Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Frost sovepose - Alletiders Disney
januar 21, 2022
frost 2 sovepose, frost soveposer, frozen soveposer, frost gaver, gaver med frost 2, frost 2 gaver, disney soveposer, soveposer til børn, frozen 2 gaver

Frost sovepose

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Frost sovepose er oplagt som gave til en ægte Frost fan. Det er en oplagt mulighed for Frost prinsessen til at sove sammen med hendes yndlingsfigurer.

En Frost sovepose er praktisk til overnatninger, både når familiens egen Frost prinsesse skal ud og sove, eller når en anden Frost prinsesse kommer på besøg.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

I år kommer en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

En sovepose er anvendelig på lejrskole, hvis der skal soves i telt eller hvis familiens Frost prinsesse generelt har for uvane at sparke dynen af. Vi har fundet markedets bedste Frost soveposer, så du skal bare vælge hvilken der passer bedst til familiens Frost fan:

olaf sovepose - Frost sovepose

Olaf sovepose

Den fine Disney Frost 2 sovepose i junior størrelse måler 160 x 75 x 45 cm og er laver af 100% polyester. Soveposen kan lynes op på langs og i bunden, således at den også kan fungere som dyne. Der medfølger naturligvis en en opbevaringspose, så soveposen fylder minimalt og er nem at have med rundt på teltturen eller hos vennerne. En perfekt løsning når man skal besøge venner og familie, eller får overnattende venner på besøg. Find den hos Coolshop.

Disney frozen sovepose - Frost sovepose

Frozen sovepose

Smart luftmadras og sovepose som let kan afmonteres for vask og transportpose så den let kan tages med rundt. Der medfølger en smart transportpose så det hele let kan pakkes sammen og tages med og en luftpumpe. Find den hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost sengetøj

 

Indlægget Frost sovepose  indeholder affiliatelinks

One thought on “Frost sovepose

Comments are closed.

error: Content is protected !!