juni 15, 2024
belle kostume til voksne, belle udklædning til voksne, belle tøj til voksne, belle kjole til voksne, belle kostumer til voksne, belle voksenkostumer, disney prinsesse kostume til voksne, prinsesse kostumer til voksne, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Belle kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter et Belle kostume til voksne? Hvilken kvinde drømmer ikke om at være klædt ud som Disney-prinsesse for en dag?

Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af frygteligt monster.

Historien om Skønheden og Udyret kort fortalt:

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor. Modsat de fleste andre i landsbyen holder hun utroligt meget af at læse. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk.

I skovene et stykke væk fra landsbyen, bor Udyret på et forhekset slot, hvor alt inventaret og alle menneskene er blevet forvandlet. Denne forbandelses skyldes, at Udyret engang – da han endnu var menneske – afviste en gammel tiggerkone, der så viste sig at være en smuk troldkvinde. For at lære ham at elske og ikke dømme på det ydre, forheksede hun slottet. Betingelsen for at kunne blive menneske igen var, at han før sit 21. år måtte lære at elske og blive elsket.

Da hendes far Maurice en dag ikke vender tilbage efter han har været en tur på markedet, tager Belle dybt ind i skoven for at finde ham og finder hen til det forheksede slot.

Her er Belles far blevet taget til fange af Udyret og det er den kun ægte kærlighed der kan hæve forbandelsen og tiden er ved at rinde ud da hans 21. år nærmer sig med hastige skridt. 

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Mangler du et flot Belle kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine Belle kostumer frem:

Belle voksenkostume - Belle kostume til voksne

Belle voksenkostume

Tag denne kjole på, som forvandler dig til en rigtig skønhed på et splitsekund! En perfekt udklædning, hvis du skulle blive låst inde i et slot af et udyr. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 11 kl. 00.17.05 - Belle kostume til voksne

Skønheden kostume

Drømmer du om at danse rundt som den smukke Belle fra “Skønheden og Udyret”? Hop i denne kjole og lad magien sprede sig. Denne kjole fremstår i en gylden farve, der får dig til at ligne en ægte skønhed. Hvem ved, måske møder du en flot prins eller et charmerende udyr? Find det flotte kostume hos Temashop.

 

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.07.04 - Belle kostume til voksne

Udyret kostume

Hvis du har en ven, som skal klæde sig ud som Belle fra filmen “Skønheden og Udyret” ved halloweenfesten, kan du overraske hende med at klæde dig ud som Udyret. Du ser måske ikke så sød ud eller er dit smukkeste jeg lige nu, men det er jo faktisk det indre, der tæller, og Udyret er som bekendt en sand prins med et godt hjerte. Denne herredragt er holdt i en ægte Disneyånd, og den omfatter en frakkelignende vinrød jakke med gulddetaljer, blåmønstret vest, hvid krave og en ansigtsmaske, der ligner Udyret. Find Udyret kostume hos Partyking.

Belle kjole til voksne - Belle kostume til voksne

Belle kjole til voksne

Kostumet består af en gul, skinnende balkjole med et glitrende blondestof forneden, som giver et fluffy udseende. På blondestoffet sidder der små søde blomster. Den nederste del af kjolen er skabt med en fancy drapering, hvilket gør kjolen til en skøn balkjole med et fint fald.
Kjolen har desuden pufærmer med gule roser i en fløjlsfinish samt transparente og aftagelige stropper. Der medfølger endda et fint gult diadem i fløjl. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

Indlægget Belle kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!