august 9, 2022
frost høretelefoner, elsa høretelefoner, anna høretelefoner, frost hovedtelefoner, frost headset, elsa headset, anna headset, frost høretelefoner til børn

Frost høretelefoner til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

De fleste børn lærer tidligt idag at bruge en ipad/pc og mange får da også en ret tidligt. Er du træt af støj hver gang din Frost prinsesse ser film på ipad´en, så forkæl hende med et par Frost høretelefoner til børn.

Frost høretelefoner er en oplagt gaveide til barnet der er vild med Frostpigerne Elsa og Anna.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Disney frozen 2 høretelefoner til børn - Frost høretelefoner til børn

Disney Frozen 2 høretelefoner

Frozen II kvalitets hovedtelefoner fra iHome designet i tråd med det vidunderlige univers i den nye Frozen 2 film. Til alle som elsker Anna og Elsa og Frozen universet. Lydgengivelsen er meget fin og detaljeret med de indbyggede 40 mm højttalere. Og den indbyggede mikrofon giver mulighed for at føre samtaler via Smart Phone eller computer. Bøjlen er justerbar og selve hovedtelefonen er med ekstra blød og behagelig polstring som sikrer at de sidder komfortabelt til mange timers lytning til din yndlingsmusik. Hovedtelefonerne kan tilsluttes en hvilken som helst MP3-afspiller som tablet, smartphone og meget mere. Alder 6-12 år. Find dem hos Coolshop.

ekids disney høretelefoner til børn - Frost høretelefoner til børn

Frost 2 høretelefoner til børn

Frozen II-hovedtelefoner designet i tråd med det vidunderlige univers i den nye Frozen 2-film. Til alle de små prinsesser, der elsker Anna og Elsa og det frosne univers. Hovedbøjlen er justerbar, og selve hovedtelefonen er med blød og behagelig polstring, som sikrer, at de sidder behageligt i mange timer når børnene lytter til deres yndlingssange. Den indbyggede volumenreduktion kan reguleres i 3 forskellige niveauer af forældrene, så de passer til de medier, børnene bruger. Det giver optimal beskyttelse og den bedste lyd for børnene. Hovedtelefonerne kan tilsluttes enhver MP3-afspiller, såsom tablet, smartphone og mere. Alder 3-10 år. Find dem hos Coolshop.

frost høretelefoner til børn - Frost høretelefoner til børn

Disney Frozen høretelefoner

Smarte Frozen hovedtelefonerne som passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller – headsettet tilsluttes nemt via AUX indgangen.
Super lette hovedtelefoner som du kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet. Find høretelefonere hos Eurotoys

Disney Frozen Trådløse Høretelefoner Vikbara - Frost høretelefoner til børn

Disney Frozen 2 høretelefoner

Trådløse Bluetooth-høretelefoner med motiv fra Disneys Frost. Høretelefonerne passer til børn og har en volumegrænse på 85 dB for at beskytte dit barns følsomme ører. De er justerbare og kan let foldes sammen til en kompakt størrelse, så der er plads til dem i tasken eller lommen. Find dem hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 hovedtelefoner - Frost høretelefoner til børn

Disney Frozen 2 hovedtelefoner

Se lige disse fine høretelefoner med motiv fra filmen Frozen 2. Høretelefonerne har en børnevenlig volumebegrænsning, der beskytter dit barns ører mod for høj lyd. Du kan justere størrelsen på hovedtelefonerne. De har en blød polstring, der gør dem behagelige at have på. Find dem hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost 2 smykkeskrin

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdagstema

Indlægget Frost høretelefoner til børn indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “Frost høretelefoner til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!