Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ariel kostume til børn - Alletiders Disney
februar 28, 2024
ariel kostume til børn, ariel udklædning til børn, ariel kjole til børn, ariel tøj til børn, ariel børnekostumer, havfrue kjole til børn, den lille havfrue kostume til børn, havfrue udklædning til børn, havfrue kjole til børn, havfrue tøj til børn, disney prinsesse kostume til børn, disney børnekostumer, alletiders disney

Ariel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du en lille prinsesse der drømmer om at være havfrue for en dag? Så er et Ariel kostume til børn den rette udklædning til den kommende fastelavn eller temafest.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

Disney Sebastian Krabbe Babykostume - Ariel kostume til børn

Disney Sebastian Krabbe Babykostume

Nu kan din lille baby forvandle sig til en levende krabbe i dette supersøde kostume! Et sjovt kostume at have på til den allerførste udklædningsfest. Der medfølger en orange jumpsuit med bløde kløer, der stikker ud fra siderne, samt to velcro-armbånd, der repræsenterer kløer. Der medfølger også en hat med to øjne. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Ariel Kjole til børn - Ariel kostume til børn

Disney Ariel kjole til børn

Når dit barn er iført denne flotte Ariel-kjole, bliver hun den mest magiske prinsesse ved børnenes udklædningsfest eller Disney-festen. Kjolen er turkis/blå/lilla og har mange fine detaljer, som forvandler barnet til Disneys Ariel. Find kjolen hos PartyKing.

Disney Ariel udklædning til børn - Ariel kostume til børn

Disney Ariel udklædning til børn

Denne lyseblå skønhed har motiver fra filmen “Den Lille Havfrue” og bliver med garanti et hit herhjemme! Kostumet inkluderer en kjole med lilla overdel og turkis underdel. Find det hos PartyKing.

Disney Ariel Børnekostume - Ariel kostume til børn

Disney Ariel Børnekostume

Kostumet, som får dig til at ligne en af Disneys favoritter, inkluderer en glitrende kjole med lilla overdel og turkis underdel. Kjolen har motiv på mave, lilla blondestof ved skuldrene samt halefinne-design på den nederste del af skørtet. Perfekt til Disney- eller havfesten! Find kostumet hos PartyKing.

Disney Ariel Børnekostume 1 - Ariel kostume til børn

Disney Ariel Børnekostume

Dette fængslende kostume er designet med omhyggelige detaljer og smukke farver for at afspejle den magiske stemning fra Disneys klassiker. Kostumet inkluderer en smuk kjole med lilla overdel og turkis underdel med tyl. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Ariel kostume til piger - Ariel kostume til børn

Disney Ariel kostume til piger

Dyk ned i det dybe herlige hav med Tumle, men pas på den luskede Ursula! Dette Ariel-kostume til børn består af en glitrende kjole med lilla overdel og grøn nederdel. Find kostumet hos PartyKing.

ariel kostume til børn - Ariel kostume til børn

Ariel kostume til børn

Dybt nede i havet finder man Disneyprinsessen Ariel. På kjolen finder du et smukt billede af Ariel og selve skørtet er formet som en hale. Find kostumet hos Temashop.

Disney Ursula børnekostume - Ariel kostume til børn

Disney Ursula børnekostume

Nu kan dit barn komme udklædt som den vigtigste person fra filmen (og dermed også til festen) i denne lækre kjole. Disney-kostumet består af en sort kjole med den dyrebare muslingeskal på brystet, der holder Ariels smukke stemme. Nederdelen med blå cirkler er dekoreret med glitrende detaljer formet som blækspruttearme. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Den Lille Havfrue Ursula Børnekostume - Ariel kostume til børn

Disney Den lille havfrue Ursula børnekostume

Alle Disney-temaer kræver deres heks! Så hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som den onde søheks Ursula ved en fest, der bliver fyldt med sjov og leg? Kostumet består af en lilla kjole med tyldetaljer, såsom ærmer, og motiver af Ursula fra Disneys “Den Lille Havfrue” på maven. Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget  Ariel kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Ariel kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!