marts 20, 2023
disney kostume til halloween, disney udklædning til halloween, disney halloween kostumer, halloween kostumer med Disney, disney kostumer til voksne, halloween kostumer til voksne, zombie udklædning, zombie kostume, uhyggelige kostumer, halloween voksenkostumer, askepot kostume, askepot udklædning, minnie mouse kostume, minnie mouse udklædning, disney kostumer, disney udklædning, alletiders disney

Disney kostume til halloween

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter et Disney kostume til halloween? Skal du til årets halloweenfest, hvorfor så ikke klæde dig ud som en uhyggelig udgave af din yndlings Disney figur?

Et Disney kostume til halloween gør årets halloweenfest lidt sjovere.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Skærmbillede 2018 12 30 kl. 23.46.48 - Disney kostume til halloween

Ursula søheks kostume

Ingen Disneyfilm er fuldendt uden en uhyggelig figur der synger dystre sange. Her har vi havheksen Ursula fra “Den Lille Havfrue” som mere end alt andet vil have Ariels smukke stemme at synge med. Kommer hun til at lykkes med at indfange den i konkylien på hendes halsband? Det er op til dig! Kostumet er en sort og lilla kjole i halterneck-model. Længst oppe sidder et lilla, glinsende bånd som du knapper i nakken. Overdelen er stram og sort med en trykt skallekæde samt to stk. lilla bånd som løber en smule under taljen. Kjoledelen er en puffet model, og den består af flere lag lilla og sort stof med lilla tøjstrimler som forestiller blækspruttesugekopper. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 00.50.41 - Disney kostume til halloween

Zombie Minnie Kostume

Også eventyrsfigurer kan blive til blodtørstige zombier! Normalt forbindes Minnie Mouse med at være den søde og hyggelige Disneyfigur, men nu kan du blive klædt ud som en uhyggelig udgave af Minnie Mouse. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 00.59.42 - Disney kostume til halloween

Ond Maleficent kostume

Fint kostume i rigtig malefizia stil. Kostumet giver dig et uhyggeligt look, der passer perfekt til Halloween. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney kostumer til voksne

Indlægget Disney kostume til Halloween indeholder affiliatelinks

 

3 thoughts on “Disney kostume til halloween

Comments are closed.

error: Content is protected !!