består af jakke m. T-shirt, mukser m. støvlecovers & pirathat. Find det hos Temashop.

Jack sparrow kostume - Disney kostume til voksne

Jack Sparrow kostume

Piratkostume med rigtig mange fine detaljer, så du kan blive en farlig sørøver. Det eneste du mangler er en klap for øjet, et piratvåben og selvfølgelig et skattekort, så du kan tage på skattejagt. Kostumet består af bluse m. vest, bukser, bælte, skråbælte, bandana og skocovers. Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 23.52.29 - Disney kostume til voksne

Den lille havfrue kostume

Forvandl dig til den smukke havfrue Ariel med denne fine dragt og hør, hvordan alle vennerne synger “Havet er skønt” rundt om dig. Den Lille Havfrue-kostumet inkluderer en hvid, skinnende top i en halterneckmodel samt en matchende nederdel med pailletter. Find kostumet hos Partyking.

ariel kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Ariel kostume til voksne

Den Lille Havfrue er en skøn animationsfilm fra Disney, som handler om Ariel, der drømmer om hvordan livet på landjorden er. Vil du derimod gerne opleve livet på havets bund, som en ægte havfrue? Med dette elegante kostume, kan du blive forvandlet om til en smuk Havfrue og hvem ved – måske finder du prinsen. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.17.04 - Disney kostume til voksne

Havfrue kostume

Drømmer du om, at være havfrue for en dag og opleve livet under havets overflade? Så er denne smukke kjole, med top med guld palietter og grønt skørt med tyl forneden det helt perfekte valg. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 23.56.39 - Disney kostume til voksne

Ariel voksenkostume

Drømmer du om at blive havets prinsesse for en enkelt aften? Her er en komplet og super lækker havfrue med halefinne og alt andet godt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.21.14 - Disney kostume til voksne

Havfrue kostume til voksne

“Havet er skønt…” – sådan synger Ariel i filmen Den Lille Havfrue. Tænker du også på, hvordan livet er under havets overflade? Ifør dig dette elegante kostume, der forvandler dig om til en smuk havfrue og oplev det skønne liv på havets bund. Find kostumet hos Temashop.

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.18.07 - Disney kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval. Find havfrue kostumet hos Temashop.

poseidon kostume - Disney kostume til voksne

Poseidon kostume

Klæd dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.20.27 - Disney kostume til voksne

Rapunzel kostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.23.08 - Disney kostume til voksne

Rapunzel voksenkostume

Når du er iført denne elegante kjole, kan du forvandle dig til Disneys version af den kendte eventyrprinsesse. Supplér med en superlang paryk, hvis du vil løftet outfittet op på et højere niveau. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.34.47 - Disney kostume til voksne

Askepot kostume

Iført denne flotte kreation bliver du garanteret den mest lækre Disneyprinsesse til festen. Supplér gerne med et par lækre glassko. Det er nemlig vigtigt, at du “taber” en, når du går hjem, for ellers bliver det pokkers svært for prinsen at finde dig! Askepot-kostumet indeholder en lyseblå kjole med korte pufærmer og en puffet nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Disney kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.40.59 - Disney kostume til voksne

Disney Askepot kostume

Forvandl dig selv til en drøm af skønhed iført dette smukke officielt licenserede Askepotkostume fra Disney. Disney Askepot kostume indeholder en fantastisk blå kjole med pufærmer og mange detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Disney kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2019 12 14 kl. 21.00.52 - Disney kostume til voksne

Luksus Askepot kostume

Mangler du et flot Askepot kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller Disney temafesten, så er dette kostume et godt bud. Kostumet består af kjole og halsbånd. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 12 14 kl. 21.03.18 - Disney kostume til voksne

Askepot voksenkostume

Flot Askepot kostume bestående af kjole og halsbånd med mange fine detaljer. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.31.46 - Disney kostume til voksne

Pocahontas kostume

Forvandl dig til denne modige og stærke indianerpige, som forelsker sig i englænderen John Smith. Måske har du allerede en kæreste, der kan klæde sig ud som ham? Pocahontas-kostumet efterligner Pocahontas fra Disneyfilmen af samme navn. Det inkluderer en gul kjole med brune detaljer og guldfrynser. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.20.56 - Disney kostume til voksne

Disney Minnie Mouse kostume

Disneys Minnie Mouse kommer her som et kostume med en prikket kjole, der har sorte og hvide detaljer, hvide handsker og hårbånd med museører og en matchende sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.00.23 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.02.12 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse udklædning til voksne

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.04.18 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.23.54 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Et flot Minnie Mouse-kostume, når du vil være mere end bare sød til festen. Måske finder du din Mickey at feste med… Minnie Mouse-kostumet indeholder en kort, rød kjole med hvide prikker og pufærmer med to store knapper fortil. Der indgår også et matchende skærf og en hårbøjle med to ører. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.25.56 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse voksenkostume

Med denne søde, røde kjole med hvide polkaprikker, kan du blive forvandlet om til Mickey Mouse’s søde kæreste, Minnie Mouse. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.04.07 - Disney kostume til voksne

Peter Pan unisex kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Gør outfittet komplet med et par grønne strømpebukser og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. ”Bare tænk på noget som er godt!” Kostumet er unisex og passer derfor både mænd og kvinder. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.07.28 - Disney kostume til voksne

Feminint Peter Pan kostume

Et fancy Peter Pan-damekostume, som passer perfekt til dig, som plejer at flyve til Ønskeøen. Bare vær på vagt for den ondsindede Kaptain Klo… Peter Pan-kostumet indeholder en lysegrøn tunika med brunt bælte og et par grønne leggings samt en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

Peter pan kostume til kvinder - Disney kostume til voksne

Peter Pan kostume til kvinder

En kvindelig Peter Pan? Hvad? Det går da ikke… Jo jo, det går fint! Med dette Peter Pan-damekostume bliver du en øjeblikkelig succes. Kostumet består af nederdel, tights, hat med fjer samt et reb, som du kan anvende som bælte – alt i alt en ægte Peter Pan, dog med kvindelige former. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.09.09 - Disney kostume til voksne

Kaptajn Klo kostume

Bliv en af de mest genkendelige pirater og den største Disneyskurk gennem tiderne med dette officielt licenserede Kaptajn Klo Kostume fra den elskede klassiker Peter Pan. Disney Kaptajn Klo Kostume inkluderer en rød jakke med guldfarvet bælte, 3/4 bukser og en matchende hat med fjer. Find kostumet hos Partyking.

elsa kostume fra frost 2 - Disney kostume til voksne

Elsa kostume fra Frost 2

Smuk kjole som den Elsa bærer i Frost 2. Kjolen er lyseblå og lilla nuancer, med en masse smukke detaljer. Sammensæt med matchende sko og evt. en Elsa paryk og så er du ellers klædt ud som din favoritkarakter. Find kjolen hos Temashop.

maleficent kostume - Disney kostume til voksne

Maleficent kostume

Iført denne smukke, mørke kreation kan du være Maleficent for en dag og leve dig ind i Angelina Jolies rolle. Maleficent er egentlig en godhjertet kvinde, som bare gerne vil elskes. Men frygtelige oplevelser kan forandre selv den bedste, så pas på Kong Stefan og hold fast i din datter Aurora!
Maleficent-kostumet inkluderer en kjole og hovedbeklædning. Kjolen er fremstillet af sort, smidig satin. Der er tale om en halvlang model med halvåben ryg og lange, viddeærmer, som minder om vinger. Kraven er høj med spidse kanter. Hovedbeklædningen ser ud som Maleficents horn og matcher naturligvis kjolen. Find kostumet hos Partyking.

maleficent voksenkostume - Disney kostume til voksne

Sort Maleficent kostume

Lang, sort kjole med store ærmer og hovedpynt med horn! Med dette kostume, kommer du til, at ligne Maleficent, fra Walt Disneys eventyr af samme navn. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 10 17 kl. 12.14.22 - Disney kostume til voksne

Ond Maleficent kostume

Fint kostume i rigtig malefizia stil. Kostumet giver dig et uhyggeligt look, der passer perfekt til Halloween. Find det hos Temashop.

Disney cruella de vil kostume - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look. Find kostumet hos Partyking.

cruella de vil kostume budget - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume budget

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde. Find det hos Partyking.

Cruella de vil sæt - Disney kostume til voksne

Fru De Vil Sæt

Om du er Cruella eller bare en stilet, ond dame der ikke kan lide dalmatiner, så er dette sæt perfekt. Find kostumet hos Temashop.

disney prinsessor mulan maskeraddrakt 1 - Disney kostume til voksne

Mulan kostume til voksne

Med brede ærmer, gulddetaljer og et gennemsigtigt sjal hvilende over armene, er det umuligt ikke at se adelig ud. At du desuden er en af de sejeste prinsesser, der nogensinde har eksisteret, gør jo det hele endnu bedre. Hvis du vil udleve dine Mulan-drømme helt til maskeraden, er det bare at bytte om til en krigerdragt halvvejs gennem festen!
Her får du et kostume, der forestiller Disneys Mulan. Dragten indeholder en rød, blå og lyserød kjole, et hårbånd med et blomstertilbehør og et gennemsigtigt sjal, som kan hvile om armene. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.54.42 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume til voksne

Dette klassiske Snehvidekostume ligner præcis det, vi kender fra eventyret. Kostumet inkluderer en kjole med kappe samt et hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.57.15 - Disney kostume til voksne

Snehvide voksenkostume

Nu kan du se ud præcis som den sovende prinsesse Snehvide og indhente de mange år ved at danse løs til udklædningsfesten. Men sørg for at holde dig fra mistænkelige æbler! Sovende Prinsesse Kostume minder om Snehvides tøj. Kjolen har et gult skørt og en overdel i blåt, rødt og gult. På hovedet får du en rød, sød sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

snehvide plus size kostume - Disney kostume til voksne

Snehvide Plus size kostume

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.35.37 - Disney kostume til voksne

Den onde dronning kostume

Lille spejl på væggen der… Forvandl dig til Snehvides onde stedmor og den smukkeste i landet her. Kostumet som ond dronning inkluderer en flot kjole i sort og lilla med et kortere skørt på forsiden, lilla snøre ved taljen og guldmønster på overdelen. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.41.19 - Disney kostume til voksne

Prosit kostume

Vi ved ikke, om han har en regulær forkølelse, eller om han bare er allergisk over for et eller andet, men hvis du skal klæde dig ud som gutten her, bør du altid have et lommetørklæde med dig. Prosit-kostumet inkluderer en langærmet grøn top med fastsyet rød vest. Der medfølger også et par matchende blå bukser, et hvidt rebbælte og en spids rød hat. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.43.11 - Disney kostume til voksne

Gnavpot kostume

Gnavpot-kostumet er et perfekt valg, hvis du vil forvandle dig til en eventyrlig karakter, der har lidt af en attitude. Sættet består af en langærmet gul top med blå vest, som er syet fast. Du får også et par matchende brune bukser, et hvidt rebbælte samt en spids rød hat. Find kostume hos Partyking.

Listen med Disney kostume til voksne bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Disney prinsesse kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney halloweenkostumer

 

Indlægget Disney kostume til voksne indeholder affiliate links

error: Content is protected !!