februar 28, 2024
Frost kuffert til børn, Frozen kuffert til børn, frost 2 trolley til børn, frozen 2 trolley til børn, frost kufferter, frozen kufferter, frost 2 børnekuffert, frozen 2 børnekuffert, kuffert med frost motiv, trolley med frost motiv

Frost kuffert – tag Anna og Elsa med på rejsen

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Kender du en lille pige der er helt vild med Frost og som bare ikke kan få nok af Elsa og Anna?

Så er en Frost kuffert da lige sagen og giver muligheden for at yndlingsfigurerne kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejses længere væk.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost kuffert til din Frost prinsesse

Det skal ikke være kedeligt og farveløst at tage på ferie, så det er helt perfekt at skabe stemningen helt i starten af turen, hvor de yngste i familien har det sjovt med at pakke bagage og glæde sig til det fremmede og spændende ved at rejse.

Står I og skal på en rejse snart og mangler barnet sin egen kuffert? Så har vi fundet et fint udvalg af Frost kufferter jeres lille Frost prinsesse kan tage med på ferien;

Disney Frost trolley samsonite - Frost kuffert - tag Anna og Elsa med på rejsen

Samsonite Frost 2 trolley

En praktisk kabinetaske fra Samsonite med fint Frost-motiv. Dit barn kan køre på denne sjove taske ved at holde i håndtaget foran, når du kører med tasken. Tasken er fremstillet af stærk PVC-fri polypropen og har fire store hjul, der ruller. Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 børnekuffert - Frost kuffert - tag Anna og Elsa med på rejsen

Disney Frozen 2 børnetrolley

En rullekuffert med justerbart håndtag fra Samsonite med motiv af Anna og Elsa fra Disney Frozen 2. Kufferten åbnes med lynlås, har et spændebånd inden i og et navneskilt i toppen. Find den hos Jollyroom.

Frost rygsæk trolley til børn - Frost kuffert - tag Anna og Elsa med på rejsen Frost rygsæk/trolley
Hvis du heller ikke kan få nok af Frost-pigerne Elsa og Anna, så er denne rygsæk/trolley lige sagen.
Tasken er ideel både til når du skal i skole, og når du skal på tur. Den har to forskellige rum, så du nemt kan organisere de ting du skal have med. Til tasken medfølger der også en vogn, hvor du kan spænde tasken fast til, så du kan bruge den som en kuffert. Find den hos Gucca.

Indlægget Frost kuffert – tag Anna og Elsa med på rejsen indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!