Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Dumbo gaveideer til børn - Alletiders Disney
juni 15, 2024
dumbo gaveideer, dumbo gaver, dumbo indretning til børneværelset, dumbo film, dumbo taske, dumbo bamse, disney gaveideer, disney gaver

Dumbo gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Dumbo er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Dumbo gaveideer.

Er du inviteret til Dumbo eller Disney fødselsdag og savner inspiration til Dumbo gaveideer? Eller vil du kæle din lille Dumbo fan?

Dumbo er en den 4. i rækken af Disneys klassikere af Walt Disney. Den er baseret på børnebogen af samme navn af Helen Aberson.

Dumbo er en lille elefantunge, hvis ører er alt for store. Det er ikke fint i elefantfamilier, og derfor bliver lille Dumbo foragtet og forfulgt af de øvrige elefanter i det store cirkus, hvor han hører hjemme. Dumbos mor bliver til og med spærret inde, da hun i raseri forsøger at forsvare sin unge mod drillerierne.

Dumbo gaveideer består både af Dumbo legetøj, Dumbo dvd´er, Dumbo børnekostumer, Dumbo bøger mm. Dumbo gaveideer til børn, er et udvalg af Dumbo gaver til børn i forskellige aldersgrupper:

Dumbo gaveideer

Disney dumbo bamse - Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo bamse

Denne søde bamse forestiller Disneys elefant Dumbo. Dumbo er fremstillet i blød plys med fine detaljer. Du kan både putte og lege med din nye ven! Find den hos Jollyroom.

Disney Dumbo rygsæk - Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo rygsæk

Tag Dumbo med på farten med denne smarte Dumbo rygsæk. Rygsækken har et 3D-tryk på forsiden, sidelommer til drikkedunk, navneskilt, et håndtag øverst og polstrede skulderstropper. Find den hos Jollyroom.

Carlsen Min Første Historie Dumbo Klæder Sig Ud Bog  - Dumbo gaveideer til børn

Carlsen Min Første Historie: Dumbo Klæder Sig Ud Bog

Min Første Historie: Dumbo Klæder Sig Ud bog fra Carlsen. I aften er der en spændende cirkusforestilling, og Dumbo vil være med! Men hvad skal han have på? Historien beskriver forholdet mellem mor og søn og eventyret med at finde det perfekte tøj til aftenens forestilling. Find bogen hos Jollyroom.

Disney dumbo dvd - Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo dvd

En af Disneys mest elskede film fejrer 70-års jubilæum og udgives nu for første gang i en digitalt restaureret udgave med en imponerende billed- og lydkvalitet. Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et skjult talent: han kan nemlig flyve!
Den Oscar-vindende film Dumbo er Walt Disneys Klassiker nr. 4 og den byder på en vidunderlig og tidløs fortælling om venskab, mod og kunsten at vove og tro på sig selv. Find filmen hos Gucca.

Dumbo børnekostume - Dumbo gaveideer til børn

Dumbo børnekostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste.  Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Du får her et Dumbo kostume i god kvalitet, Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre.
Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på. Find kostumet hos Temashop.

Dumbo bog - Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo bog

Vaskeægte Disney-magi i eksklusivt format. Dumbo blev født med et par meget store ører, og han er blevet drillet med det hele sit liv. Men så dukker musen Tim op. Han bliver Dumbos ven og prøver at lære Dumbo nogle sjove cirkuskunster, men de store ører er hele tiden i vejen. En dag opdager Dumbo pludselig, at han kan noget som ingen andre kan. Han kan nemlig flyve – Serien Walt Disney Klassikere er de allerstørste klassikere fra Disneys magiske univers i en lækker indpakning med stor respekt for de originale tegnefilm, som børn og voksne har elsket i årtier. Fra ca. 4 år. Find bogen hos Gucca.

Dumbo film - Dumbo gaveideer til børn

Dumbo film

Holt var engang en cirkusstjerne, men han tog afsted for at deltage i en krig, hvilket har ændret hans personlighed. Cirkusejeren Mac Medici hyrer ham til at passe Dumbo, der er en nyligt født elefant med alt for store ører, som bliver mobbet af hele cirkus gruppen.
Holts børn opdager dog at Dumbo kan flyve, og den karismatiske entreprenør V.A. Vandavere og luftstjernen Colette Merchant finder ud af dette, og prøver herefter på at gøre den lille elefant til en stjerne. Find filmen hos Gucca.

SE OGSÅ: +15 Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Disney klassikere liste

Indlægget Dumbo gaveideer indeholder affiliatelinks 

error: Content is protected !!