august 9, 2022
disney prinsesse kostume til voksne, disney kostumer, disney prinsesser kostume, disney prinsesse udklædning, disney prinsesse voksenkostume, disney fastelavnskostumer til voksne, populære kostumer til voksne 2021, årets kostumer 2021,

Disney prinsesse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer du også om at være prinsesse for en dag? Klæd dig ud som en Disney prinsesse med et smukt Disney prinsesse kostume til voksne.

Et Disney prinsesse kostume til voksne er det perfekte kostume til dig, der gerne vil føle dig som prinsesse for en dag.

Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien. Alle skønne Disney karakterer med hver deres personlighed og særlige egenskab.
Ønsker du dig en prinsesse kjole, så har vi et lavet en oversigt Disney prinsesse kostumer. Her er det både muligt at finde Tornerose, Elsa, Anna, Belle, Askepot osv. Listen bliver løbende opdateret når vi finder et nyt Disney prinsesse kostume til voksne:

Jasmin kostume til voksne

jasmin kostume til voksne, jasmin udklædning til voksne, jasmin tøj til voksne, jasmin kostumer, jasmin voksen kostume, arabisk prinsesse kostume, mavedanser kostumer, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse voksenkostumer, disney kostumer til voksne, disney kostume til voksne, disney fastelavns kostume til voksne, alletiders disney

“Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige, men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr.

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne.

Jasmin kostume til voksne - Disney prinsesse kostume til voksne

Jasmin kostume til voksne

Tag dette magiske kostume på til den kommende udklædningsfest eller temafesten med Aladdin tema. Kostumet består af kjole, bukser og hårbånd. Find kostumet hos Temashop.

Jasmin voksenkostume - Disney prinsesse kostume til voksne

Jasmin kostume

Jasmin er den magisk smukke prinsesse fra Disneyfilmen “Aladdin”. Hun kommer oprindeligt fra kongeriget Agrabah i Mellemøsten, hvor hendes far er sultan. Nu kan du klæde dig ud som Jasmin ved hjælp af dette supersøde kostume. Perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller til Disney-festen. Find kostumet hos Partyking.

 

Rapunzel kostume til voksne

rapunzel kostume til voksne, rapunzel udklædning til voksne, rapunzel kjole til voksne, rapunzel voksenkostumer, rapunzel kostumer til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjole til voksne, disney prinsesse voksenkostumer, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Rapunzel er født som prinsesse med helbredende hår. Som ganske lille baby blev prinsesse Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og bliver siden hen holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun drømmer om store eventyr.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.20.27 - Disney prinsesse kostume til voksne

Rapunzel kostume

Denne eventyrprinsesse vil gøre udklædningsfesten til en aften, man sent vil glemme! Rapunzel-kostumet omfatter en lang kjole i lilla nuancer, der har en snøring foran. Kjolen har også fastsyede kanter med flæser. Match gerne med en lang paryk, hvis du ikke selv har tilstrækkeligt langt hår, så du kan bliver reddet af prinsen. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.23.08 - Disney prinsesse kostume til voksne

Rapunzel voksenkostume

Når du er iført denne elegante kjole, kan du forvandle dig til Disneys version af den kendte eventyrprinsesse. Supplér med en superlang paryk, hvis du vil løftet outfittet op på et højere niveau. Find kostumet hos Partyking.

Tornerose kostume til voksne

tornerose kostume til voksne, tornerose udklædning til voksne, tornerose kjole til voksne, tornerose voksenkostume, tornerose kostumer til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjole til voksne, disney voksenkostumer, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.27.39 - Disney prinsesse kostume til voksne

Tornerose voksenkostume

Mind andre om, at “sand kærlighed venter” ved at portrættere Tornerose til din næste udklædningsfest. Tornerose-kostumet inkluderer en elegant lyserød kjole med tylærmer, dekorative kanter og en
pynterose på forsiden. Der medfølger også en guldfarvet tiara til hovedet. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.30.07 - Disney prinsesse kostume til voksne

Tornerose kostume

Klæd dig ud som den fagre og smukt syngende Tornerose for en dag! Denne flotte kjole er lavet af satin og tyl med rynkede partier. Mere prinsesseagtigt end dette bliver det ikke! Tornerose Budget Kostume er en sød, lang kjole, der er inspireret af Tornerose. Kjolen er lys- og mørk lyserød. Find kostumet hos Partyking.

Elsa kostume til voksne

elsa kostume til voksne, elsa udklædning til voksne, elsa kjole til voksne, elsa kostumer til voksne, elsa voksenkostumer, elsa prinsessekjole, frost kostume til voksne, frost udklædning til voksne, frost kostumer til voksne, frost voksenkostumer, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjoler til voksne, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Er du også helt vild med Elsa fra Frost filmene? Så er et Elsa kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Frost 2 elsa kostume til voksne - Disney prinsesse kostume til voksne

Frost 2 Elsa voksenkostume

I slutningen af 2019 fik Frost 2 endelig premiere i Danmark, hvilket også betød nye Elsa og Anna kjoler. Ønsker du at klæde dig ud som Elsa – er dette det perfekte Elsa kostume. Find det hos Temashop.

Askepot kostume til voksne

askepot kostume til voksne, askepot udklædning til voksne, askepot tøj til voksne, askepot kjole til voksne, askpot voksen kostumer, disney prinsesse kostumer til voksne, alletiders disney, askepot kostume til børn, askepot udklædning til børn, askepot kjole til børn, askepot tøj til børn, askepot børnekostume, askepot balkjole til børn, disney kostume til børn, disney kostumer til børn, disney børnekostumer, alletiders disney

Mangler du et flot Askepot kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine Askepot kostumer frem:

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.34.47 - Disney prinsesse kostume til voksne

Askepot kostume

Iført denne flotte kreation bliver du garanteret den mest lækre Disneyprinsesse til festen. Supplér gerne med et par lækre glassko. Det er nemlig vigtigt, at du “taber” en, når du går hjem, for ellers bliver det pokkers svært for prinsen at finde dig! Askepot-kostumet indeholder en lyseblå kjole med korte pufærmer og en puffet nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.38.40 - Disney prinsesse kostume til voksne

Askepot deluxe kostume

Hvem vil ikke gerne være smuk som Askepot, når hun skal til bal? Du behøver heldigvis ikke nogen magisk fe for at få fingrene i denne kjole, da den ligger og venter på dig, her på vores lager. Kostumet efterligner den lyseblå kjole, som Askepot har på, når hun tager til bal. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.43.03 - Disney prinsesse kostume til voksne

Askepot kjole

Hvad er et bal på slottet uden Askepots flotte kjole? Askepot-kostumet inkluderer en lyseblå kjole med hvide detaljer. Der medfølger også et blåt hårbånd og et par hvide, lange handsker. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.44.43 - Disney prinsesse kostume til voksne

Askepot kostume til voksne

Hvis du altid har drømt om at forvandle dig til en vaskeægte Disneyprinsesse, har du chancen her og nu. Denne smukke kjole vil få dig til at ligne Askepot på en prik. Den blå kjole er inspireret af Cinderella-fortællingen fra Disney. Find kostumet Temashop.

Askepot voksenkostume - Disney prinsesse kostume til voksne

Askepot Grand Heritage Kostume

Én ting er at ligne en prinsesse, en anden ting er at føle sig som én. Det kan du nu, takket været denne supersmukke kjole, der har de flotteste detaljer. Tag en tur til bal på slottet og se om du kan finde din egen prins. Askepot kjolen er en del af vores Grand Heritage sortiment og er derfor lavet i en yderst eksklusiv kvalitet. Find kostumet hos Temashop.

Anna kostume til voksne

Anna disney prinsesse kostume til voksne - Disney prinsesse kostume til voksne

Dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde! En rigtig god karakter at have som forbillede for børnene, der vil til kostumefest.

Frost 2 anna kostume - Disney prinsesse kostume til voksne

Frost 2 Anna voksenkostume

I slutningen af 2019 fik Frost 2 endelig premiere i Danmark, hvilket også betød nye Elsa og Anna kjoler. Ønsker du at klæde dig ud som Anna – er dette det perfekte Anna kostume. Find det hos Temashop.

Frost anna kostume til voksn - Disney prinsesse kostume til voksne

Frost Anna kostume

Er du vild med Annas kjole fra den første Frost film? Så er dette kostume lige sagen. Her får du en lang kjole i farverne blå og sort med mange fine detaljer. Der medfølger en rød kappe. Kostumet holder en meget høj kvalitet og er fremstillet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

 

Pocahontas kostume til voksne

pocahontas kostume til voksne, pocahontas udklædning til voksne, pocahontas tøj til voksne, pocahontas voksenkostumer, pocahontas kostumer, indianer kostume til voksne, indianer udklædning til voksne, indianer tøj til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, fastelavnskostumer til voksne, alletiders disney

Er du vild med historien om Pocahontas? Så er et Pocahontas kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

 

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.31.46 - Disney prinsesse kostume til voksne

Pocahontas kostume

Forvandl dig til denne modige og stærke indianerpige, som forelsker sig i englænderen John Smith. Måske har du allerede en kæreste, der kan klæde sig ud som ham? Pocahontas-kostumet efterligner Pocahontas fra Disneyfilmen af samme navn. Det inkluderer en gul kjole med brune detaljer og guldfrynser. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.36.00 - Disney prinsesse kostume til voksne

Frækt Pocahontas kostume

Nu har du chancen for at klæde dig ud som Pocahontas. De mandlige indianere vil ikke kunne fokusere på at jage, når de ser dig i dette frække og forførende kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.37.34 - Disney prinsesse kostume til voksne

Pocahontas indianer kostume

Nu kan du klæde dig ud som den smukkeste indianer i dette charmerende og flotte kostume, der forvandler dig til en indiansk prinsesse. Find kostumet hos Temashop.

Ariel kostume til voksne

Ariel kostume til voksne, ariel udklædning til voksne, ariel kjole til voksne, ariel tøj til voksne, havfrue kostume til voksne, havfrue udklædning til voksne, havfrue kjole til voksne, havfrue tøkj til voksne, kostume til voksne, ariel voksenkostumer, havfrue kostumer til voksne, disney kostumer, alletiders disney

Til trods for at historien om den lille havfrue har nogle år på bagen, er Ariel stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Mangler du et flot havfrue/Ariel kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine havfrue kostumer frem:

havfrue kostume til voksne disney ariel voksenkostume - Disney prinsesse kostume til voksne

Havfrue voksenkostume

Flot havfrue kostume til voksne, inspireret af Disney filmen Ariel. Kostumet består af en kjole, der får dig til at ligne en havfrue. Fuldend kostumet med et rød Ariel paryk. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.21.14 - Disney prinsesse kostume til voksne

Havfrue kostume til voksne

“Havet er skønt…” – sådan synger Ariel i filmen Den Lille Havfrue. Tænker du også på, hvordan livet er under havets overflade? Ifør dig dette elegante kostume, der forvandler dig om til en smuk havfrue og oplev det skønne liv på havets bund. Find kostumet hos Temashop.

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.18.07 - Disney prinsesse kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval. Find havfrue kostumet hos Temashop.

Snehvide kostume til voksne

snehvide kostume til voksne, snehvide udklædning til voksne, snehvide kjole til voksne, snehvide tøj til voksne, snehvide kostumer til voksne, snehvide voksenkostumer, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, alletiders disney

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.54.42 - Disney prinsesse kostume til voksne

Snehvide kostume til voksne

Dette klassiske Snehvidekostume ligner præcis det, vi kender fra eventyret. Kostumet inkluderer en kjole med kappe samt et hårbånd. Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Disney prinsesse kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Disney prinsesse kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Belle kostume til voksne

belle kostume til voksne, belle udklædning til voksne, belle tøj til voksne, belle kjole til voksne, belle kostumer til voksne, belle voksenkostumer, disney prinsesse kostume til voksne, prinsesse kostumer til voksne, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Mangler du et flot Belle kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine Belle kostumer frem:

Skærmbillede 2018 01 11 kl. 00.17.05 - Disney prinsesse kostume til voksne

Skønheden kostume

Drømmer du om at danse rundt som den smukke Belle fra “Skønheden og Udyret”? Hop i denne kjole og lad magien sprede sig. Denne kjole fremstår i en gylden farve, der får dig til at ligne en ægte skønhed. Hvem ved, måske møder du en flot prins eller et charmerende udyr? Find det flotte kostume hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney prinsesse kostume til børn

Indlægget Disney prinsesse kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

3 thoughts on “Disney prinsesse kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!