august 9, 2020
tornerose kostume til børn, tornerose udklædning til børn, tornerose tøj til børn, tornerose kjole til børn, tornerose børnekostume til børn, tornerose kostume til baby, tornerose babykostume, disney prinsesse kostume til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kjole til børn, disney børnekostumer, disney prinsesse babykostume, alletiders disney

Tornerose kostume til børn

Har du et barn der er vild med eventyret om Tornerose? Så er et Tornerose kostume til børn oplagt til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Et Tornerose kostume til børn er oplagt til leg i hjemme, fødselsdag eller fastelavn.

Hvem holder ikke af den eventyrlige fortælling om Tornerose. Tornerose er en tegnefilm fra 1959 produceret af Walt Disney og udgivet den 26. december 1959 i Danmark. Den 16. i rækken af Disneys klassikere. Kort om Tornerose eventyret; “Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins…”

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Tornerose kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Tornerose tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Tornerose kostume, se bare med her;

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.17.45 - Tornerose kostume til børn

Tornerose babykostume

Hjælp rollingen til at klæde sig ud som selveste Tornerose til ballet! Denne sukkersøde kjole er lavet af både tyl og satin i fine lyserøde toner. Inkluderet er et fancy hårband som kronen på værket. Tornerose Baby Kostume inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er lavet af lyserød satin og lyserød tyl. Find kostumet hos Partyking.

tornerose kostume - Tornerose kostume til børn

Tornerose kjole til børn

Dette Tornerosekostume til piger er under officiel licens af Disney™ og består af en kjole (strømpebukser og sko er ikke inklusiv). Denne kjole er med korte ærmer i lyserødt stof med satin look. Kjolen har et lille slør om taljen og lukkes med en lynlås på ryggen. På forsiden af kjolen ses Tornerose påtrykt med brystet. Kender du en lille tornerose der fortjener denne smukke kjole i gave? Find kostumet hos Vegaoo.

Skærmbillede 2018 01 10 kl. 23.30.03 - Tornerose kostume til børn

Tornerose kostume

Tornerose stikker sig på en spinderok og falder i en dyb søvn og kan kun vækkes af et ægte kærlighedskys. Klæd dig ud som den smukke Disney prinsesse Tornerose i denne smukke kjole med tilhørende kappe. Find Tornerose kostume hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.15.03 - Tornerose kostume til børn

Tornerose kostume til børn

Hvem ønsker at være kedelig og sove i hundrede år, når du kan have det sjovt til festen og være en rigtig prinsesse? Tornerose-kostumet inkluderer en lyserød kjole med Tornerose på forsiden og hvide skuldre. Kjolen har lyserøde stropper og er dekoreret med blonder og en matchende sløjfe foran. Find kostumet hos Partyking.


Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.40.43 - Tornerose kostume til børn

Tornerose børnekostume

Tornerose – det er tid til at vågne op og tage til udklædningsfest! Det kan man nemlig godt holde til, selvom man er klædt ud som den sovende skønhed. Får du øje på en ten, så hold fingrene væk! Find kostumet hos Temashop.

vendbar tornerose kostume til børn - Tornerose kostume til børn

Lille Vendbar Tornerose og Belle børnekostume

Elsker du Tornerose og Belle fra Skønheden og Udyret? Iført denne smukke vendbare kjole kan du klæde dig ud som begge prinsesser. På den ene side bliver du den smukke prinsesse Aurora fra Disneys Tornerose film og på den anden side den smukke prinsesse Belle fra Skønheden og Udyret. Find kostumet hos Temashop.

tornerose børnekostume - Tornerose kostume til børn

Flot Tornerose Kjole børnekostume

En sovende skønhed som ligger i sit tårn klar til at blive kysset af sin drømme prins. Skal det være dig? Tornerose er en skønhed uden lige, og med hendes smukke udseende udgør hun en trussel for den onde dronning. Find kostumet hos Temashop.

Tornerose børnekostume - Tornerose kostume til børn

Snehvide børnekostume

Dette kostume af Tornerose™ består af en ærmeløs kjole i lyserød satin (fodtøj er ikke inklusiv) . Den poser ud ved taljen og er udstyret med stof af flor ved halsudskæringen. Denne kjole er ideel til at lade dit barn genopleve den vidunderlige historie om Tornerose™ til karnevallet eller til en kostumefest. Find det hos Vegaoo.

Tornerose kostume til børn - Tornerose kostume til børn

Tornerose kostume til børn

Dette Tornerose™ kostume til pige er under officiel Disney™ licens. Udklædningen består af et diadem og en kjole (rose og sko ikke inkl). Diademter er sølvfarvet, med et portræt af tornerose i et hjerte. Den er lavet med flotte falske sten. Kjolen er lavet i kvalitets satinstof. Ved skørtet af kjolen finder du et lag tyl i lyserød. Den har lange ærmer og en flot krave. Den er dekorede med flotte guldfarvede pallietmotiver. Den har en falsk hvidt bæte med en rose i midten, samet et portræt af den smukke prinsesse. Denne luksus prinsessekostume er perfekt til fastelavn eller en udklædningsfest med Disney™ tema. Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ Tornerose kostume til voksne

SE OGSÅ: Belle kostume til børn

Indlægget Tornerose kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!