november 30, 2023
disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney voksenkostumer, disney voksneudklædning, disney fastelavnskostume til voksne, disney kostume til sidste skoledag, disney kostume til mænd, disney kostume til kvinder

Disney kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Disney voksen kostume? Disney kostume til voksne er oplagt både til fastelavn, temafesten for både børn og voksne eller til dig som samler.

Her på Alletiders Disney bestræber vi os på at samle det største udvalg af Disney kostumer, så du kan finde lige præcis det Disney kostume til voksne som du søger.

Der findes et hav af gode bud på et flot disney kostume til voksne, blandt andet: Jasmin kostume til voksne, Anna kostume til voksne, Rapunzel kostume til voksne, Snehvide kostume til voksne, Askepot kostume til voksne, Minnie Mouse kostume til voksne, Peter Plys kostume til voksne, Pinocchio kostume til voksne mm.

Disney kostume til voksne

aladdin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Aladdin voksenkostume

I dette heftige kostume forvandles du til Aladdin. Det er bare at hoppe op på et flyvende tæppe og begynde at lede efter den magiske lampe. Aladdin med Abe Kostume inkluderer et par bukser, en vest og en rød hat med kvast. Der følger desuden en oppustelig abe med til kostumet. Find kostumet hos Partyking.

Aladdin kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

Oppustelig genie kostume - Disney kostume til voksne

Genie kostume til voksne

Her har vi en rigtig festlig og oppustelig(!) version af Disneys rapkæftede ånd! Genie, som han kaldes på engelsk, har altid noget at sige om hvad som helst og er en af de mest underholdende karakterer i den klassiske film. Oppustelig Ånd Aladdin-kostumet inkluderer en oppustelig overdel, et par haremsbukser og en ansigtsmaske. Find kostumet hos Partyking.

aladdin jafar kostume - Disney kostume til voksne

Jafar voksenkostume

Jafar er en af de mest onde Disneyskurke og desuden en af de flotteste. Tag dette kostume på for at blive lige så uhyggelig som hot til næste maskerade. Her får du et kostume, der forestiller Jafar fra Disneyfilmen Aladdin. Det er rød og sort og indeholder et kropsdragt, kappe samt hat. Find kostumet hos Partyking.

nden i flasken kostume - Disney kostume til voksne

Ånden i flasken kostume

Vil du opfylde alle dine venners ønsker? Eller i hvert fald drømme dig til at kunne det, så er dette dragten for dig. Genie, eller ånden i flasken, er kendt for at opfylde ønsker, og måske dine venner ønsker for en genopfyldning på drinks eller en wingman, og så kan du passende opfylde deres ønsker. Husk at gå all-in på udklædningen, så er der ikke en sjæl, der gætter hvem du er! Ånden i Flasken Kostume forestiller Genie fra Disney-filmen Aladdin. Kostumet indeholder trøje, bukser og hovedbeklædning. Find det hos Partyking.

Jasmin voksenkostume - Disney kostume til voksne

Jasmin kostume

Jasmin er den magisk smukke prinsesse fra Disneyfilmen “Aladdin”. Hun kommer oprindeligt fra kongeriget Agrabah i Mellemøsten, hvor hendes far er sultan. Nu kan du klæde dig ud som Jasmin ved hjælp af dette supersøde kostume. Perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller til Disney-festen. Find kostumet hos Partyking.aladdin kostume - Disney kostume til voksne

Aladdin kostume

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

flyvende tæppe kostume - Disney kostume til voksne

Flyvende tæppe kostume

Sæt dig på dit flyvende tæppe, og led efter den magiske lampe. Det siges, at hvis du gnider lidt på lampen, vågner ånden, og hvis du er virkelig heldig, kan du få opfyldt hele tre ønsker. Kostumet består af et flyvende tæppe, som kan hænges over skuldrene. På tæppet er der placeret falske ben, og det ser derfor ud som om, at det er dig, der sidder på tæppet. Find kostumet hos Partyking.

ariel kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Ariel kostume til voksne

Den Lille Havfrue er en skøn animationsfilm fra Disney, som handler om Ariel, der drømmer om hvordan livet på landjorden er. Vil du derimod gerne opleve livet på havets bund, som en ægte havfrue? Med dette elegante kostume, kan du blive forvandlet om til en smuk Havfrue og hvem ved – måske finder du prinsen. Find kostumet hos Temashop.Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.18.07 - Disney kostume til voksne

 

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval. Find havfrue kostumet hos Temashop.

poseidon kostume - Disney kostume til voksne

Poseidon kostume

Klæd dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.20.27 - Disney kostume til voksne

Rapunzel kostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.23.08 - Disney kostume til voksne

Rapunzel voksenkostume

Når du er iført denne elegante kjole, kan du forvandle dig til Disneys version af den kendte eventyrprinsesse. Supplér med en superlang paryk, hvis du vil løftet outfittet op på et højere niveau. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.34.47 - Disney kostume til voksne

Askepot kostume

Iført denne flotte kreation bliver du garanteret den mest lækre Disneyprinsesse til festen. Supplér gerne med et par lækre glassko. Det er nemlig vigtigt, at du “taber” en, når du går hjem, for ellers bliver det pokkers svært for prinsen at finde dig! Askepot-kostumet indeholder en lyseblå kjole med korte pufærmer og en puffet nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Disney kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Disney kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

Disney alice i eventyrland kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Disney Alice i eventyrland kostume

Disney Alice i Eventyrland-kostume er perfekt, hvis du vil forvandle dig til Lewis Carrolls klassiske karakter. Dette fantastiske outfit kombinerer stil med en sexet kort kjole og smukke
former. Du modtager en blå kjole med hvidt forklæde. Forklædet er dekoreret med sorte bånd, der danner en sløjfe, og nederst finder du teksten “Alice” sammen med Disneys tegneseriefigur. Desuden medfølger der et sort hårbånd med sort sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.31.46 - Disney kostume til voksne

Pocahontas kostume

Forvandl dig til denne modige og stærke indianerpige, som forelsker sig i englænderen John Smith. Måske har du allerede en kæreste, der kan klæde sig ud som ham? Pocahontas-kostumet efterligner Pocahontas fra Disneyfilmen af samme navn. Det inkluderer en gul kjole med brune detaljer og guldfrynser. Find kostumet hos Partyking.

tornerose fastelavnskostume til voksne - Disney kostume til voksne

Tornerose fastelavnskostume til voksne

Mind andre om, at “sand kærlighed venter” ved at portrættere Tornerose til din næste udklædningsfest. Tornerose-kostumet inkluderer en elegant lyserød kjole med tylærmer, dekorative kanter og en pynterose på forsiden. Der medfølger også en guldfarvet tiara til hovedet. Match med et netop-vågnet-look og en rød rose for et komplet outfit. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 10.20.56 - Disney kostume til voksne

Disney Minnie Mouse kostume

Disneys Minnie Mouse kommer her som et kostume med en prikket kjole, der har sorte og hvide detaljer, hvide handsker og hårbånd med museører og en matchende sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.00.23 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.02.12 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse udklædning til voksne

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 04 kl. 23.04.18 - Disney kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen. Find kostumet hos Temashop.

toy story woody kostume - Disney kostume til voksne

Toy Story Woody kostume

Forvandl dig til en livagtig dukke og tilmed hovedkarakteren Cowboy Woody fra “Toy Story”. Toy Story Woody-kostumet inkluderer en ternet trøje med kofarvet vest og rødt tørklæde. Der indgår
også et par blå bukser med trykt guldfarvet bælte samt den karakteristiske hat i et blødt PVC-materiale. Find kostumet hos Partyking.

buzz lightyear voksenkostume disney kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Buzz Lightyear voksenkostume

Buzz Lightyear-kostumet indeholder en skumgummipolstret langærmet overdel med hue, “Lightyear”-navneskilt til venstre på brystet, lilla remme af polyester, sølv-rullekrave, skumbelagte skuldre og albuer samt tryk på hver arm. Overdelen fæstnes bagtil ved hjælp af velcro. Til kostumet følger der et par hvide Buzz Lightyear-bukser med elastik, knæbeskyttere af vinyl og limegrønne vinylkanter. Find kostumet hos Partyking.

Vaiana voksenkostume - Disney kostume til voksne

Vaina kostume til voksne

Moana, eller Vaiana som hun også er kendt som, er den seje og stærke karakter fra Disneyfilmen af samme navn. Heltinden er klædt i klassisk polynesisk tøj, hvilket gør dette til et perfekt kostume, uanset om det er et valgfrit tema eller fx eksotisk aften! Moana Kostume er et flot kostume i klare farver som med garanti kommer til at øge dine chancer for at vinde prisen for bedste kostume. Dragten inkluderer heldækkende kjole med tryk samt en plastikblomst til at sætte i håret. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.04.07 - Disney kostume til voksne

Peter Pan unisex kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Gør outfittet komplet med et par grønne strømpebukser og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. ”Bare tænk på noget som er godt!” Kostumet er unisex og passer derfor både mænd og kvinder. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.07.28 - Disney kostume til voksne

Feminint Peter Pan kostume

Et fancy Peter Pan-damekostume, som passer perfekt til dig, som plejer at flyve til Ønskeøen. Bare vær på vagt for den ondsindede Kaptain Klo… Peter Pan-kostumet indeholder en lysegrøn tunika med brunt bælte og et par grønne leggings samt en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

Peter pan kostume til kvinder - Disney kostume til voksne

Peter Pan kostume til kvinder

En kvindelig Peter Pan? Hvad? Det går da ikke… Jo jo, det går fint! Med dette Peter Pan-damekostume bliver du en øjeblikkelig succes. Kostumet består af nederdel, tights, hat med fjer samt et reb, som du kan anvende som bælte – alt i alt en ægte Peter Pan, dog med kvindelige former. Find kostumet hos Partyking.

elsa kostume fra frost 2 - Disney kostume til voksne

Elsa kostume fra Frost 2

Smuk kjole som den Elsa bærer i Frost 2. Kjolen er lyseblå og lilla nuancer, med en masse smukke detaljer. Sammensæt med matchende sko og evt. en Elsa paryk og så er du ellers klædt ud som din favoritkarakter. Find kjolen hos Temashop.

anna kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Frost 2 Anna kostume

Ankom til festen eller udklædningsfesten som Prinsesse Anna fra filmen “Frost”. Der sker altid mange spændende ting, når Anna er sammen med sin søster Elsa og deres bedste venner, snemanden Olaf samt rensdyret Sven i kongeriget Arendal. Kostumet omfatter en lang kjole med mange flotte detaljer. Kjolen har et hvedemotiv på brystet samt en orange krave og et bælte rundt om taljen. Over skuldrene hænger der en lang lilla og lyserød vest. Find kostumet hos Partyking.

Frost 2 kristoffer voksenkostume - Disney kostume til voksne

Frost 2 Kristoffer kostume

Kristoffer, nærmere kendt som den flinke fyr med rensdyret i Frost-filmene, er en populær udklædning, når det er tid til kostumefest eller afterski i bjerglandskabet. Her får du en nøjagtig kopi af hans tøj i Frost 2, og din ven er sikkert villigt til at spille rensdyret Sven, hvis du spørger rigtig pænt.
Her får du et kostume, der indeholder en overdel og bukser med fastsyede skoovertræk i polyester. Find kostumet hos Partyking.

olaf kostume til voksne - Disney kostume til voksne

Olaf voksenkostume

En af de sødeste karakterer i Frostfilmene er utvivlsomt snemanden Olaf, og nu har du muligheden for at klæde dig ud som netop ham. Med denne komplette dragt behøver du intet andet, når det er tid til årets udklædningsfest. Kostumet består af en hvid heldragt, som ligner en snemand. Armene er brune for at ligne grene, og oven på hovedet sidder selve ansigtet med den klassiske gulerod. Find kostumet hos Partyking.

maleficent kostume - Disney kostume til voksne

Maleficent kostume

Iført denne smukke, mørke kreation kan du være Maleficent for en dag og leve dig ind i Angelina Jolies rolle. Maleficent er egentlig en godhjertet kvinde, som bare gerne vil elskes. Men frygtelige oplevelser kan forandre selv den bedste, så pas på Kong Stefan og hold fast i din datter Aurora!
Maleficent-kostumet inkluderer en kjole og hovedbeklædning. Kjolen er fremstillet af sort, smidig satin. Der er tale om en halvlang model med halvåben ryg og lange, viddeærmer, som minder om vinger. Kraven er høj med spidse kanter. Hovedbeklædningen ser ud som Maleficents horn og matcher naturligvis kjolen. Find kostumet hos Partyking.

maleficent voksenkostume - Disney kostume til voksne

Sort Maleficent kostume

Lang, sort kjole med store ærmer og hovedpynt med horn! Med dette kostume, kommer du til, at ligne Maleficent, fra Walt Disneys eventyr af samme navn. Find kostumet hos Temashop.

Disney cruella de vil kostume - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look. Find kostumet hos Partyking.

cruella de vil kostume budget - Disney kostume til voksne

Cruella de vil kostume budget

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde. Find det hos Partyking.

Cruella de vil sæt - Disney kostume til voksne

Fru De Vil Sæt

Om du er Cruella eller bare en stilet, ond dame der ikke kan lide dalmatiner, så er dette sæt perfekt. Find kostumet hos Temashop.

disney prinsessor mulan maskeraddrakt 1 - Disney kostume til voksne

Mulan kostume til voksne

Med brede ærmer, gulddetaljer og et gennemsigtigt sjal hvilende over armene, er det umuligt ikke at se adelig ud. At du desuden er en af de sejeste prinsesser, der nogensinde har eksisteret, gør jo det hele endnu bedre. Hvis du vil udleve dine Mulan-drømme helt til maskeraden, er det bare at bytte om til en krigerdragt halvvejs gennem festen!
Her får du et kostume, der forestiller Disneys Mulan. Dragten indeholder en rød, blå og lyserød kjole, et hårbånd med et blomstertilbehør og et gennemsigtigt sjal, som kan hvile om armene. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.54.42 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume til voksne

Dette klassiske Snehvidekostume ligner præcis det, vi kender fra eventyret. Kostumet inkluderer en kjole med kappe samt et hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

snehvide plus size kostume - Disney kostume til voksne

Snehvide Plus size kostume

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Disney kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Listen med Disney kostume til voksne bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Disney prinsesse kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney halloweenkostumer

 

Indlægget Disney kostume til voksne indeholder affiliate links

error: Content is protected !!