juni 5, 2020
frost høretelefoner, elsa høretelefoner, anna høretelefoner, frost hovedtelefoner, frost headset, elsa headset, anna headset, frost høretelefoner til børn

Frost høretelefoner til børn

De fleste børn lærer tidligt idag at bruge en ipad/pc og mange får da også en ret tidligt. Er du træt af støj hver gang din Frost prinsesse ser film på ipad´en, så forkæl hende med et par Frost høretelefoner til børn.

Frost høretelefoner er en oplagt gaveide til barnet der er vild med Frostpigerne Elsa og Anna.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

frost høretelefoner til børn - Frost høretelefoner til børn

Disney Frozen høretelefoner

Smarte Frozen hovedtelefonerne som passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller – headsettet tilsluttes nemt via AUX indgangen.
Super lette hovedtelefoner som du kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet. Find høretelefonere hos Eurotoys

 

Skærmbillede 2019 03 09 kl. 01.28.31 1024x930 - Frost høretelefoner til børn

jt0mtomqgwnjyq0zbc - Frost høretelefoner til børn

Disney Frost hovedtelefoner med 85dB lydbegrænsning

Slip musik og lydbøger fri på børneværelset, med disse originale Disney høretelefoner, med farver og motiver fra det populære Frost univers. Hovedtelefonerne er i top kvalitet, og har en stor stor polstret blød justerbar hovedbøjle der sidder komfortabelt på hovedet, og er klar til mange timers brug. Enten på værelset, eller på bilens bagsæde. Kort og godt, alle steder hvor barnet er VIP.

Der er indbygget volume reduktion der sikrer at du trygt kan lade børnene anvende høretelefonerne. Høretelefonerne har et standard 3.5 mm lydstik, og kan tilsluttes til alle smartphones, tablets, MP3 afspillere og computere med standard lydstik. Der er ikke mikrofon i disse hovedtelefoner, så de kan ikke bruges til telefonsamtaler. Find dem hos My-phoneshop.

Skærmbillede 2019 03 09 kl. 01.31.29 - Frost høretelefoner til børn

jt0mx6jiinpgsinw4uh - Frost høretelefoner til børn

Disney Frost høretelefoner med 100 dB lydbegrænsning

Slip musik og lydbøger fri på børneværelset, med disse originale Disney høretelefoner, med farver og motiver fra det populære Frost univers. Høretelefonerne er i top kvalitet, og har en stor stor polstret blød justerbar hovedbøjle der sidder komfortabelt på hovedet, og er klar til mange timers brug. Enten på værelset, eller på bilens bagsæde. Kort og godt, alle steder hvor barnet er VIP.

Der er indbygget volume reduktion der sikrer at du trygt kan lade børnene anvende høretelefonerne. Høretelefonerne har et standard 3.5 mm lydstik, og kan tilsluttes til alle smartphones, tablets, MP3 afspillere og computere med standard lydstik. Med indbygget mikrofon, der kan bruges til håndfri telefonsamtaler. BEMÆRK: Disse hovedtelefoner er ikke anbefalet til børn under 9 år, da volumebegrænsningen er på 100dB. Til børn under 9 år anbefales volumebegrænsning på 85dB. Find dem hos My-phoneshop.

disney frost hovedtelefoner til boern fra 3 aar 1 1101708.jpg - Frost høretelefoner til børn

Frozen høretelefoner til børn

k8ewtdgwe8g814oglk - Frost høretelefoner til børnSlip musik og lydbøger fri på børneværelset, med disse originale Disney høretelefoner, med farver og motiver fra det populære Frost univers. Høretelefonerne er i top kvalitet, og har en stor stor polstret blød justerbar hovedbøjle der sidder komfortabelt på hovedet, og er klar til mange timers brug. Enten på værelset, eller på bilens bagsæde. Kort og godt, alle steder hvor barnet er VIP.Der er indbygget volume reduktion der sikrer at du trygt kan lade børnene anvende høretelefonerne.

Høretelefonerne har et standard 3.5 mm lydstik, og kan tilsluttes til alle smartphones, tablets, MP3 afspillere og computere med standard lydstik. Der er ikke mikrofon i disse hovedtelefoner, så de kan ikke bruges til samtaler. Find dem hos My-phoneshop.

SE OGSÅ: Frost 2 smykkeskrin

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdagstema

Indlægget Frost høretelefoner til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Frost høretelefoner til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!