april 18, 2021
bambi gaveideer til børn, bambi gaver til børn, bambi børnegaver, bambi legetøj, bambi taske, bambi sengetøj, disney bambi, bambi dvd, bambi bog, bambi bamse

Bambi gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bambi er populær blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse lækre Babi gaveideer.

Er du inviteret til Bambi fødselsdag og savner inspiration til Bambi  gaveideer? Eller vil du kæle din lille Bambi fan?

Bambi er en tegnefilm af Walt Disney fra 1942 og den femte i rækken af Disneys klassikere instrueret af David Dodd Hand. Den havde premiere i biograferne i USA den 13. august 1942 og kom i Danmark den 3. marts 1947. Det er 5. film fra Disneys Klassikere og den er baseret på Felix Saltens roman Bambi, ein Leben im Walde (Bambi, A Life in the Woods) fra 1923.

Den fortæller om det lille virginiahjortekid Bambi, der fødes som unge af skovens konge og om hans opvækst: Den muntre kanin Stampe lærer ham både det ene og det andet om at klare sig og hvordan han kan klare sig til den dag, han selv bliver skovens konge.

Bambi gaveideer består af Bambi legetøj, Bambi film, Bambi udstyr til børneværelset mm.

Bambi gaveideer

Disney Bambi Sengetøjssæt 100x140 - Bambi gaveideer til børn

Disney Bambi Sengetøjssæt 100×140 cm

Sengetøjssæt til juniorseng med et sødt tryk, der er inspireret af Disneyfilmen, Bambi. Sættet består af et dynebetræk og et pudebetræk. Fremstillet i 100 % Oeko-Tex-certificeret bomuld, hvilket sikrer, at produktet er lavet helt uden skadelige kemikalier. Find det hos Jollyroom.

Stampe bamse  - Bambi gaveideer til børn

Stampe bamse

Stor og dejligt blød Stampe bamse fra Disney filmen Bambi. Stampe er bare så sød med sine lange ører, og han vil rigtig gerne med dig ud og udforske verden. Når I er blevet trætte om aftenen kan I putte jer sammen under dynen og følges ad til drømmeland. Stampe er 50 cm høj. Find bamsen hos Gucca.

Bambi bamse - Bambi gaveideer til børn

Bambi bamse

Vi kender alle sammen bambi, og vi ved, at han har været meget igennem i hans liv. Til trods for det, har han fået en masse gode venner ude fra skoven, men han mangler en ny ven. En ven han kan kramme med hele dagen lang, putte med om natten, og en som vil tage ham med ud på eventyr.
Denne fine Bambi bamse måler 40 cm. Find bamsen hos Gucca.

Disney bambi bog - Bambi gaveideer til børn

Disney Bambi bog

Vaskeægte Disney-magi i eksklusivt format. Det unge rådyr, Bambi, bliver en dag Skovens konge, men vejen er lang, og der er meget, han må lære, og meget han skal forstå. Bambi har sine venner, Stampe, onkel Ugle og det generte stinkdyr Blomst, til at hjælpe sig – og også sin stolte far, som er den eneste, der kan redde Bambi fra de farer, der lurer i skoven. Find bogen hos Gucca.

Disney bambi på hjul - Bambi gaveideer til børn

Disney Bambi på hjul

Mød Disneys fortryllende Bambi på hjul. Legetøjet er altid klar til at zoome rundt på sine hjul og vil med sikkerhed blive spædbarnets og det lille barns favorit. Skublegetøjet, der kan rulle rundt i huset, er godt legetøj til børn. At køre legetøjet langs fantasiveje opmuntrer til kreativitet og giver timevis af sjov! Find den hos Jollyroom.

Disney bambi dvd - Bambi gaveideer til børn

Bambi dvd

Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive Skovens Konge. Men vejen er lang. Der er meget, han må lære og meget, han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr. Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven. Inspireret af blandt andet østerlandsk billedkunst, har Walt Disney skabt en stærk, men poetisk tegnefilm, hvor ikke bare dyrene, men også naturen har fået liv. Bambi blev nomineret til adskillige Oscars® og var Walt Disneys personlige favorit. En eventyrlig klassiker, som er et minde for livet. Find filmen hos Gucca.

Disney bambi badedragt - Bambi gaveideer til børn

Disney Bambi badedragt

Denne fine badedragt har et sødt motiv af Disneys Bambi. Badedragten passer perfekt til sommerens varme dage på stranden eller ved poolen. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Dumbo gaveideer til børn

SE OGSÅ: Olaf gaveideer til børn

Indlægget Bambi gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Bambi gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!