maj 27, 2024
disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney voksenkostumer, disney voksneudklædning, disney fastelavnskostume til voksne, disney kostume til sidste skoledag, disney kostume til mænd, disney kostume til kvinder

Disney kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Disney voksen kostume? Disney kostume til voksne er oplagt både til fastelavn, temafesten for både børn og voksne eller til dig som samler.

Her på Alletiders Disney bestræber vi os på at samle det største udvalg af Disney kostumer, så du kan finde lige præcis det Disney kostume til voksne som du søger.

Der findes et hav af gode bud på et flot disney kostume til voksne, blandt andet: Jasmin kostume til voksne, Anna kostume til voksne, Rapunzel kostume til voksne, Snehvide kostume til voksne, Askepot kostume til voksne, Minnie Mouse kostume til voksne, Peter Plys kostume til voksne, Pinocchio kostume til voksne mm.

Disney kostume til voksne

elsa kostume fra frost 2 - Disney kostume til voksne

Elsa kostume fra Frost 2

Smuk kjole som den Elsa bærer i Frost 2. Kjolen er lyseblå og lilla nuancer, med en masse smukke detaljer. Sammensæt med matchende sko og evt. en Elsa paryk og så er du ellers klædt ud som din favoritkarakter. Find kjolen hos Temashop.

Elsa voksenkostume - Disney kostume til voksne

Elsa voksenkostume

Klæd dig ud som den bedårende Elsa fra Frostfilmene med dette kostume bestående af kjole og kappe. Denne kjole er designet som Elsas kjole på tidspunktet hvor hun bliver en ægte isdronning. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Disney kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Disney kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

 

ariel fastelavnskostume til voksne - Disney kostume til voksne

Ariel fastelavnskostume

Bliv klædt på som Ariel for en dag, med dette Ariel fastelavnskostume til voksne. Kostumet består af en kjole med mange fine detaljer. Find kjolen hos Temashop.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.18.07 - Disney kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval. Find havfrue kostumet hos Temashop.

poseidon kostume - Disney kostume til voksne

Poseidon kostume

Klæd dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale. Find kostumet hos Partyking.

Disney Ursula Kostume - Disney kostume til voksne

Disney Ursula Kostume

Du forvandler dig til en skurkagtig søheks, der har aftaler med ulykkelige sømænd – det kan næsten ikke blive mere skræmmende! Der medfølger en kjole og hårbånd. Perfekt outfit til udklædningsfester, halloweenfester og Disney-fester! Find kostumet hos PartyKing.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.20.27 - Disney kostume til voksne

Rapunzel kostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen. Find kostumet hos Partyking.

maleficent kostume - Disney kostume til voksne

Maleficent kostume

Iført denne smukke, mørke kreation kan du være Maleficent for en dag og leve dig ind i Angelina Jolies rolle. Maleficent er egentlig en godhjertet kvinde, som bare gerne vil elskes. Men frygtelige oplevelser kan forandre selv den bedste, så pas på Kong Stefan og hold fast i din datter Aurora!
Maleficent-kostumet inkluderer en kjole og hovedbeklædning.Find kostumet hos Partyking.

maleficent voksenkostume - Disney kostume til voksne

Sort Maleficent kostume

Lang, sort kjole med store ærmer og hovedpynt med horn! Med dette kostume, kommer du til, at ligne Maleficent, fra Walt Disneys eventyr af samme navn. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 10 17 kl. 12.14.22 - Disney kostume til voksne

Ond Maleficent kostume

Fint kostume i rigtig malefizia stil. Kostumet giver dig et uhyggeligt look, der passer perfekt til Halloween. Kostumet består af kjole med krave og hovedbeklædning. Find kostumet hos Temashop.

Disney Cruella De Vil Kostume - Disney kostume til voksne

Disney Cruella De Vil Kostume

Gør dig klar til at stjæle rampelyset som den smukke skurk Cruella De Vil med dette fantastiske kostume! Du fanger straks alle blikke med den elegante hvide pelskåbe og blodrøde handsker, om end du givetvis også vækker en vis frygt hos alle firbenede venner. Der medfølger en lang hvid pelskåbe med luftigt stof med sorte prikker ved kraven og i den nederste kant. Kåben har et rødt for og matcher de medfølgende handsker. Find kostumet hos PartyKing.

cruella de vil voksenkostume - Disney kostume til voksne

Cruella de vil voksenkostume

Klæd dig ud som selveste Cruella de vil til den kommende fastelavnsfest eller karneval. Kostumet består af kjole og en dalmatiner kappe. Gør dit kostume komplet med en Cruella paryk. Find kostumet hos Temashop.

Disney cruella de vil kostume - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look. Find kostumet hos Partyking.

cruella de vil kostume budget - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume budget

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde. Find det hos Partyking.

anna frost 2 voksenkostume - Disney kostume til voksne

Frost 2 Anna kostume til voksne

Dette Anna kostume er under officiel Frozen 2™ licens, og er til kvinder. Udklædningen består af en kjole, et bælte og en jakke uden ærmer (sko ikke inkluderet). Kjolene er sort, med et symbol af hvede på brystet, en orange krave og et bånd i imiteret læder ved tajlen. Jakken er uden ærmer, i to farver: lyserød og lilla. Find kostumet hos Partyking.

Frozen Anna voksenkostume - Disney kostume til voksne

Frozen Anna voksenkostume

Gør dig klar til uforglemmelige eventyr i Arendal, og lad fantasien få frit løb. Kostumet har en meget høj kvalitet og består af en lang sort kjole i fløjl med smarte detaljer foran. Derudover medfølger der en lilla kappe, som du kan tage af. Find kostumet hos PartyKing.

Frost Anna Kostume  - Disney kostume til voksne

Klæd dig ud som Anna fra Frost med dette smukke kostume. Kostumet består af en kjole og tilhørende kappe. Kjolen har mange smukke detaljer. Find kostumet hos Temashop.

Disney Frozen Anna kostume - Disney kostume til voksne

Disney Frozen Anna kostume

Forvandl dig til den elskede karakter Anna fra Disneys storfilm “Frozen” med dette fantastiske kostume! Gør dig klar til uforglemmelige eventyr i Arendal med søster Elsa, magi, skøre snemænd og det hele! Der medfølger en glitrende kjole med flotte blomstermotiver på underdelen og en matchende glitrende kappe. Find kostumet hos PartyKing.

Belle voksenkostume - Disney kostume til voksne

Belle voksenkostume

Tag denne kjole på, som forvandler dig til en rigtig skønhed på et splitsekund! En perfekt udklædning, hvis du skulle blive låst inde i et slot af et udyr. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 11 kl. 00.17.05 - Disney kostume til voksne

Skønheden kostume

Drømmer du om at danse rundt som den smukke Belle fra “Skønheden og Udyret”? Hop i denne kjole og lad magien sprede sig. Denne kjole fremstår i en gylden farve, der får dig til at ligne en ægte skønhed. Hvem ved, måske møder du en flot prins eller et charmerende udyr? Find det flotte kostume hos Temashop.

 

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.07.04 - Disney kostume til voksne

Udyret kostume

Hvis du har en ven, som skal klæde sig ud som Belle fra filmen “Skønheden og Udyret” ved halloweenfesten, kan du overraske hende med at klæde dig ud som Udyret. Du ser måske ikke så sød ud eller er dit smukkeste jeg lige nu, men det er jo faktisk det indre, der tæller, og Udyret er som bekendt en sand prins med et godt hjerte. Denne herredragt er holdt i en ægte Disneyånd, og den omfatter en frakkelignende vinrød jakke med gulddetaljer, blåmønstret vest, hvid krave og en ansigtsmaske, der ligner Udyret. Find Udyret kostume hos Partyking.

Belle kjole til voksne - Disney kostume til voksne

Belle kjole til voksne

Kostumet består af en gul, skinnende balkjole med et glitrende blondestof forneden, som giver et fluffy udseende. På blondestoffet sidder der små søde blomster. Den nederste del af kjolen er skabt med en fancy drapering, hvilket gør kjolen til en skøn balkjole med et fint fald.
Kjolen har desuden pufærmer med gule roser i en fløjlsfinish samt transparente og aftagelige stropper. Der medfølger endda et fint gult diadem i fløjl. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.04.07 - Disney kostume til voksne

Peter Pan unisex kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Gør outfittet komplet med et par grønne strømpebukser og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. ”Bare tænk på noget som er godt!” Kostumet er unisex og passer derfor både mænd og kvinder. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.07.28 - Disney kostume til voksne

Feminint Peter Pan kostume

Et fancy Peter Pan-damekostume, som passer perfekt til dig, som plejer at flyve til Ønskeøen. Bare vær på vagt for den ondsindede Kaptain Klo… Peter Pan-kostumet indeholder en lysegrøn tunika med brunt bælte og et par grønne leggings samt en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

Aladdin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

Aladdin Kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Ager Disney’s sjoveste helt Aladdin for en aften med dette Aladdin kostume. Kostumet består af vest,bukser, bælte & Turban. Fuldend kostumet med at tage Abu på den ene arm og en magisk lampe i hånden. Find kostumet hos Temashop.

Flyvende tæppe kostume - Disney kostume til voksne

Flyvende tæppe kostume

Flyv op på prinsessens balkon og tag hende med på en romantisk tur blandt skyerne med dette flyvende tæppe! Cool kostume, der forestiller det flyvende tæppe fra Aladdin, som helt sikkert vil tage din kostumeudklædning til det næste niveau. Find det hos PartyHallen.

Jasmin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Jasmin kostume til voksne

Tag dette magiske kostume på til den kommende udklædningsfest eller temafesten med Aladdin tema. Kostumet består af kjole, bukser og hårbånd. Find kostumet hos Temashop.

Genie kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Genie kostume

Her har vi en rigtig festlig og oppustelig(!) version af Disneys rapkæftede ånd! Genie, som han kaldes på engelsk, har altid noget at sige om hvad som helst og er en af de mest underholdende karakterer i den klassiske film. Er du godt klar over, at du er noget af en klovn med sans for humor, er denne sjove dragt et godt alternativ! Ved hjælp af en smart, batteridrevet anordning puster du overdelen op til flaskelignende proportioner  Find kostumet hos PartyHallen.

snehvide kostume budget - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume budget

Hvem drømmer ikke om at prøve livet som Disneyprinsesse for en dag? Nu har du chancen med denne smukke kjole designet lige som Snehvides. Det eneste du mangler nu er syv små dværge.
Prinsesse Budget Kostume kommer i farverne blå, gul, rød og hvid og forestiller den kjole, som Snehvide har på i Disneyeventyret. Med kjolen medfølger også et rødt diadem med en sløjfe. Fuldend gerne looket med en mørk paryk i kort frisure for et virkelighedstro look. Find kostumet hos Partyking.snehvide plus size kostume - Disney kostume til voksne

Snehvide Plus size kostume

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Den onde dronning kostume - Disney kostume til voksne

Den onde dronning kostume

Man er ikke specielt rar, hvis man har navnet den Onde Dronning, det er en ting, der er helt sikker. Netop denne dronning er ekstra ond og især led mod Snehvide. Så det er altså et perfekt kostume, hvis det er tid til en kostumefest med Disney-tema!  Her får du et kostume, der inkluderer en kjole med kappe, bælte og krone. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.36.00 - Disney kostume til voksne

Frækt Pocahontas kostume

Nu har du chancen for at klæde dig ud som Pocahontas. De mandlige indianere vil ikke kunne fokusere på at jage, når de ser dig i dette frække og forførende kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.37.34 - Disney kostume til voksne

Pocahontas indianer kostume

Nu kan du klæde dig ud som den smukkeste indianer i dette charmerende og flotte kostume, der forvandler dig til en indiansk prinsesse. Find kostumet hos Temashop.

Quasimodo Kostume - Disney kostume til voksne

Quasimodo Kostume

Klæd dig ud som den rare figur, og overøs andre med komplimenter til udklædningsfesten. Perfekt til den, som elsker børnefilm, men stadig vil se uhyggelig ud til halloweenfesten. Quasimodo Kostume inkluderer en lang, brun tunika, en kort, brun kappe med hætte, bælte og en pukkel til ryggen. Find kostumet hos PartyKing.

Listen med Disney kostume til voksne bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Disney prinsesse kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney halloweenkostumer

 

Indlægget Disney kostume til voksne indeholder affiliate links

error: Content is protected !!