maj 27, 2024
pocahontas kostume til voksne, pocahontas udklædning til voksne, pocahontas tøj til voksne, pocahontas voksenkostumer, pocahontas kostumer, indianer kostume til voksne, indianer udklædning til voksne, indianer tøj til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, fastelavnskostumer til voksne, alletiders disney

Pocahontas kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med historien om Pocahontas? Så er et Pocahontas kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Pocahontas er en figur som gennem mange år har været elsket af mange piger.

Pocahontas er en tegnefilm fra 1995 produceret af The Walt Disney Company, den er af spillefilmslængde. Det er den 33. af Disneys klassikere.

En dag kommer kolonøren John Smith til Pocahontas’ stammes skov og da han møder Pocahontas, forelsker han sig i hende. Men John Smiths leder, guvernør Ratcliffe, en grådig og ond mand, har ikke krydset store oceaner for at finde kærligheden. Han er udelukkende kommet for at finde guld, og han vil gøre alt for at det kan lade sig gøre!

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.36.00 - Pocahontas kostume til voksne

Frækt Pocahontas kostume

Nu har du chancen for at klæde dig ud som Pocahontas. De mandlige indianere vil ikke kunne fokusere på at jage, når de ser dig i dette frække og forførende kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.37.34 - Pocahontas kostume til voksne

Pocahontas indianer kostume

Nu kan du klæde dig ud som den smukkeste indianer i dette charmerende og flotte kostume, der forvandler dig til en indiansk prinsesse. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney kostume til voksne

Indlægget Pocahontas kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!