november 30, 2023
disney badebassin til børn, disney børnebadebassin, disney børnepool, disney baby badebassin, disney pool til børn, disney pool til baby

Disney badebassin til børn – hygge i sommervarmen

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Disney badebassin til børn til sommerens vandleg og hygge i haven?

De fleste børn ved ikke noget bedre end at pjaske i vand og derfor er et Disney badebassin til børn et oplagt ide, der vil give mange sjove timer i sommervarmen.

For samtidig med det er sjovt for dit barn at pjaske i badebassinet, hjælper en tur i et badebassin de små med at føle sig tilpas i varmen.

Der findes efterhånden mange flotte bud på et Disney badebassin eller Disney badepool. Find jeres favorit her:

Mickey And The Roadster badebassin til baby - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Mickey And The Roadster badebassin

Herligt badebassin til familiens mindste med motiv fra Mickey And The Roadster. Mål: Ø: 70 cm, H: 30 cm. Find bassinet hos Kids-world.

Cars børnebassin - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Cars børnebassin

Cars mini pool. Lille bassin til de helt små. Blød oppustelig bund. Vandindhold: 57 liter. Mål: 85 x 85 x 23 cm. Find det hos Eurotoys.Bestway Disney prinsesser badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Bestway Disney prinsesser badebassin til børn

Et skønt badebassin til hygge i haven, når barnet skal køles ned i sommervarmen. Badebassinet har motiv af de kendte karakterer fra Disney Princess. Mål: Ø: 122 cm, H: 25 cm. Find det hos Kids-world.

Disney cars badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Disney Cars badebassin til børn

Double boblesjov med den nye Bubble Tub. Et oppusteligt badebassin til børn med et twist, inklusiv indbygget boblering, tilsæt blot lidt skumbad, og forbind fodpumpen. Efter mindre end to minutter er bassinet fyldt med bobler! Timevis af boblende sjov og den perfekte gave til mindre børn. Produktmål: 23x105x105 cm. Find bassinet hos Eurotoys.

Bestway Mickey Mouse badebassin - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Bestway Mickey Mouse badebassin

Et skønt badebassin til hygge i haven, når barnet skal køles ned i sommervarmen. Badebassinet har motiv af de kendte karakterer fra Mickey Mouse og Roadster. Mål: Ø: 122 cm, H: 25 cm. Find det hos Kids-world.

cars badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Cars badebassin til børn

Oppusteligt soppebassin med sjovt Disney-tema til masser af solskinsleg i haven! To luftkamre, begge med komboventil, så du hurtigt kan puste bassinet op og tømme det for luft. Kapacitet: 749 l. Inkl. lap. Mål: 262 x 175 x 56 cm. Find det hos Eurotoys.

Frozen badebassin til børn - Disney badebassin til børn - hygge i sommervarmen

Frost badebassin til børn

Oppusteligt soppebassin med Disney Frozen tema til masser af solskinsleg i haven! To luftkamre, begge med komboventil, så du hurtigt kan puste bassinet op og tømme det for luft. Kapacitet: 770 l., 262 x 175 x 56 cm. Fra 6 år. Find det hos Eurotoys.

 

SE OGSÅ: Bambi badetøj til børn

SE OGSÅ: Frost badetøj til børn

SE OGSÅ: Cars badetøj til børn

Indlægget Disney badebassin til børn – hygge i sommervarmen indeholder affiliatelink

error: Content is protected !!