Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Rapunzel kostume til voksne - Alletiders Disney
marts 20, 2023
rapunzel kostume til voksne, rapunzel udklædning til voksne, rapunzel kjole til voksne, rapunzel voksenkostumer, rapunzel kostumer til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjole til voksne, disney prinsesse voksenkostumer, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Rapunzel kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også vild med eventyret om Rapunzel? Så er et Rapunzel kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

“Rapunzel, Rapunzel lad falde dit hår”

Rapunzel” er et oprindeligt tysk eventyr af Brødrene Grimm, og det blev første gang udgivet 1812 som en del af bogen Grimms eventyr. Den er en af de mest kendte eventyr, og historien er blevet brugt i mange tegnefilm, blandt andet i To på flugt – et hårrejsende eventyr. En amerikansk fantasy og musical computeranimationsfilm fra 2010, som er produceret af Walt Disney Animation Studios. Den er nr. 50 i rækken af Disneys klassikere.

Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr. Hun ser uvidende hvert år (til hendes fødselsdag) at der i kongeriget bliver sendt tusinder af lanterner til vejrs (i mindet om Prinsesse Rapunzel) – og hun rammes af store drømme ved synet. Som teenager er hun både kreativ og viljestærk og snart kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider – selvfølgelig med sin elskede Pascal ved sin side.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.20.27 - Rapunzel kostume til voksne

Rapunzel kostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen. Find kostumet hos Partyking.

Rapunzel paryk - Rapunzel kostume til voksne

Rapunzel paryk

Der var en gang en mand og en kvinde, som brændende havde ønsket sig et barn i meget lang tid. En smuk dag fik de et barn, og hendes navn var Rapunzel. En dag blev Rapunzel taget til fange i et højt tårn, som ikke havde nogen dør, men kun et enkelt, lille vindue. Tiden gik, og Rapunzel fik længere og længere hår. En dag kom en prins og ville “komme op” til Rapunzel, men der var jo ingen dør? Det problem løste de ved, at han klatrede op af tårnet ved hjælp af hendes meget lange hår! Og hvad der siden skete… det siger vi ikke! Rapunzel Paryk Ekstra Lang er en super cool paryk, som er længere end de fleste andre menneskers hår. Parykken ligner Rapunzels hår og vil være rigtig flot til kostume-eller halloweenfesten. Match gerne med en lilla kjole eller lignende for at få det rigtige Rapunzel-look! Find parykken hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

SE OGSÅ: Rapunzel kostume til børn

Indlægget Rapunzel kostume til voksne indeholder affiliatelinks

One thought on “Rapunzel kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!