Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pinocchio kostume til voksne - Alletiders Disney
juni 15, 2024
pinocchio kostume til voksne, pinocchio udklædning til voksne, pinocchio voksenkostumer, pinocchio kostumer, disney kostume til voksne, disney voksenkostumer, disney fastelavnskostume til voksne

Pinocchio kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Klæd dig ud som en af Disneys mest elskede karakterer, med et Pinocchio kostume til voksne.

Et Pinocchio kostume til voksne er oplagt til fastelavn, Disney temafesten eller karneval.

Pinocchio er den anden tegnefilm i rækken af Disneys klassikere i spillefilmslængde. Filmen er baseret på historien Pinocchio af Carlo Collodi. Filmen er lavet som respons til den enorme succes efter Disneys Snehvide og de syv små dværge. Den havde premiere i 1940. Det er en fortælling med megen morale og satire.

Disneys ‘Pinocchio’ er den klassiske historie om den ensomme dukkemager Gepetto, en dag laver han en trædukke, som han kalder Pinocchio.  Gepettos ønsker at dukken skal blive en ægte dreng, men for at blive en ægte dreng skal Pinocchio selv bevise, at han vil være en rigtig dreng. Det er ikke så nemt; den lille dukke lyver ofte, og hans næse vokser for hver gang .

Ønskefeen beder Jesper Fårekylling om at være Pinocchios samvittighed og om at hjælpe ham med at gøre det rigtige. Det lykkedes dog ikke særlig godt, for Jesper og Pinocchio kommer i knibe…

Pinocchio voksenkostume - Pinocchio kostume til voksne

Pinocchio kostume

Pinocchio er en trædukke, hvis største ønske er at blive et menneske. Han har dog et stort problem, for så snart han lyver, bliver hans næse længere. Du behøver dog ikke være bange for at lyve, da der medfølger en næse i plast til dette kostume!
Dette kostume er et officielt licenseret produkt. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i to størrelser. Kostumet består af en buksedragt med korte ærmer og korte ben. Buksedragten har forskellige farver på shorts, trøje og vest, og udover dette har den en hvid krave. Endvidere medfølger der en gul hat samt en næse i plast. Find kostumet hos Partyking.

Pinocchio voksenkostume - Pinocchio kostume til voksne

Pinocchio voksenkostume

Outfittet for dig hvis højeste ønske det er at blive en rigtig dreng! Du skal dog være forsigtig med hvad du siger, da dine løgne gør en vis kropsdel længere (men måske ikke den du havde håbet på.) Pinocchio-kostumet inkluderer en gul trøje med stor hvid krave og en blå butterfly samt et par røde shorts med seler. Derudover en matchende hat med rød fjer, et par hvide handsker og en næse som giver dig et komplet Pinocchio-look. Find kostumet hos Partyking.

træsnitter kostume - Pinocchio kostume til voksne

Træsnitter kostume

Få karakterer er så hyggelige som denne mand, der snitter trædukker, mens han lytter til “Når Du Ser Et Stjerneskud”. Med brillerne hvilende på næsen og forklædet på er det tydeligt, at han skal til at sætte sig ned ved snitterbordet for at skabe endnu en dukke. Måske er det netop denne gang, at dukken kommer til live og bliver forvandlet til en energisk trædreng? Her får du et brunt forklæde og en latexmaske med hår og briller, så du kan komme til at ligne en dukkesnitter fra filmlærredet. Find kostumet hos Partyking.

 

SE OGSÅ: Pinocchio dvd – en Disney klassiker

Indlægget Pinocchio kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!