juli 5, 2020
disney prinsesser legetelt, disney prinsesser børnetelt, disney prinsesser strandtelt, disney princess legetelt, disney princess børnetelt, disney princess strandtelt,

Disney prinsesse legetelt

Har du også en lille prinsesse derhjemme, så skal hun da have sit eget Disney prinsesse legetelt.

Et Disney prinsesse legetelt ligger op til masse timers sjov og hygge og kan nemt pakkes væk når det ikke er i brug.

Disney har i den grad forstået at få lavet nogle skønne Disney karakterer med hver deres personlighed og særlige egenskab.
Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien.

Vi har fundet lidt forskellige bud på det ideelle Disney prinsesser legetelt:

disney tipi telt med disney prinsesser - Disney prinsesse legetelt

Disney Princess legetelt

Dette Disney Princess legetelt er ideelt for at fremme kreativ leg! Legeteltet er perfekt til både indendørs og udendørs brug da, det er resistent overfor UV og vand. Teltet er fremstillet i holdbart 190T polyester med PVC stænger, indbygget gulv og lukket top, så tipien hurtigt kan sættes op og pakkes sammen. Fire forskellige motiver pryder legeteltets fire sider. Hav dørene åbne for et åbent legeareal, eller bundet sammen for et hemmeligt skjul! Find det hos Eurotoys.

Disney prinsesse slot telt - Disney prinsesse legetelt

Disney prinsesser telt

Flot legetelt udformet som et rigtig Disney Prinsesse slot. Dette telt ligger op til en masse timers sjov og hygge og kan nemt pakkes væk når det ikke er i brug. Find det hos Eurotoys.

disney prinsesser pop up telt - Disney prinsesse legetelt

Disney prinsesser pop-up telt

Skønt telt med Disney Princess, lige klar til brug, med nem pop-up funktion. Mål: 75x75x90. Teltet har en flot lynlåspose, som det nemt kan opbevares i. Find det hos Eurotoys.

askepot legetelt - Disney prinsesse legetelt

Askepot legetelt

Drømmer du om at blive ført væk til et eventyr slot? Oplev et fortryllet kongerige lige uden for døren. Uanset om du er klar til at blive kronet dronning indendørs eller planlægger et prinsesse eventyr i haven – dette lege telt er det perfekte sted for eventyrlige eventyr. Opsætning på få sekunder og fold væk hurtigt. Find det hos Only4kids.

SE OGSÅ: Minnie Mouse legetelt

SE OGSÅ: Disney prinsesser puslespil til børn og voksne

Indlægget Disney Prinsesse legetelt indeholder affililiatelinks

error: Content is protected !!