marts 20, 2023
frost legetelt til børn, frost 2 legetelt, frozen legetelt, frozen 2 telt til børn, disney legetelt, frost 2 gaver til børn

Frost legetelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også en lille Frost prinsesse derhjemme, så skal hun da have sit eget Frost legetelt.

Et Frost legetelt ligger op til masse timers sjov og hygge og kan nemt pakkes væk når det ikke er i brug.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Et Frost legetelt er oplagt til enhver Frostfan, da det indbyder til mange timers sjov og hygge. Vi har fundet nogle forskellige bud på et godt Frost legetelt uanset om yndlingsfiguren er Elsa, Anna eller Olaf:

Frost 2 legetelt - Frost legetelt

Frost legetelt

Fantastiske telt med det søde og banebrydende Walt Disney Frost 2 design. Teltet kan let samles og adskilles på få minutter, hvilket sparer opbevaringsplads. Med dette vidunderlige telt er sjov garanteret. Find det hos Eurotoys.

Frost 2 pop up telt - Frost legetelt

Frost 2 pop-up telt

Skønt telt med Disney Frost design, lige klar til brug, med nem pop-up funktion. Et legetelt ligger op til masse timers sjov og hygge og kan nemt pakkes væk når det ikke er i brug. Find det hos Eurotoys.

frozen legetelt - Frost legetelt

Frozen legetelt

Skønt telt med Disney Frost design, lige klar til brug, med nem pop-up funktion. Teltet kan anvendes både ude og inde. Find det hos Eurotoys.

Disney Frost telt - Frost legetelt

Frost 2 telt med luftmadras og lys

Med lukket top, integreret gulv og holdbart polyester- og PVC-materiale samt vand- og UV-modstand; legen kan fortsætte selv med regnvejr. For forældre er teltet ideel på grund af den lette montering! Og i slutningen af dagen foldes hele produktet ned til kompakt, let størrelse for let opbevaring. Den leveres også med en bærepose, der er ideel til transport! Find teltet hos Fedepriser.

Frost 2 Legetelt - Frost legetelt

Frost 2 legetelt

Legetelt af polyester med motiv af Disney Frost 2, der måler cirka H160cm x W100cm x L100cm. Med teltets integrerede underlag og lukket top er teltet passende til indendørs og udendørs leg. Teltet beskytter mod vand og UV stråler. Bind dørene fast for åbent legeområde eller luk dørene til for en hemmelig hule. Find det hos Eurotoys.

Disney frost olaf legetelt - Frost legetelt

Frost Olaf legetelt

Skønt legetelt der forestiller den populære snemand Olaf fra Frostfilmene. Med dette legetelt er der lagt op til flere timers leg og underholdning. Find det hos Only4kids.

Frost Pop up telt - Frost legetelt

Frost Pop-up telt

Flot pop op legetelt med de skønne figurer Anna, Elsa og Olaf kendt fra Disney filmen Frost. Find teltet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Disney prinsesse legetelt

SE OGSÅ: Minnie Mouse legetelt

 

Indlægget Frost legetelt indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!