september 19, 2020
Find dory kostume til børn, fine nemo kostume til børn, find dory udklædning til børn, find nemo udklædning til børn, find dory disney, disney udklædning, disney kostumer, disney børnekostumer, alletiders disney

Find Dory kostume til børn

Har du et barn der er vild med Find Dory, så er et Find Dory kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Filmbeskrivelsen:

Der er gået et år siden den spøjse Dory hjalp klovnfisken Marlin med at bringe hans søn, Nemo, hjem fra sin skræmmende rejse til menneskenes verden. Nu fungerer Dory som en hjælpende hånd i Nemos opdragelse. 

En dag får Dory et flashback til sin barndom og husker for første gang sin familie. Hun beslutter sig for at tage ud og lede efter dem, men hendes korttidshukommelse er en forhindring, og det eneste hun husker er at hun boede med sin familie ved Morro Bay.. 

Nemo og Marlin tager med for at hjælpe Dory i sin søgen og sammen tager de havstrømmen til Californien, med hjælp ra deres gamle ven, den afslappede havskildpadde Crush. 
Men lige før ankomsten, vækker Dory ved et uheld en aggressiv blæksprutte, som straks jager dem, og næsten fanger Nemo under jagten.

Med sårede følelser svømmer Dory alene mod overfladen for at søge hjælp, og bliver fanget af medarbejdere fra den nærliggende Marine Institut, idet hun sidder fast i nogle udsmidte six-pack ringe.

Dory sendes til karantæne-sektionen og bliver mærket med etiket. Her møder hun den gnavne, men velmenende, syv-benede blæksprutte Hank. Hank ønsker, på grund af et traumatisk liv i havet, at leve i akvariet i stedet for at blive frigivet tilbage i havet, så han indvilliger i at hjælpe Dory med finde sine forældre i bytte for hendes etiket.. Alt imens forsøger Nemo og Marlin at komme Dory til undsætning, med hjælp fra to søløver. 

Tag med på en spændende rejse i vandets tegn, for at finde Dory.

Find Dory kostume til børn er oplagt til både fastelavn, til fødselsdagen med Find Dory tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.19.46 - Find Dory kostume til børn

Nemo børnekostume

Kan det blive mere sødt end en kjole med den kære klovnfisk Nemo? Vi tvivler! Denne orange kjole giver ethvert festselskab et løft og kommer med garanti til at blive en succes hos vedkommende, der bærer den, og alle de andre gæster i selskabet. Kostumet giver dig en orange kjole med tyl. Overdelen har et tryk, der naturligvis forestiller Nemo fra filmen “Find Nemo”. Fra overdelen sidder der stof, der ligner finner. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.21.38 - Find Dory kostume til børn

Find Dory kostume

Det hele var ikke slut, da de fandt Nemo i filmen – nu er det nemlig Dorys tur til at være ude på dybt vand i jagten på sin fortabte familie. Noget, som ikke er en helt nem sag, når man har en ekstremt dårlig hukommelse som Dory. Når hun frem? Hvilke farer lurer på vejen? Hvilke nye venner får hun undervejs?
Børnekostumet omfatter en blå dragt, som forestiller fisken Dory. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Toy Story børnekostumer

Indlægget Find Dory kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!