juli 5, 2020
frost sengetøj, frozen sengetøj, frost 2 sengetøj, frozen 2 sengetøj, frost 2 sengesæt, frost 2 gaver, frost 2 dynebetræk, frost sengetøj, gaver med frost 2, disney sengetøj, disney dynebetræk, frost dynebetræk

Frost sengetøj – find din favorit

Kender du en lille pige der er helt vild med pigerne fra Frost og som bare ikke kan få nok af Frost figurerne?

Så er Frost sengetøj da lige sagen og giver muligheden for at sove med yndlingsfigurerne.

Forestil dig, at dit barn hver aften glæder sig til at komme i seng, for at kunne komme ind til sit sengetøj.

k9vvkdbu6qc9lezchaa - Frost sengetøj - find din favoritDen populære Disney film tog verden med storm, og er blandt de mest populære animationsfilm der nogensinde er lavet. Filmens karakterer er alle store favoritter hos de yngste. Både Elsa, Anne, Olaf og alle de andre.

Om Frost filmen

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Der er vist ingen tvivl om at de to Frostpiger er et meget stort hit hos mange små Frost prinsesser.

Frost sengetøj til piger

Vi har fundet flere forskellige flotte bud på sengetøj med Frost, både fra Frost 1 og Frost 2 filmen:

Disney frozen 2 sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Disney Frozen 2 sengetøj

k9vvmlq6sfung9ry37 - Frost sengetøj - find din favoritDisney Frozen polyester sengetøj har en størrelse der går, at det kan bruges i mange år. Dynebetrækket måler nemlig 140 x 200 centimeter, og pudebetrækket måler 70 x 90 centimeter. Der er altså ikke fare for, at din datter eller hvem end der skal bruge det, vokser ud af det. Dynebetrækket er et 2-i-1 sæt, hvor der er forskellige billeder på de to sider af dynen. På den ene side er der et mønster relateret til filmen, mens den på den anden side er et billede af Elsa og Anna fra filmen. Disse to er også at finde på pudebetrækket, og vil helt sikkert skabe en masse glæde hos de yngste. Find det hos Fedepriser.dk

Elsa og anna sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Elsa og Anna sengetøj

k9vvha23y4d5zxiixrm - Frost sengetøj - find din favoritDette Disney Frost sengetøj i bomuld har nogle mål som gør, at sengetøjet kan bruges i mange år. Det er selvfølgelig en fordel, at pigerne ikke vokser ud af sengetøjet i den kommende tid. Dynebetrækket måler 200 x 140 centimeter, og pudebetrækket målet 70 x 90 centimeter. Dynebetrækket er desuden et 2-i-1 sæt, hvor man selv kan styre hvad der skal vises frem, når sengen redes om morgenen. På den ene side ser man et stort billede af Anna og Elsa fra filmen, mens der på den anden side er en masse mindre billeder af de to. Så hvis disse to hovedpersoner er blandt favoritterne fra filmen, så er dette sengetøj et oplagt valg. Find det hos Fedepriser.dk

Disney sengetøj til piger - Frost sengetøj - find din favorit

Frost 2 sengetøj

k9vven54bqvuy6dezgh - Frost sengetøj - find din favoritDette Disney Frost 2-i-1 sengetøj, har den perfekte størrelse. Dynebetrækket måler 140 x 200 centimeter, og pudebetrækket måler 70 x 90 centimeter. Det passer altså til en større dyne, så de yngste piger kan bruge det i mange år, uden at vokse ud af det. På pudebetrækket er der et billede af Elsa og Olaf fra filmen. Dynebetrækket er et 2-i-1 sæt, hvor der er forskellige designs på hver side. På den ene side ser man Anna og Elsa fra filmen, mens der på den anden side er et Frost-mønster. Man kan altså selv styre, hvad der skal vises frem når sengen redes hver morgen. Vi har endnu ikke oplevet, at sengetøj med Disneys Frost ikke falder i god jord. Derfor er vi også ret sikre på, at datteren eller hvem der skal bruge det, bliver super glad! Find det hos Fedepriser.dk.

Sengetøj med frost 2 motiv - Frost sengetøj - find din favorit

Sengetøj med Frost 2 motiv

k9vvbmzx4iz4rywm1ic - Frost sengetøj - find din favoritSengetøjet har en rigtig god størrelse, så det kan bruges i mange år ud i fremtiden. Pudebetrækket måler 70 x 90 centimeter, mens dynebetrækket måler 140 x 200 centimeter. Så der er altså ingen fare for, at din datter eller hvem end der skal bruge det, vokser ud af det lige foreløbigt. Dynebetrækket er et 2-i-1 sæt, som vil sige, at der er forskellige motiver på de to sider af dynen. På den ene side ser man Elsa, Anna og Olaf fra filmen, mens der på den anden side er et mønster som minder dig om filmen. Man kan altså selv styre, hvilket af de to motiver der skal ligge fremme, når sengen redes om morgenen. På puden ser man også de to hovedpersoner Elsa og Anna. Så hvis disse hovedpersoner er blandt favoritterne, så er dette Disney Frost sengetøj 2-i-1 sæt et oplagt valg. Find det hos Fedepriser.dk

Frost 2 sengeøj - Frost sengetøj - find din favorit

Frost 2 sengetøj

Flot farverigt sengetøj med Frostpigerne Anna og Elsa. Flot sengetøjssæt i 100% bomuld. Dynebetræk: 140×200 cm. Hovedpudebetræk: 70×90 cm. Find det hos Eurotoys.

Frozen 2 sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Frozen 2 sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Frost 2 figurerne Elsa, Anna og Olaf i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design.  Find det hos Eurotoys.

Frozen 2 sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Frozen 2 sengetøj

Dette sengetøj vil uden tvivl falde i smag hos alle store som små Frost prinsesser. Flot sengetøjssæt i 100% bomuld. Dynebetræk: 140×200 cm. Hovedpudebetræk: 70×90 cm. Find det hos Eurotoys.Disney frost sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Elsa og Anna sengetøj

Rigtig fint sengetøj med både Anna, Elsa og Olaf motiv på. Sengetøjet måler 140 x 200 cm.
OBS. Motiv på hovedpudebetræk kan være beskåret i forhold til billede på produkt. Find det hos Eurotoys.

disney frozen sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Disney Frozen sengetøj

Disney Frost lyserødt sengetøj kan bruges i mange år, da det har den perfekte strørrelse. Dynebetrækket måler 140 x 200 centimeter, mens pudebetrækket måler 70 x 90 centimeter. Der er altså ikke fare for, at de yngste vokser ud af sengetøjet lige foreløbigt. På pudebetrækket er der et billede af Elsa og Anna, som de yngste piger kan falde i søvn med. Dynebetrækket er et 2-i-1 sæt, hvor der er forskellige designs på hver side af dynebetrækket. På den ene side, ser man et stort billede med Elsa og Anna, mens der på den anden side er en masse mindre billeder af dem. Hvis disse to er blandt favoritterne fra filmen, så er dette sengetøj et oplagt valg. Find det hos Fedepriser.dk

frozen sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Frozen sengetøj

Rigtig flot sengetøj med både Elsa, Anna og Olaf på. Sengetøjet måler 140 cm x 200 cm. Find det hos Eurotoys.

Sengetøj med frost - Frost sengetøj - find din favorit

Sengetøj med Frost

Flot Sengetøj med de populære figuere fra Disney filmen frost. Som vil passe ind til alle pige værelser. 100 procent bomuld. Pudemål: 50×60 knappe lukning. Find det hos Eurotoys.

pink frost sengetøj - Frost sengetøj - find din favorit

Pink Frost dynebetræk

Lækkert sengetøj fra den populære tegnefilm frost. 100 procent bomuld. Lukkes med knapper. Pudemål 50×70. Find det hos Eurotoys.

Frost sengesæt - Frost sengetøj - find din favorit

Frost sengesæt

Flot sengetøj med de kendte figurer Elsa og Anna fra filmen frozen. Mål: 140×200 pudemål: 70×80. Find det hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost sovepose

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost legetelt

Indlægget Frost sengetøj – find din favorit indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!