Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Aladdin kostume til børn - Alletiders Disney
juni 15, 2024
Aladdin kostume til børn, aladdin udklædning til børn, aladdin børnekostume, aladdin kostumer, genie kostume til børn, genie børnekostume, jasmin kostume til børn, Jasmin børnekostume, disney kostumer, disney børnekostume, disney kostume til børn, disney fastelavnskostumer til børn

Aladdin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bliv klædt ud som nogle af Disney mest ikoniske karakterer med et Aladdin kostume til børn. Iklædt et Aladdin børnekostume er du klar til en magisk fest.

Klædt ud i et Aladdin kostume til børn, er du klar til årets fastelavn, leg i hjemmet eller Disney Temafest.

Aladdin er en animeret spillefilm fra 1992 produceret af Walt Disney Feature Animation og udgivet af Walt Disney Pictures 25. november 1992. Da Aladdin udkom, tog filmen hurtigt verden med storm.

Disneys tegnefilm om Aladdin er lavet med inspiration, hentet fra samlingen af arabiske fortællinger, 1001 nat. Det samme har den danske digter Adam Oehlenschläger.

‘Aladdin’ er historien om den kække, småkriminelle Aladdin og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der har masser af romantik og en sund morale: Pas på med, hvad du ønsker dig, og bliv ikke grådig. Historien om Aladdin handler også om kærlighed og kampen for at vinde prinsesse Jasmins hjerte.  Jasmin vil kunne kontrollere sit liv, men hendes far vil allerhelst finde en ægtemand til hende. På samme tid udtænker den onde troldmand Jafar planer om at afsætte Sultanen for at selv styre Agrabah.

Aladdin tegnefilm har nogle år på bagen, blev i igen kult efter at Walt Disney lavede en filmatiseret udgave af eventyret. Den nye film Aladdin er en amerikansk film fra 2019 instrueret af Guy Ritchie. Filmen er baseret på Disneys Aladdin fra 1992. En spændende fortælling om den charmerende småtyv Aladdin, den modige og målbevidste prinsesse Jasmin og Ånden, der kan være nøglen til deres fremtid. Har du ikke set filmen, kan du finde den her hos Gucca.

Efter at Aladdin igen er blevet populær, er der blevet lavet en masse flotte bud på Aladdin kostumer, hvad enten du er på jagt efter Aladdin kostume, Genie kostume eller Jasmin kostume:

aladdin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Aladdin børnekostume

Denne fantastiske Aladdin-kostume er blevet tryllet frem af ånden, så du kan få den bedste maskeradedragt muligt. En virkelig flot Aladdin-maskeradedragt, der hurtigt og nemt forvandler dig til den populære Disney-prins Aladdin. Der medfølger også en oppustelig abe, der forestiller Aladdins abe-ven Abu. Find det hos PartyHallen.

Genie kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Genie børnekostume

Føl dig lidt ekstra magisk, når du forvandler dig til ånden i lampen fra Aladdin med denne karnevalsdragt til børn. Som et arabisk eventyrvæsen hentet direkte fra Tusind og en nat bliver du let festens midtpunkt, når du indfrier folks ønsker! Find kostumet hos Temashop.

Jasmin børnekostume - Aladdin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Jasmin er en viljestærk prinsesse, som altid søger nye eventyr. Hvis det lyder som dit barn, er dette kostume perfekt til ham eller hende til næste maskerade! Med en mini-Jasmin på festen kan alle gæster være sikre på, at det bliver en spændende fest. Jasmin Glitrende Børnekostume er en blå, glitrende jumpsuit, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disney-filmen Aladdin. Den har et gyldent og lyserødt mønster, en gennemsigtig nederdel og en gylden tiara. Find kostumet hos Partyking

Disney Jasmin Børnekostume - Aladdin kostume til børn

Disney Jasmin Børnekostume

Følg med på en magisk rejse til Agrabah klædt i dette smukke kostume! Inspireret af den modige og eventyrlige prinsesse Jasmin fra Aladdin giver dette kostume barnet mulighed for at udforske en verden af fantasi og spændende opdagelser. Dette smukke og inspirerende kostume inkluderer en gnistrende aquablå jumpsuit med gulddetaljer, som afspejler Jasmins ikoniske look. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Jasmin kostume til børn - Aladdin kostume til børn

Disney Jasmin kostume til børn

Nu kan du forvandle dit barn til den modige og eventyrlige prinsesse Jasmin! Dette smukke og inspirerende kostume inkluderer en gnistrende aquablå jumpsuit med gulddetaljer, som afspejler Jasmins ikoniske look. Perfekt til udklædningsfester, leg eller Disneyfesten! Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til børn

SE OGSÅ: Disney prinsesser kostume til børn

Indlægget Aladdin kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!