Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Mulan kostume til børn - Alletiders Disney
maj 21, 2022
mulan kostume til børn, mulan udklædning til børn, mulan kjole til børn, mulan kostumer, mulan børnekostumer, mulan tøj til børn, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn, disney mulan, geisha udklædning til børn, geisha kostume til børn, geisha dragt til børn, alletiders disney, mulan gaver, disney prinsesse kostumer, disney prinsesser børnekostumer

Mulan kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Mulan, så er et Mulan kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Mulan er en Oscar- og Golden Globe-nomineret Disney tegnefilm fra 1998.

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far.

For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.

Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien!

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Mulan kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Mulan tema eller til leg i hjemmet.Mulan kjole til børn - Mulan kostume til børn

Mulan kjole til børn

Den klassiske film om Mulan er lige så populær nu, som da den udkom, og den tryllebinder stadig børn verden over. Denne elegante kjole er derfor en perfekt gave til en lille pige eller dreng, som ganske enkelt ikke kan få nok af Mulans eventyr! Her får du en fin, flerfarvet kjole i polyester med motiv fra filmen Mulan. Find kjolen hos Partyking.

Mulan børnekostume - Mulan kostume til børn

Mulan kostume til børn

Ønsker du at blive taget med til Mulans vidunderlige verden, en verden fuld af mystik? Denne kjole i orientalsk stil kan tage dig lidt på vejen – resten må du bruge din fantasi til. En smuk kjole til festen eller til maskeraden! Find kostumet hos Partyking.

Mulan børnekostume - Mulan kostume til børn

Mulan børnekostume

Klæd dig ud som din yndlingshelt Mulan i denne fantastiske kjole fra Rubies med motiv fra filmen. Skønt kostume til udklædningsfesten eller Fastelavn! Find kostumet hos Jollyroom.

Mulan børnekostume  - Mulan kostume til børn

Mulan børnekostume

Lev dig ind i det fortryllende Disney univers med dette flotte Mulan kostume! Et herligt kostume både til fødselsdagen, fastelavn og til masser timers leg i hjemmet. Find kostumet hos Eurotoys. 

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Mulan kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 thoughts on “Mulan kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!