maj 27, 2024
mulan kostume til børn, mulan udklædning til børn, mulan kjole til børn, mulan kostumer, mulan børnekostumer, mulan tøj til børn, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn, disney mulan, geisha udklædning til børn, geisha kostume til børn, geisha dragt til børn, alletiders disney, mulan gaver, disney prinsesse kostumer, disney prinsesser børnekostumer

Mulan kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Mulan, så er et Mulan kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Mulan er en Oscar- og Golden Globe-nomineret Disney tegnefilm fra 1998.

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far.

For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.

Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien!

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Mulan kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Mulan tema eller til leg i hjemmet.

Disney Mulan Børnekostume - Mulan kostume til børn

Disney Mulan børnekostume

Disneys sejeste kriger er uden tvivl Mulan, og hvis det er en favorit i hjemmet, er dette elegante kostume perfekt til børnene! Godt valg til en udklædningsfest med Disney-tema eller andre festlige begivenheder, der kræver en stor dosis lyserød! Kostumet er fremstillet af polyester og er dekoreret med detaljer fra Disney-filmen “Mulan”. Find kostumet hos PartyKing.

Mulan børnekostume  - Mulan kostume til børn
Mulan børnekostume

Lev dig ind i det fortryllende Disney univers med dette flotte Mulan kostume! Et herligt kostume både til fødselsdagen, fastelavn og til masser timers leg i hjemmet. Find kostumet hos Eurotoys. 

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Mulan kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 thoughts on “Mulan kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!