december 7, 2021
mickey mouse gaveideer til baby, mickey mouse gaver til baby, mickey mouse babygaver, disney gaveideer til baby, disney babygaver, disney gaver til baby

10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Mickey Mouse er en populær karakter særlig blandt børn og voksne. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Mickey Mouse gaveideer til baby.

Mickey Mouse gaveideer til baby er en samling af gode gaveideer til familiens mindste, både til fødsel og til de første leveår.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Mickey Mouse gaveideer

Mickey Mouse nusseklud - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse nusseklud

Her får du en super sød nusseklud med vores allesammens yndlingsmus – nemlig selveste Mickey Mouse. Denne flade blå og grå nusseklud med Mickey Mouse-hovedet i midten som den legendariske Disney-karakter han er vil glæde børn og forældre, der er fans af Disney-universet. Mickey’s hoved måler 9 cm i højden og hans nusseklud måler 27 cm x 27 cm. Nussekludens underside er grå. Denne fødselsgave vil du være sikker på er et hit, når der er barsel, fødsel eller måske barnedåb! Find nussekluden hos Gucca.

Oball Disney Mickey Mouse Aktivitetslegetøj mickey mouse gaveideer til baby - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Oball Disney Mickey Mouse Aktivitetslegetøj

Sjovt aktivitetslegetøj fra Oball. I dette sæt får du en farverig rampe og en likke legetøjsbil, der forestiller Mickey Mouse. Bilen har et smart Oball-design, er lavet af fleksibel plastik med store huller, så den er let at holde for små hænder. Kør med bilen på ramperne og hop på trampolinen. Sjov for de mindste! Find det hos Jollyroom.

Mickey Mouse juniorsengetøj - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse juniorsengetøj

Et skønt sengetøjssæt med motiv fra Disneys Mickey Mouse. Sengetøjssættet er fremstillet i blød bomuld og passer perfekt i tremmesengen. Et fint sengetøjssæt, der lader barnet sove godt hele natten! Find det hos Jollyroom.

Disney mickey mouse pyjamas baby - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Disney Mickey Mouse babypyjamas

Denne fine pyjamas med motiv af Disneys Mickey Mouse, som er fremstillet i en blød bomuld, der er behagelig at sove i. En perfekt pyjamas til alle Mickey Mouse fans! Find den hos Jollyroom.

Mickey Mouse bamse - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse bamse

Med Mickey Mouse-bamsen giver man børnene den bedste kammerat i verden. Dem bløde bamse er fremstillet i polyesterplys og er til selv de nyfødte. Bamsen findes i forskellige størrelser. Find den hos Jollyroom.Mickey Mouse legetøjstæppe Playgo - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse Legetøjstæppe og opbevaringspose

De fleste forældre hader når legetøjet ligger og roder og derfor er opbevaring nødvendigt. Denne Mickey opbevaringspose gør det nemt og praktisk for jer at opbevare legetøjet. Udover posen bruges til opbevaring, fungerer den også som legetøjstæppe. Find det hos Kids-world.

Minnie Mouse gaveideer til baby, minnie mouse gaver til baby, minnie mouse gave til nyfødt, minnie mouse gave til baby, minnie mouse babygaver, minnie mouse babytøj, minnie mouse legetøj til baby, disney gaveideer til baby, disney babygaver

Mickey Mouse stabelklodser

Disney Mickey Mouse Stabelklodser er et sæt med farverige ringe med Mickey og Minnie Mouse som stabelhoveder. At stable disse ringe hjælper dit barn til at udvikle finmotorikken. Afslut stableriet med at balancere Mickey og Minnie Mouse på balancebrættet for at se, om klodserne står lige! Find dem hos Jollyroom.

Mickey Mouse børnerygsæk - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse børnerygsæk

En farverig rygsæk med motiv af Mickey Mouse. Denne praktiske rygsæk har et stort hovedrum og et mindre yderrum, der begge kan åbnes og lukkes med lynlås. Perfekt til at opbevare alle barnets legesager når I skal besøge familie og venner. Find rygsækken hos Jollyroom.

Mickey Mouse babystrømper  - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse babystrømper

En pakke med tre par strømper med Disneys Mickey Mouse. Strømperne er fremstillede af en dejlig bomuldsblanding og har forskellige farver og motiver. Søde strømper til de allermindste. Find dem hos Jollyroom.

Tsum Tsum Mickey Mouse bamse - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Tsum Tsum Mickey Mouse bamse

Med denne Tsum Tsum Mickey Mouse bamse, kan du føje endnu et Disney-plysdyr til din samling. Den er supersød og helt igennem uimodståelig. Perfekt til en ægte Disney fan. Denne bamse er lige præcis den bamse du mangler til din egen Tsum Tsum samling. Find bamsen hos Gucca.

Disney Mickey Mouse køkken - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse børnekøkken

Disney Mickey Mouse Køkken er et sjovt legetøjskøkken med motiv fra Disneys Mickey Mouse. Køkkenet har to kogeplader, en håndvask, ovn, ur og skab. Til køkkenet følger også fint tilbehør i form af sjove køkkenredskaber. Fint legetøj, som passer perfekt ind i børneværelset. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Dumbo gaveideer

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

Indlægget 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!