oktober 27, 2021
Lady og vagabonden dvd

Lady og Vagabonden dvd – en disney klassiker

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvem husker ikke spaghettiscenen fra ”Lady og Vagabonden”. Denne scene som i umindelige tider er blevet vist hver juleaften, er blevet en tradition, der ikke kan rokkes ved. Men ”Lady og Vagabonden” er meget mere end dette, det er en vidunderlig filmklassiker, der elskes af både store og små.

Lady og Vagabonden er den femtende film i rækken af Disney-klassikere. Da filmen havde premiere i 1955 var det Walt Disneys første tegnefilm i fuld længde i bredformatet Cinemascope, og stadig den dag i dag kan den gøre biografpublikummet imponeret. Men ”Lady og Vagabonden” var også Walt Disneys første tegnefilm i fuld længde, der foregik i et realistisk miljø, i det her tilfælde i starten af 1900-tallet.

lady-og-vagabonden-diamond-edition-disney_195165

Disneys Lady Og Vagabonden dvd

Vagabonden er en herreløs og glad hund, der er vant til at strejfe omkring. Lady er en lille, sød og forkælet cockerspaniel med stil. Trods deres uligheder, opstår der en romance, da de to pludselig mødes langt væk fra Ladys trygge villakvarter. Men vejen til deres evige lykke er lang. Undervejs støder de på nogle mistænksomme nabohunde, hundefangere og to skinhellige siameserkatte.

Pris: 159,95 kr – Køb Disney filmen her

Indlægget Lady og Vagabonden dvd – en Disney klassiker indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!