maj 8, 2021
jasmin kostume til voksne, jasmin udklædning til voksne, jasmin tøj til voksne, jasmin kostumer, jasmin voksen kostume, arabisk prinsesse kostume, mavedanser kostumer, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse voksenkostumer, disney kostumer til voksne, disney kostume til voksne, disney fastelavns kostume til voksne, alletiders disney

Jasmin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Jasmin fra Aladdin filmene? Så er et Jasmin kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

“Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige, men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr.

De bliver jaget af sultanens ondskabsfulde rådgiver Jafar, falder over en magisk lampe, slipper den skøre ånd Genie ud, og finder et flyvende tæppe, der tager dem med på en hæsblæsende rejse hen over byen… Og det er kun begyndelsen!”

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 12.09.14 - Jasmin kostume til voksne

Jasmin voksenkostume

Her er en dragt der er den arabiske prinsesse Jasmin værdig, hende som beslutter sig for at droppe alle gamle regler og etikker og i stedet leder efter den ægte kærlighed. I ved, sådan som det altid er i tegnefilm. Nu kan du være hende eller en anden valgfri arabisk prinsesse for en dag eller syv. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 12.11.18 - Jasmin kostume til voksne

Jasmin kostume

Er det blevet tid til en arabisk nat, skal du jo selvfølgelig matche tøjet med den orientalske aften. Det gør du naturligvis bedst, når du er iklædt dette super fine Jasmin-kostume! Måske møder du endda Aladdin, hvem ved? Kostumet består af en turkis og lilla overdel med fine blondedetaljer og et par matchende bukser. Find kostumet hos Temashop.

jasmin kostume til voksne - Jasmin kostume til voksne

 

Jasmin kostume

Tag dette kostume på for at befinde dig i en helt ny verden for en aften. Jasmine er en utrolig smuk og eventyrlig prinsesse, så dette outfit er perfekt til den, der søger lidt spænding til maskeraden.
Her får du et kostume, der forestiller prinsessen Jasmine fra Disneyfilmen Aladdin. Kostumet omfatter en blå jumpsuit med gulddetaljer og bølgende stof samt et guldfarvet pandebånd. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin og aladdin par kostume - Jasmin kostume til voksne

Aladdin og Jasmin parkostume

Skal I afsted som et par til udklædningsfesten, så er det selvfølgelig nærliggende at I klæder jer ud som parret Aladdin og Jasmin. Begge kostumer har mange fine detaljer. Find hos Temashop.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til børn

Indlægget Jasmin kostume til voksne indeholder affililiatelinks

error: Content is protected !!