juni 15, 2024
anna kostume til voksne, anna udklædning til voksne, anna kjole til voksne, anna kostumer til voksne, anna voksenkostumer, frost kostumer til voksne, frost udklædning til voksne, frost kjole til voksne, disney prinsesse kostumer til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjole til voksne, alletiders disney

Anna kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med Anna fra Frost filmen? Så er et Anna kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

Dejlige Anna, som er det stik modsatte af hendes søster Elsa. Elsa, der inderst inde virkelig ønsker at være tæt på sin familie, holder afstand for ikke at skade nogen, og hun overbeviser sig selv om, at hun kan lide det. Men Anna, hun løber hele tiden ind i nye farer og oplevelser. Ja, en modigere og fræk person er svært at finde!

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

anna frost 2 voksenkostume - Anna kostume til voksne

Frost 2 Anna kostume til voksne

Dette Anna kostume er under officiel Frozen 2™ licens, og er til kvinder. Udklædningen består af en kjole, et bælte og en jakke uden ærmer (sko ikke inkluderet). Kjolene er sort, med et symbol af hvede på brystet, en orange krave og et bånd i imiteret læder ved tajlen. Jakken er uden ærmer, i to farver: lyserød og lilla. Find kostumet hos Partyking.

Frozen Anna voksenkostume - Anna kostume til voksne

Frozen Anna voksenkostume

Gør dig klar til uforglemmelige eventyr i Arendal, og lad fantasien få frit løb. Kostumet har en meget høj kvalitet og består af en lang sort kjole i fløjl med smarte detaljer foran. Derudover medfølger der en lilla kappe, som du kan tage af. Find kostumet hos PartyKing.

Frost Anna Kostume  - Anna kostume til voksne

Klæd dig ud som Anna fra Frost med dette smukke kostume. Kostumet består af en kjole og tilhørende kappe. Kjolen har mange smukke detaljer. Find kostumet hos Temashop.

Disney Frozen Anna kostume - Anna kostume til voksne

Disney Frozen Anna kostume

Forvandl dig til den elskede karakter Anna fra Disneys storfilm “Frozen” med dette fantastiske kostume! Gør dig klar til uforglemmelige eventyr i Arendal med søster Elsa, magi, skøre snemænd og det hele! Der medfølger en glitrende kjole med flotte blomstermotiver på underdelen og en matchende glitrende kappe. Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Elsa kostume til voksne

Indlægget Anna kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “Anna kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!