juni 30, 2022
ariel kostume til børn, ariel udklædning til børn, ariel kjole til børn, ariel tøj til børn, ariel børnekostumer, havfrue kjole til børn, den lille havfrue kostume til børn, havfrue udklædning til børn, havfrue kjole til børn, havfrue tøj til børn, disney prinsesse kostume til børn, disney børnekostumer, alletiders disney

Ariel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du en lille prinsesse der drømmer om at være havfrue for en dag? Så er et Ariel kostume til børn den rette udklædning til den kommende fastelavn eller temafest.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

ariel kostume til børn - Ariel kostume til børn

Ariel kostume til børn

Dybt nede i havet finder man Disneyprinsessen Ariel. På kjolen finder du et smukt billede af Ariel og selve skørtet er formet som en hale. Find kostumet hos Temashop.

ariel børnekostume - Ariel kostume til børn

Ariel kostume til børn

Drømmer dit barn om et liv på bunden af havet sammen med klovnefisken Tumle og den aristokratiske krabbe Sebastian fra Disneys “Den Lille Havfrue”? Så er denne dragt det helt rigtige! Dragten henvender sig til alle de børn, som drømmer sig væk til Disneys berømte eventyr og historier om havfruer og prinser.
Du modtager en havfruedragt i satin med en lille tiara. Dragten er lyseblå og lilla. Find kostumet hos Partyking.

ariel kostume til børn - Ariel kostume til børn

Ariel kostume til børn

Drømmer dit barn om et liv i havet? Et liv som havfrue? Det er ikke spor underligt, for livet på havbunden er toppen! Lad barnet klæde sig ud som havfrue til næste fest med denne fine kjole!
Produktet omfatter en lilla og turkis kjole med mange flotte detaljer og et tryk af Ariel på brystet. Find kostumet hos Partyking.havfrue kostume børn - Ariel kostume til børn

Havfrue kostume

Med dette kostume i form af en havfrueprinsesse vil dit barn føle sig som en fisk i vandet – uden at han eller hun behøver at få vand ned over hovedet. Den blå havfruedragt består af en lang, blålilla kjole med slørovertræk, som er dekoreret med blå finner og muslingeskaller. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget  Ariel kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Ariel kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!