oktober 27, 2021
frost legehus, frost 2 legehus, frozen 2 legehus, disney frozen legehus, frost 2 gaveideer, frozen 2 gaveideer, frozen 2 gaver, disney legehuse

Disney Frost legehus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også en lille Frost prinsesse derhjemme, så skal hun da have sit eget Frost legehus.

Et Frost legehus ligger op til masse timers sjov og hygge.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Et Frost legehus er oplagt til enhver Frostfan, da det indbyder til mange timers sjov og hygge. Vi har fundet nogle forskellige bud på et godt Frost legehus:

Frozen 2 Legehus  - Disney Frost legehus

Frozen 2 Legehus

Feber Frozen 2 Fantasy House er et sjovt legehus med motiv fra Disney Frost 2. Lad dine børn genskabe Elsa og Annas eventyr fra den klassiske film. Åbn vinduet og syng ”Let it go”. Materialet kan tåle sollys og temperaturvariationer. Legehuset står stabilt og er let at montere. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen Legehus - Disney Frost legehus

Disney Frozen Legehus

Det perfekte legehus til alle fans af Disneys Frost! Lad som om du er din yndlingskarakter fra filmen og inviter dine venner over til leg og sjov. Lad fantasien styre legen. Legehuset passer både til indendørs og udendørs brug. Det er udstyret med en dør, en låge og vinduer. Huset er desuden udsmykket med søde motiver af karaktererne fra filmen. Der er en lille skorsten, der gør huset endnu hyggeligere. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 Legehus Slot - Disney Frost legehus

Disney Frozen 2 Legehus Slot

Et hyggeligt legehus, udformet som et slot fra Disney Frost 2. Leghuset har mange sjove detaljer, blandt andet to flag på taget, med portrætter af Anna of Elsa, to vinduer med skodder og en dørklokke, der kan lave forskellige lyde. Et fantastisk legehus, perfekt til dem der elsker Frost. Leg med huset både inde og ude. Find det hos Jollyroom.

FEBER Legehus Disney Frozen 2 Arendele - Disney Frost legehus

FEBER Legehus Disney Frost 2 Arendele

Super Arendele kingdom er et majestætisk børnepalads, inspireret af deres yndlingskarakterer fra Frozen 2. Indeni slottet er der masser af plads og yderst er det omgivet af 6 tårne på væggene og 3 tårne på taget. Øverst vejrer der fine flag. Paladsets entré har håndtag, der kan spille fantastisk musik. Dets fem brede vinduer sikrer et lyst rum. Rummets lyse farver giver en god beskyttelse mod sollys og høje temperaturer. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost legetelt

SE OGSÅ: Frost sengetøj

Indlægget Disney Frost legehus indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

error: Content is protected !!