september 25, 2021
frost børneværelse indretning, frost 2 børnemøbler, frost 2 møbler til børn, indretning af frost værelse, gaveide ttil frost pige

Inspiration til indretning af Frost børneværelse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du et barn der elsker Frostpigerne og som drømmer om et Frost børneværelse?

Find inspiration til indretning af Frost børneværelse, så du kan glæde den lille Frost fan.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

At skabe et Frost børneværelse kan gøres på Frost måder. En nem løsning er f.eks. at sætte Frost wallstickers op på væggen eller hænge Frostbilleder op. Men I kan også lade et eller flere Frost møbler indgå i indretningen. Herunder finder du inspiration til indretning af Frost børneværelse.

Frost 2 wallstickers - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 wallstickers

En oplagt måde at få Frost tema ind på børneværelset er med wallstickers. Fordelen ved wallstickers er at de er nemme at sætte op og tage ned igen, den dag ikke er lige så glad for Frost-pigerne. Find Frost wallstickers hos Fedepriser.

Disney frost 2 sengetelt - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 sengetelt

Opret det ultimative rum til dine børn med denne smukke Disney Frozen sengetelt! Hurtigt og nemt at samle det skaber den ultimative skjule væk over deres enkeltseng, hvor de kan hænge ud med deres yndlingsfigurer til en vis magisk eventyrplanlægning. Når de derefter går i seng, kan de sove sammen med deres yndlingsvenner, der holder øje med dem, mens de sover. Find det hos Eurotoys.

Frost 2 opbervaringsreol - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 opbevaringshylde

Opbevaringsplads til legetøj og tøj er nødvendigt på Frost børneværelset. Indret med denne opbevaringshylde med motiv fra den populære Frost. Denne praktiske hylde har tre niveauer med plads til seks kasser. Find den hos Jollyroom.

Frost 2 fleecetæppe - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 fleecetæppe

Et fleecetæppe kan både bruges på børneværelset eller til hygge på sofaen. Forkæl barnet med sit helt eget fleecetæppe med Elsa fra Frost 2 motiv. Find det hos Eurotoys.

frost 2 natlampe - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 natlampe

Denne natlampe er inspireret af Frost og er dekoreret med et fint motiv fra filmene. Natlampen projekterer en stjernehimmel på loftet og kan spille fire forskellige beroligende melodier. Giver dit barn lidt ekstra tryghed, når det er sengetid! Find den hos Jollyroom.

Frost gulvtæppe - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 gulvtæppe

Et gulvtæppe er nødvendigt på gulvet, særligt til dit barn der elsker at lege på gulvet. Et gulvtæppe med Frost motiv er oplagt til Frost værelset. Find det hos Jollyroom.

Disney frost 2 børnebord og stole - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 bord og stole til børn

Har du et barn der elsker at være kreativ eller holde små teselskaber, så skal hun selvfølgelig have et bord med tilhørende stole. Indret med dette bordsæt med et bord og to stole med motiv fra populære Frost. Det praktiske sæt gør børneværelset ekstra fint. Find det hos Jollyroom.

Frost olaf smykkeholder - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost Olaf smykkeholder

Mange gange er det de små detaljer der gør forskellen. Er barnet glad for smykker, så skal denne Frost Olaf smykkeholder være en del af indretningen. Find den hos Temashop.

Frost 2 legetelt - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 børnetelt

Ethvert børneværelse bør have et legetelt, hvor barnet kan lege i skjul. Frost legeteltet har tre tårne, vinduer og en foldbar vindebro. Find det hos Jollyroom.

frost 2 opbevaringskasse frost børneværelse - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frozen opbevaringskasse

Hold styr på legesagerne med en eller flere opbevaringskasser. Indret og organisér børnenes legetøj på en let og legende måde. Kassen kan foldes sammen, hvilket gør den let at pakke væk og montere igen et andet sted. Find kassen hos Jollyroom.

frost 2 opbevaringsreol - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 opbevaringsreol

En lille fin opbevaringsreol til børneværelset med Frost motiv. Reolen har flere forskellige skuffer som er idelle til ynglingslegetøjet eller tøj. Find den hos Eurotoys.

Frost bogreol - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost bogholder

Hold styr på alle yndlingsbøgerne på børneværelset. Disse rum har plads til bøger i alle størrelser. Boghyldens størrelse gør det nemt for dit barn at tage bøgerne ud og stille dem tilbage selv. Et sødt og praktisk møbel til alle Frost-fans! Find den hos Jollyroom.

Olaf lampe - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost Olaf 3D lampe

Man kan ikke sige Frost uden også at sige Olaf. Olaf er herlig karakter fra Frostfilmene som man ikke kan andet end holde af.  Hæng denne Olaf 3D lampe op ved sengen. Find den hos Fedepriser.

frost 2 smykkeskrin 296x300 - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 smykkeskrin 

Et smykkeskrin kan både fungere som en del af indretningen og til at holde styr på smykke og hemmelige små ting. Smykkeskrin med motiv fra den populære film Frost 2. Når spilledåsen trækkes op danser Elsa til melodien Let it go. Skrinet har et spejl i låget og et stort rum med plads til smykker og andre småting. Find det hos Jollyroom.

frost 2 sovesofa - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Oppustelig Frost sovesofa

Super flot oppustelig Disney Frozen sovesofa. Lige til at folde ud og tage et hvil på. Betrækket kan let afmonteres og vaskes. Maksimal brugervægt: ca. 20 kg. Find den hos Eurotoys.

frost 2 lænestol til børn - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 lænestol til børn

En Frost lænestol til børn kan både bruges som en del af indretningen i børneværelset eller til hyggehjørnet i stuen. Skøn skumlænestol med motiv fra Disneys Frozen. Indret børneværelset med denne legefulde lænestol, der er komfortabel, praktisk og let at flytte rundt på. Find det hos Jollyroom.

Disney frost pude med hemmeligt rum - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost pude med hemmeligt rum

Denne Disney Frost pude er det ideelle gemmested for alle barnets hemmeligste ting! Puden er lavet af super blødt stof og har tre lynlås lommer til opbevaring. Der medfølger 3 ark med klistermærker. Find puden hos Eurotoys.

Frost 2 juniorseng - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 juniorseng

Gør overgangen fra babyseng til juniorseng til en ekstra stor oplevelse med den flotteste Frost 2 seng. Sengen har plads til opbevaring og er dekoreret med skønne motiver fra Frost 2 filmen. Find den hos Coolshop.

Disney frost 2 sengetøj - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 juniorsengetøj

Frost sengetøj er også en nem måde at indrette børneværelset med Frost. Dette skønne sengetøj viser en af scenerne fra Frost 2. Find sengetøjet hos Kids-World.

frost sengetøj, frozen sengetøj, frost 2 sengetøj, frozen 2 sengetøj, frost 2 sengesæt, frost 2 gaver, frost 2 dynebetræk, frost sengetøj, gaver med frost 2, disney sengetøj, disney dynebetræk, frost dynebetræk

Frost sengetøj

Udvalget af Frost sengetøj. Her på Alletiders Disney har vi samlet alle de nyeste sengetøjssæt med Frost. Listen bliver løbende opdateret. Se Frost sengetøj her.

Frost 2 natlampe - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 natlampe

Den perfekte Disney Frost natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Find den hos Eurotoys.

Frost 2 sminkebord til børn - Inspiration til indretning af Frost børneværelse

Frost 2 sminkebørn til børn

Har du et barn der elsker at sminke og pynte sig, så skal hun da have Frost sminkebord på børneværelset. Sættet indeholder forskellige hår tilbehør og en skuffe til at opbevarer det i. Find det hos Coolshop.

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost gaveideer til børn

SE OGSÅ: Frost kageprint

Indlægget Inspiration til indretning af Frost børneværelse indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

error: Content is protected !!