juni 15, 2024
cruella de vil kostume til voksne, cruella de vil kostumer, cruella de vil udklædning, cruella de vil voksenkostumer, disney skurk kostumer, disney skurk voksenkostumer, disney kostumer til voksne, disney kostume til halloween

Cruella De vil kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af Disneys mange skurke, med et Cruella De vil kostume til voksne. Kostumet er oplagt til årets halloween- eller fastelavnsfest.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere. Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II. Der findes ikke en mere uhyggelig Disney figur end Cruella de Vil.

Ønsker du at klæde dig ud som Cruella de Vil til den kommende udklædningsfest – så se de mange gode bud på et Cruella De vil kostume:

Disney Cruella De Vil Kostume - Cruella De vil kostume til voksne

Disney Cruella De Vil Kostume

Gør dig klar til at stjæle rampelyset som den smukke skurk Cruella De Vil med dette fantastiske kostume! Du fanger straks alle blikke med den elegante hvide pelskåbe og blodrøde handsker, om end du givetvis også vækker en vis frygt hos alle firbenede venner. Der medfølger en lang hvid pelskåbe med luftigt stof med sorte prikker ved kraven og i den nederste kant. Kåben har et rødt for og matcher de medfølgende handsker. Find kostumet hos PartyKing.

cruella de vil voksenkostume - Cruella De vil kostume til voksne

Cruella de vil voksenkostume

Klæd dig ud som selveste Cruella de vil til den kommende fastelavnsfest eller karneval. Kostumet består af kjole og en dalmatiner kappe. Gør dit kostume komplet med en Cruella paryk. Find kostumet hos Temashop.

Disney cruella de vil kostume - Cruella De vil kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look. Find kostumet hos Partyking.

cruella de vil kostume budget - Cruella De vil kostume til voksne

Cruella de vil kostume budget

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde. Find det hos Partyking.

SE OGSÅ: Disney kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney halloween kostume til voksne

Indlægget Cruella De vil kostume til voksne indeholder affiliatelinks

One thought on “Cruella De vil kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!