august 9, 2020
6977933 askepot i cinemateket 1 - Askepot Dvd - en Disney klassiker

Askepot Dvd – en Disney klassiker

Hvem holder ikke af historien om Askepot? Den kendte handling kredser om en ung pige fra en rig familie, som bliver frataget sin retmæssige position, efter at hendes far dør. Hun får det nedladende tilnavn Askepot af sin forfærdelige stedmor og slemme stedsøstre. Tilnavnet fik hun, fordi hun blev sodet af ildstedet, som hun skulle gøre rent. Tvunget ind i et liv som hundset hushjælp accepterer hun hjælp fra en ledsagende ånd. Den forvandler hende, så hun kan deltage i et kongeligt bal og få opmærksomhed fra den smukke prins.

unknown

Askepot 

Oplev den fortryllende fortælling om Askepot – en eventyrlig film som er fuldstændig vidunderlig…
Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…
Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen…

Find den her hos Gucca

Askepot filmen er den første og oprindelige film og den der betegnes som Disney klassikeren. Men siden hen er flere Askepot udgaver kommet til:

unknown-1

Askepot 2 – Drømmen bliver til virkelighed

Askepot har endelig fået det liv hun ønskede sig, men livet på slottet og det store ansvar viser sig at være mere udfordrende end hun regnede med. Følg prinsessen i tre historier, når hun sammen med vennerne Tim og Bum og den gode fe, opdager at den bedste måde at få drømmene til at gå i opfyldelse, er ved at være tro mod sig selv og følge sit hjerte. Askepot II – Drømmen bliver til virkelighed, er fuld af herlig musik og alle dine yndlingsfigurer fra Askepot – et ”must” i familiens samling, ganske enkelt.

Find den her hos Gucca

images

Askepot 3 – Tiden skrues tilbage

I Askepot III – Tiden Skrues Tilbage, lever prinsessen det perfekte liv på slottet – til den dag hendes onde stedmor får fat i Den Gode Fes tryllestav, skruer tiden tilbage og ændrer hele historien! Med tryllestaven i hånden sletter hun Prinsens hukommelse om den pige han mødte til ballet. Endelig får stedmoren den magt, rigdom og fremtid hun altid har ønsket for sine døtre og samtidig kan hun sætte en stopper for Askepots liv på slottet, én gang for alle… Eventyret om Askepot bliver komplet i Askepot III, et musikalsk eventyr som både overrasker og fortryller.

Find den her hos Gucca

eventyret-om-askepot_322200

Eventyret om Askepot

Oplev godhedens kraft i Disneys Eventyret om Askepot, en moderne klassiker fuld af skønhed, fantasi… og magi! Til trods for, at hun bliver plaget af både sin stedmor (Cate Blanchett) og sine stedsøstre, så nægter den livlige Ella (Lily James) at give op eller give igen, og vælger i stedet at følge det sidste råd hendes mor gav hende: ”Vær modig og venlig”.

En dag møder hun en charmerende og ligesindet mand i skoven, og hun bestemmer sig for, at acceptere sin skæbne i håb om at møde ham igen. Læg dertil et kongeligt bal på slottet, en god fe (Helena Bonham Carter) og en fortryllet glassko – og vupti, så blir magien til virkelighed!

Find den her hos Gucca
Indlægget Askepot Dvd – en Disney klassiker indeholder affiliatelinks

One thought on “Askepot Dvd – en Disney klassiker

Comments are closed.

error: Content is protected !!