maj 27, 2024
mickey mouse gaveideer til baby, mickey mouse gaver til baby, mickey mouse babygaver, disney gaveideer til baby, disney babygaver, disney gaver til baby

10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Mickey Mouse er en populær karakter særlig blandt børn og voksne. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Mickey Mouse gaveideer til baby.

Mickey Mouse gaveideer til baby er en samling af gode gaveideer til familiens mindste, både til fødsel og til de første leveår.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Mickey Mouse gaveideer

Mickey Mouse nusseklud - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse nusseklud

Her får du en super sød nusseklud med vores allesammens yndlingsmus – nemlig selveste Mickey Mouse. Denne flade blå og grå nusseklud med Mickey Mouse-hovedet i midten som den legendariske Disney-karakter han er vil glæde børn og forældre, der er fans af Disney-universet. Mickey’s hoved måler 9 cm i højden og hans nusseklud måler 27 cm x 27 cm. Nussekludens underside er grå. Denne fødselsgave vil du være sikker på er et hit, når der er barsel, fødsel eller måske barnedåb! Find nussekluden hos Gucca

Mickey Mouse baby sengetøj - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse baby sengetøj

Fint sengetøj med motiv af Mickey Mouse og hans bedste kammerat Pluto på strandtur. Sengetøjet er i bomuld, der gør det super behageligt at sove med. Sengetøjet har vendbart design. Sættet kommer med et hovedpudemål på 40×60 cm og passer til en dyne på 100×135 cm. Find det hos Eurotoys.

Disney Mickey Mouse Børneservice  - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Disney Mickey Mouse børneservice

Børneservice fra Disney Mickey Mouse i BPA-fri PP-plastik. Perfekt som dåbsgave eller som gave til nyfødt. Find det hos Jollyroom.

Disney Mickey Mouse hagesmæk  - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Disney Mickey Mouse hagesmæk

BPA-fri hagesmæk fra Disney Mickey Mouse i silikone med en glat overflade for let rengøring. Find den hos Jollyroom.

Mickey mouse natlampe - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse natlampe

Smart natlampe kombineret lommelygte. Lygten aktiveres let ved bevægelse. Sættes lygten på bordet vil lyset fordele sig som en lampe, og let fade ud efter 2 min . Find den hos Eurotoys.Mickey Mouse legetøjstæppe Playgo - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse Legetøjstæppe og opbevaringspose

De fleste forældre hader når legetøjet ligger og roder og derfor er opbevaring nødvendigt. Denne Mickey opbevaringspose gør det nemt og praktisk for jer at opbevare legetøjet. Udover posen bruges til opbevaring, fungerer den også som legetøjstæppe. Find det hos Kids-world.

Mickey Mouse legetelt - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse legetelt

De små vil elske dette farverige legetelt med deres yndlingspersoner på. Ideel til eventyr inde og ude, er dette Mickey Mouse legetelt telt let at sætte op og nemt at gemme væk. Så hvad enten de har det sjovt i huset eller spiller i haven, er eventyr med Mickey garanteret. Find det hos Eurotoys.

Mickey Mouse babystrømper  - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse babystrømper

En pakke med tre par strømper med Disneys Mickey Mouse. Strømperne er fremstillede af en dejlig bomuldsblanding og har forskellige farver og motiver. Søde strømper til de allermindste. Find dem hos Jollyroom.

Tsum Tsum Mickey Mouse bamse - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Tsum Tsum Mickey Mouse bamse

Med denne Tsum Tsum Mickey Mouse bamse, kan du føje endnu et Disney-plysdyr til din samling. Den er supersød og helt igennem uimodståelig. Perfekt til en ægte Disney fan. Denne bamse er lige præcis den bamse du mangler til din egen Tsum Tsum samling. Find bamsen hos Gucca.

Mickey Mouse børnerygsæk - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Mickey Mouse børnerygsæk

En fin rygsæk med et heldækkende tryk fra Disneys Mickey Mouse, der er fremstillet i genanvendte PET-flasker. Rygsækken har et stort hovedrum, der har plads til dit barns yndlingslegetøj. Find rygsækken hos Jollyroom.

Brio Mickey Mouse togbane - 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby

Brio Mickey Mouse togbane

Togsæt fra BRIO med Mickey Mouse. Med to togvogne, togbane i træ, tre legetøjsfigurer og forskelligt tilbehør. Følg med Mickey Mouse, Minnie Mouse og Anders And på togtur. Togbanen er udstyret med jernbaneovergang med stopbom. Legetøjssættet giver sjove rollelege og udvikler finmotorikken. Find togbanen hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Dumbo gaveideer

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

Indlægget 10+ Mickey Mouse gaveideer til baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!