april 18, 2021
Anders and gaveideer til børn, anders and gaver, anders and børnegaver, anders and tasker, anders and rygsæk, anders and legetøj

Anders And gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Anders And er populær blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse lækre Anders And gaveideer.

Er du inviteret til Anders And fødselsdag og savner inspiration til Anders And gaveideer? Eller vil du kæle din lille Anders And fan?

Man kan næsten ikke sige Disney uden at at sige Anders And. Anders And, Donald Duck, amerikansk tegnefilm- og tegneseriefigur, skabt i 1934 på Walt Disney-studiet. Noget af det der særligt kendetegner Anders And er hans lange næb og meget korte lunte. Mange af de første film han deltog i var sammen med Mickey Mouse og Fedtmule, men fra 1940 var han den ubestridte førstemand i de tegnede kortfilm. Og med tiden blev han også hovedpersonen i tegneseriehæftet Anders And & Co.

Selvom Anders And efterhånden har en del år på bagen, så er han stadig populær hos børn og voksne.

 

Anders And gaveideer består af Anders And legetøj, Anders And tasker, Anders And tøj mm

Anders og Andersine tog - Anders And gaveideer til børn

Anders og Andersine tog

Dette damplokomotiv i træ og plastik med retro Disney-design er klar til at køre Anders og Andersine ud på et spændende togeventyr – det eneste spørgsmål er, hvem der kører, og hvem der er passager? Med ikonisk BRIO magnetkoblinger er dette farverige tog klar til at blive koblet til andre BRIO passager- og godsvogne. Find det hos Eurotoys.

Anders and bamse 195x300 - Anders And gaveideer til børn

Anders And bamse

Anders And fra Disney er en af de mest populære Disneyfigurer gennem tiderne. Dette sjove tøjdyr der forestiller Anders And, er klædt i Anders’ sædvanlige sømandsuniform. Et perfekt tøjdyr til alle børn, der elsker Disney! Find den hos Jollyroom. 

American Tourister Disney Anders And Kuffert - Anders And gaveideer til børn

American Tourister Disney Anders And Kuffert

En perfekt kuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den trecifrede kombinationslås, fire let rullende hjul, store rum så dit barn kan få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Find den hos Jollyroom.

Anders and solbriller til børn - Anders And gaveideer til børn

Anders And solbriller

Beskyt dit barns øjne mod solens skarpe UV-stråler imens dit barn ser super smart og stilet ud med disse super smarte solbriller fra vores alle sammens Disney.  Disse solbriller kommer med UV400 og beskytter 100% mod solens UV-stråling. Solbrillerne kommer i størrelsen 2-6 år og med et super sejt Anders And design. Find dem hos Gucca.

anders and rygsæk - Anders And gaveideer til børn

Anders And rygsæk

En flot blå rygsæk i et lækkert moderne design med Anders Ands velkendte ansigt på forlommen! Rygsækken er lavet af polyuretan og har to rum med lynlåslukning. Med justerbare skulderstropper egner tasken sig til alle aldre, og den måler ca. 22 x 22,5 x 11,4 cm. Find den hos Gucca.

Disney anders and håndklæde 300x300 - Anders And gaveideer til børn

Anders And håndklæde

Uanset om turen går på stranden, til svømmehallen eller om det er tid til et bad derhjemme, så er et Anders And håndklæde lige sagen. Find det hos Evigleg.

Anders and kogebog til børn - Anders And gaveideer til børn

Anders Ands kogebog 

Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin – så alle kan være med, og intet går galt. Lyder “Fætter Højbens brændende kærlighed” ikke spændende? Eller hvad med “Anders Ands kanelsnegle”? Den helt rigtige kogebog til både små og “store” kokke. Find den hos Gucca.

Anders and malebog - Anders And gaveideer til børn

Anders And malebog

Med denne Anders And malebog med klistermærker er der lagt op til flere timers underholdning for den lille Anders And fan. Find den hos Kids-world.

Disney Anders And rygsæk 300x300 - Anders And gaveideer til børn

Disney Anders And rygsæk

Disney Anders And taske med næb der kan åbnes. En herlig Anders And rygsæk til enhver Anders And fan. Find den hos Evigleg.

Name it Anders and bluse - Anders And gaveideer til børn

Name It Anders And bluse

Langærmet t-shirt fra Name it, fremstillet af bomuld. T-shirten har et sejt Anders And-tryk på forsiden. Find den hos Jollyroom.

Anders and notesbog - Anders And gaveideer til børn

Anders And notesbog

Kender du én, der elsker Disney? Så er denne notesbog med Anders And den perfekte gave til skolestart! Gør det sjovt at lave lektier med denne flotte notesbog med elastiklukning. Bogens sider linjeret, så du let kan tage noter, lave lektier og meget andet. Find den hos Gucca.

Anders and drikkedunk - Anders And gaveideer til børn

Anders And drikkedunk

En fin drikkedunk med motiv fra Anders And. Flasken er fremstillet i plastik og har en smart drikketud. Kan vaskes i opvaskemaskinen men tåler ikke mikroovn. Perfekt til at tage med i skolen eller på udflugten! Find den hos Jollyroom.

Rygsæk med anders and - Anders And gaveideer til børn

Anders And børnerygsæk

Nu kan du tage dine yndlings Disney-figurer med dig alle vegne!  Du får her en utrolig smart taske med Anders And på. Derudover er tasken også super funktionel med en masse god plads. Egner sig især som den første skoletaske. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Minnie Mouse gaveideer til børn

SE OGSÅ: Dumbo gaveideer til børn

Indlægget Anders And gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!