Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Vaiana sengetøj - Alletiders Disney
februar 28, 2024
vaiana sengetøj, vaiana sengesæt, moana sengetøj, disney sengetøj, alletiders disney, gaver med moana, gaver med vaiana

Vaiana sengetøj

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kan du eller en du kender heller ikke få nok af den Vaiana? Tag yndlingsfiguren med i seng med Vaiana sengetøj.

I 2017 så en ny Disney film dagens lys, nemlig Moana eller nok bedst kendt i Danmark som Vaiana.

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Vaiana sengetøj - Vaiana sengetøj

Vaiana sengetøj

Det bliver lidt sjovere at gå i seng, når dynen er fint beklædt med ens Disney yndlingsfigur i form af Vaiana. Vaiana har på kort tid vundet både manges børn og voksnes hjerter.  Flot 100% bomulds sengetøj med Moana Disney prinsessen i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Produktmål: 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost sengetøj

 

Indlægget Vaiana sengetøj indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!