Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Snehvide kostume til voksne - Alletiders Disney
juni 15, 2024
snehvide kostume til voksne, snehvide udklædning til voksne, snehvide kjole til voksne, snehvide tøj til voksne, snehvide kostumer til voksne, snehvide voksenkostumer, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, alletiders disney

Snehvide kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter et Snehvide kostume til voksne, så behøver du ikke lede længere. Hos Alletiders Disney har vi samlet de flotteste Snehvide kostumer som du kan bruge til f.eks. temafesten, fastelavn, karneval, sidste skoledag eller hvor end du har brug for at være klædt ud.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Der findes mange bud på et flot Snehvide kostume til voksne, se bare med her:

snehvide kostume budget - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume budget

Hvem drømmer ikke om at prøve livet som Disneyprinsesse for en dag? Nu har du chancen med denne smukke kjole designet lige som Snehvides. Det eneste du mangler nu er syv små dværge.
Prinsesse Budget Kostume kommer i farverne blå, gul, rød og hvid og forestiller den kjole, som Snehvide har på i Disneyeventyret. Med kjolen medfølger også et rødt diadem med en sløjfe. Fuldend gerne looket med en mørk paryk i kort frisure for et virkelighedstro look. Find kostumet hos Partyking.snehvide plus size kostume - Snehvide kostume til voksne

Snehvide Plus size kostume

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Den onde dronning kostume - Snehvide kostume til voksne

Den onde dronning kostume

Man er ikke specielt rar, hvis man har navnet den Onde Dronning, det er en ting, der er helt sikker. Netop denne dronning er ekstra ond og især led mod Snehvide. Så det er altså et perfekt kostume, hvis det er tid til en kostumefest med Disney-tema!  Her får du et kostume, der inkluderer en kjole med kappe, bælte og krone. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

Indlægget Snehvide kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!