maj 8, 2021
disney badebassin til børn, disney børnebadebassin, disney børnepool, disney baby badebassin, disney pool til børn, disney pool til baby

Disney badebassin til børn – hygge i sommervarmen

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Disney badebassin til børn til sommerens vandleg og hygge i haven?

De fleste børn ved ikke noget bedre end at pjaske i vand og derfor er et Disney badebassin til børn et oplagt ide, der vil give mange sjove timer i sommervarmen.

For samtidig med det er sjovt for dit barn at pjaske i badebassinet, hjælper en tur i et badebassin de små med at føle sig tilpas i varmen.

Der findes efterhånden mange flotte bud på et Disney badebassin eller Disney badepool. Find jeres favorit her:

Baby Badebassin Disney Prinsesse  - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

 Disney Prinsesse badebassin til baby

Skønt badebassin med Disney prinsesser til familiens mindste. Dette badebassin til babyer har en kapacitet på 38 liter og er perfekt når barnet skal køles ned på de varme sommerdage. Find det hos Only4kids.

Cars børnebassin - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Cars børnebassin

Cars mini pool. Lille bassin til de helt små. Blød oppustelig bund. Vandindhold: 57 liter. Mål: 85 x 85 x 23 cm. Find det hos Eurotoys.

Peter plys badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Peter Plys badebassin

Dette Peter Plys-badebassin fra Intex er perfekt til alle små Peter Plys-fans! Bassinets side består af tre oppustelige ringe med et sødt tryk. Bassinet rummer 330 liter, og der medfølger en reparationslap. Mål:147 x 33 cm. Find det hos Jollyroom.

Minnie mouse badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Minnie Mouse badebassin til børn

Et dejligt børnebassin fra Bestway, med et fint Minnie Mouse motiv. Bassinet er rundt og har stabile sider af PVC-plastik. Bassinet er let og hurtigt at puste op med mundstykket på siden. Perfekt til de varme sommerdage. Find det hos Jollyroom.

Disney cars badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Disney Cars badebassin til børn

Double boblesjov med den nye Bubble Tub. Et oppusteligt badebassin til børn med et twist, inklusiv indbygget boblering, tilsæt blot lidt skumbad, og forbind fodpumpen. Efter mindre end to minutter er bassinet fyldt med bobler! Timevis af boblende sjov og den perfekte gave til mindre børn. Produktmål: 23x105x105 cm. Find bassinet hos Eurotoys.

Disney Prinsesser badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Disney Prinsesser badebassin

Er Disney prinsesser også i høj kurs hjemme hos jer? Så vil dette Disney badebassin til børn med Disney Prinsesser motiv helt sikkert komme i høj kurs. Kapacitet: 140 liter. Find det hos Only4kids

cars badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Cars badebassin til børn

Oppusteligt soppebassin med sjovt Disney-tema til masser af solskinsleg i haven! To luftkamre, begge med komboventil, så du hurtigt kan puste bassinet op og tømme det for luft. Kapacitet: 749 l. Inkl. lap. Mål: 262 x 175 x 56 cm. Find det hos Eurotoys.

Frozen badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Frost badebassin til børn

Oppusteligt soppebassin med Disney Frozen tema til masser af solskinsleg i haven! To luftkamre, begge med komboventil, så du hurtigt kan puste bassinet op og tømme det for luft. Kapacitet: 770 l., 262 x 175 x 56 cm. Fra 6 år. Find det hos Eurotoys.

Disney badebassin - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Disney badebassin

Badebassin for hele familien med flere af de skønne Disne karakterer. Kapacitet: 778 liter. Størrelse (oppustede): 262 x 175 x 51 cm med ekstra bredte sidevægge. Find det hos Only4kids.

 

SE OGSÅ: Bambi badetøj til børn

SE OGSÅ: Frost badetøj til børn

SE OGSÅ: Cars badetøj til børn

Indlægget Disney badebassin til børn – hygge i sommervarmen indeholder affiliatelink

error: Content is protected !!