januar 21, 2022
Disney frost badetøj til børn, disney frozen badetøj til børn, disney frost badedragt til børn, disney frozen badedragt til børn, elsa badedragt til børn, anna badedragt til børn, olaf badedragt til børn, elsa bikini til børn, anna bikini til børn, disney frost 2 badetøj, disney frost 2 badedragt, disney frozen 2 badetøj, disney frozen 2 badedragt

Frost badetøj til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du en pige der er helt skudt i Frostpigerne Elsa og Anna? Så skal hun selvfølgelig have Frost badetøj til årets badeture.

Frost badetøj til børn kan bruges året rundt, både til indendørs badeaktiviteter i en svømmehal, men også når solens stråler og stranden eller swimmingpoolen skal nydes enten i ind- eller udland.

Disney frost badetøj til børn, disney frozen badetøj til børn, disney frost badedragt til børn, disney frozen badedragt til børn, elsa badedragt til børn, anna badedragt til børn, olaf badedragt til børn, elsa bikini til børn, anna bikini til børn

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Uanset hvor svømmekræfterne skal prøves af, har vi fundet lidt forskelligt udvalg af Frost badeudstyr som passer til enhver lille Frost prinsesse.

Frost badetøj til børn

Speedo Frost 2 badedragt - Frost badetøj til børn

Speedo Frost 2 badedragt

Flot badedragt fra Speedo med motiv fra Frost 2 filmen. Badedragten er lavet af creora highclo elastan, som gør den ekstra slidstærk. Find den hos Kids-world.

Frost uv dragt badetøj til børn - Frost badetøj til børn

Frost UV-dragt til børn

UV-dragt ”Frozen” fra Disney – en dragt til alle Frozen-fans derude. Dragten har korte ærmer og ben med lynlås bagtil for at lette af- og påklædning. Dragten har et fint motiv af Disney-figuren Elsa fra Frost. God til ferien, så du kan beskytte dit barn mod solens stærke og farlige stråler. Solbeskyttelse: SPF 44. Find dragtens hos Jollyroom.

speedo disney frozen bikini - Frost badetøj til børn

Disney Frozen bikini til børn

En rigtig flot bikini fra Speedo dekoreret med et fint motiv fra Disney Frozen. Bikinien er fremstillet i Endurance®10 der gør, at den er behagelig at have på og desuden meget slidstærk. Bikinien har en høj klorresistens og solbeskyttelsesfaktor på UPF50+, og kan således bruges både på stranden og ved poolen. Find badedragten hos Jollyroom.

Adidas badedragt med Elsa motiv - Frost badetøj til børn

Adidas badedragt med Elsa motiv

Den fineste badedragt i lavendel fra Adidas med Elsa motiv. Badedragten er i kraftigt materiale og med åben ryg. Find den hos Kids-world.

Frost 2 adidas Performance Badedragt  - Frost badetøj til børn

Frost 2 adidas Performance Badedragt

Den lille Frost fan skal selvfølgelig have det bedste af det bedste. Denne Frost 2 badedragt fra Adidas Performance med motiv af Elsa, vil uden tvivl falde i god jord. Find den hos Kids-world.

Speedo Disney Frozen All In One UV Dragt - Frost badetøj til børn

Speedo Disney Frozen All In One UV-Dragt

En rigtig flot UV-dragt fra Speedo der er dekoreret med et fint motiv fra Disney Frozen. Dragten er fremstillet i Endurance®10 der gør, at den er behagelig at have på og desuden meget slidstærk. UV-dragten har en høj klorresistens og solbeskyttelsesfaktor på UPF50+, og kan således bruges både på stranden og ved poolen. Find den hos Jollyroom.

Speedo Disney Frozen Badedragt - Frost badetøj til børn

Speedo Disney Frozen Badedragt

En rigtig flot badedragt fra Speedo dekoreret med et fint motiv af Disneys Frozen. Badedragten er fremstillet i Endurance®10 der gør, at den er behagelig at have på og desuden meget slidstærk. Badedragten har en høj klorresistens og solbeskyttelsesfaktor på UPF50+, og kan således bruges både på stranden og ved poolen. Find den hos Jollyroom.

Frost Elsa badedragt - Frost badetøj til børn

Disney Elsa badedragt

Badedragt til børn med motiv af Elsa fra Disneys Frost. Den har et fint mønster og søde flæsedetaljer. Find den hos Jollyroom.

Disney frozen badedragt - Frost badetøj til børn

Disney Frozen badedragt

En flot badedragt med motiv af dit barns yndlingskarakter fra Disneys Frost. Badedragten har en god pasform, behagelige skulderstropper og smukke detaljer. Perfekt til både stranden og svømmehallen! Badedragten findes i beige og lyseblå. Find den hos Jollyroom.

Disney elsa badedragt - Frost badetøj til børn

Disney Elsa badedragt

Har du et barn der er helt skudt i Elsa, så er dette den perfekte badedragt. En flot badedragt med motiv af dit barns yndlingskarakter fra Disneys Frost. Badedragten har en god pasform, behagelige skulderstropper og smukke detaljer. Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen badedragt med Elsa og Anna - Frost badetøj til børn

Disney Frozen badedragt med Elsa og Anna

Skøn badedragt med Disney Frost motiv.  Badedragten har en god pasform, behagelige skulderstropper og smukke detaljer. Find badedragten hos Jollyroom.

Disney Frost bikini - Frost badetøj til børn

Disney Frost 2 bikini

Fin bikini med Frost 2 bikini – perfekt til en tur i svømmehallen eller på stranden. Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Frost kostume til børn

SE OGSÅ: Frost rygsække til børn

SE OGSÅ: Frost sengetøj til børn

Indlægget Frost badetøj indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!