Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Aladdin kostume til børn - Alletiders Disney
juni 30, 2022
Aladdin kostume til børn, aladdin udklædning til børn, aladdin børnekostume, aladdin kostumer, genie kostume til børn, genie børnekostume, jasmin kostume til børn, Jasmin børnekostume, disney kostumer, disney børnekostume, disney kostume til børn, disney fastelavnskostumer til børn

Aladdin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bliv klædt ud som nogle af Disney mest ikoniske karakterer med et Aladdin kostume til børn. Iklædt et Aladdin børnekostume er du klar til en magisk fest.

Klædt ud i et Aladdin kostume til børn, er du klar til årets fastelavn, leg i hjemmet eller Disney Temafest.

Aladdin er en animeret spillefilm fra 1992 produceret af Walt Disney Feature Animation og udgivet af Walt Disney Pictures 25. november 1992. Da Aladdin udkom, tog filmen hurtigt verden med storm.

Disneys tegnefilm om Aladdin er lavet med inspiration, hentet fra samlingen af arabiske fortællinger, 1001 nat. Det samme har den danske digter Adam Oehlenschläger.

‘Aladdin’ er historien om den kække, småkriminelle Aladdin og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der har masser af romantik og en sund morale: Pas på med, hvad du ønsker dig, og bliv ikke grådig. Historien om Aladdin handler også om kærlighed og kampen for at vinde prinsesse Jasmins hjerte.  Jasmin vil kunne kontrollere sit liv, men hendes far vil allerhelst finde en ægtemand til hende. På samme tid udtænker den onde troldmand Jafar planer om at afsætte Sultanen for at selv styre Agrabah.

Aladdin tegnefilm har nogle år på bagen, blev i igen kult efter at Walt Disney lavede en filmatiseret udgave af eventyret. Den nye film Aladdin er en amerikansk film fra 2019 instrueret af Guy Ritchie. Filmen er baseret på Disneys Aladdin fra 1992. En spændende fortælling om den charmerende småtyv Aladdin, den modige og målbevidste prinsesse Jasmin og Ånden, der kan være nøglen til deres fremtid. Har du ikke set filmen, kan du finde den her hos Gucca.

Efter at Aladdin igen er blevet populær, er der blevet lavet en masse flotte bud på Aladdin kostumer, hvad enten du er på jagt efter Aladdin kostume, Genie kostume eller Jasmin kostume:

aladdin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Aladdin børnekostume

Dette kostume er hentet fra “1001 nats eventyr”! Nu kan børnene iklæde sig Aladdin-kostumet og forsvinde væk på et flyvende tæppe for at lede efter ånden i lampen. Selvfølgelig er den bedste ven med på turen, nemlig aben Abu! Dette er et sjovt kostume til næste børnefødselsdag eller udklædningsfest! Kostumet består af et par bukser, en vest samt en rød hat med kvast. Udover dette medfølger der også en oppustelig Abu-abe. Find kostumet hos Partyking.

Disney Aladdin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Aladdin kostume

Se dit barn flyve ind til fødselsdagsfesten på et magisk tæppe iført Aladdins statelige pjalter! Med hatten på skrå og bløde bukser, vil det garanteret blive en succes til kostumefesten! Her får du et børnekostume, der indeholder en overdel med en fastsyet vest, bukser og hat . Find kostumet hos Partyking.

Genie kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Genie børnekostume

Føl dig lidt ekstra magisk, når du forvandler dig til ånden i lampen fra Aladdin med denne karnevalsdragt til børn. Som et arabisk eventyrvæsen hentet direkte fra Tusind og en nat bliver du let festens midtpunkt, når du indfrier folks ønsker! Find kostumet hos Temashop.

Jasmin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Jasmin er en viljestærk prinsesse, som altid søger nye eventyr. Hvis det lyder som dit barn, er dette kostume perfekt til ham eller hende til næste maskerade! Med en mini-Jasmin på festen kan alle gæster være sikre på, at det bliver en spændende fest. Jasmin Glitrende Børnekostume er en blå, glitrende jumpsuit, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disney-filmen Aladdin. Den har et gyldent og lyserødt mønster, en gennemsigtig nederdel og en gylden tiara. Find kostumet hos Partyking.Prinsesse Jasmin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Prinsesse Jasmin kostume

Glem Paris og Milano! Bazaren i Agrabah er stedet, hvor du finder det flotteste tøj til en rigtig prinsesse. I denne karnevalsdragt befrier du verden for den onde Jafar. Glem ikke at tage Aladdin og Ånden i lampen med dig. Tilsammen er I uovervindelige! Find kostumet hos Temashop.

Jasmin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Jasmin kjole til børn

Jasmin er ikke en hvilken som helst prinsesse. Hun er nemlig datter af en sultan. Hun er både selvstændig, stærk og smuk. Og så bor hun i eventyrenes land, i Tusind og én nat. Vil dit barn med på rejsen? Hop i denne flotte kjole, og tag med på eventyr! Produktet omfatter en turkis og lilla kjole med mange fine detaljer og et tryk af Jasmin på brystet. Find kostumet hos PartyKing.

Prins aladdin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Aladdin kostume

Hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som den lille eventyrdreng Aladdin til næste udklædningsfest? Virkelig sjov dragt fra et af de mest kendte eventyr! Passer perfekt til slik eller ballade eller bare til at lege i derhjemme! Prins Aladdin Børnekostume indeholder trøje, vest, bukser, bælte og hat i polyester. Find det hos Partyking.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til børn

SE OGSÅ: Disney prinsesser kostume til børn

Indlægget Aladdin kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!