september 25, 2021
mulan kostume til børn, mulan udklædning til børn, mulan kjole til børn, mulan kostumer, mulan børnekostumer, mulan tøj til børn, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn, disney mulan, geisha udklædning til børn, geisha kostume til børn, geisha dragt til børn, alletiders disney, mulan gaver, disney prinsesse kostumer, disney prinsesser børnekostumer

Mulan kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Mulan, så er et Mulan kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Mulan er en Oscar- og Golden Globe-nomineret Disney tegnefilm fra 1998.

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far.

For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.

Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien!

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Mulan kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Mulan tema eller til leg i hjemmet.

prinsesse mulan boernekostume kostymer 90 er toej 1 - Mulan kostume til børn

Prinsesse Mulan Børnekostume

Flot detaljeret prinsesse mulan børnekostume der både kan bruges til leg i hjemmet, fødselsdagen med Mulan tema eller til årets fastelavn. Find det hos Temashop.

Mulan kjole til børn - Mulan kostume til børn

Mulan kjole til børn

Den klassiske film om Mulan er lige så populær nu, som da den udkom, og den tryllebinder stadig børn verden over. Denne elegante kjole er derfor en perfekt gave til en lille pige eller dreng, som ganske enkelt ikke kan få nok af Mulans eventyr! Her får du en fin, flerfarvet kjole i polyester med motiv fra filmen Mulan. Find kjolen hos Partyking.

Mulan børnekostume - Mulan kostume til børn

Mulan kostume til børn

Ønsker du at blive taget med til Mulans vidunderlige verden, en verden fuld af mystik? Denne kjole i orientalsk stil kan tage dig lidt på vejen – resten må du bruge din fantasi til. En smuk kjole til festen eller til maskeraden! Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Mulan kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 thoughts on “Mulan kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!