november 30, 2023
violetta kostume til børn 1 - Violetta kostume til børn

Violetta kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Violetta? Så er et Violetta kostume til børn den oplagte gaveide.

Et Violetta kostume til børn kan bruges til årets fastelavnsfest, leg i hjemmet eller måske en fødselsdag med Violetta tema.

Violetta er blevet det helt store hit blandt den yngre generation. Violetta er en argentinsk drama serie udviklet af Disney Channel, serien vises på Disney Channel i hele verden. Violetta fortæller historien om en musikalsk talentfuld teenager, der vender tilbage til sit fødeby Buenos Aires, Argentina med sin far efter at have boet flere år i Europa. Hun prøver at finde hendes vej i livet samtidig med at hun skal takle alle problemerne med at blive voksen.

violetta kostume til børn - Violetta kostume til børn

Disney Kostume Violetta – klæd dig ud i en vidunderlig kjole, inspireret af Disney-stjernen Violetta! Den kortærmede kjole er lavet af et lyserødt stof, og har en hvid krave, der er dekoreret med pailletter. Et sølvfarvet portræt af Violetta pryder brystet. Kjoleskørtet består af flere lag. Inderst findes et lyserødt satinlignende skørt, og yderst er skørtet dækket af et hvidt lag tyl, der er dekoreret med pailletter. Kjolen er let at tage på. Find kostumet hos Eurotoys

SE OGSÅ: Disney toilettaske til børn

SE OGSÅ: Merida kostume til børn

SE OGSÅ: Mulan kostume til børn

Indlægget Violetta kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!