juni 2, 2023
mickey mouse kuffert, mickey mouse trolley, mickey mouse kuffert med 4 hjul, mickey mouse rejsekuffert, mickey mouse børnekuffert, mickey mouse rejseartikler, mickey mouse kabinekuffert, mickey mouse kabinetrolley, disney kuffert, disney trolley

Mickey Mouse kuffert

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du et barn der er helt vild med Mickey Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur?

Så er en Mickey Mouse kuffert da lige sagen og giver muligheden for at yndlingsfigurerne kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejses længere væk.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Mickey Mouse Trolley Rygsæk Til Børn  - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse trolley/rygsæk til børn

Tag den søde Mickey Mouse med, når du skal i skole eller ud og rejse! Denne rygsæk er super praktisk til både børnehave, når du skal på tur og når du skal ud rejse. Til rygsækken medfølger der nemlig en vogn, som du kan spænde rygsækken fast til, og dermed bruge den som kuffert. Find den hos Gucca.

Mickey Mouse trolley til børn - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse trolley til børn

Smart og praktisk rygsæk med Mickey Mouse motiv! Denne rygsæk er super praktisk til både børnehave, når du skal på tur og når du skal ud rejse. Til rygsækken medfølger der nemlig en vogn, som du kan spænde rygsækken fast til, og dermed bruge den som kuffert. Mål: 42 x 33 x 14 cm. Find den hos Gucca.

mickey mouse rejsekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse kabinetrolley

En flot rullekuffert fra American Tourister med Mickey Mouse motiv. Den er lavet i hård og slidstærkt plast med et stort rum med plads til alle dine børns ting. Den lukkes ved hjælp af lynlås og har en lomme samt fire hjul, som gør tasken nem at køre med. Mål: 55 x 40 x 20 cm. Find den hos Jollyroom.

Mickey Mouse trolley - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse Trolley

En perfekt kuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den trecifrede kombinationslås, fire let rullende hjul, store rum så dit barn kan få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Kufferten har desuden et håndtag foroven og på den ene side, der kan gøre det lidt lettere når i skal af og på toget, bussen eller flyet. Kufferten er lavet af ABS og PC, så den er robust. Indeni har den en lomme og krydsende pakkebånd. Find den hos Jollyroom.

Mickey Mouse kabinekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse kabinetrolley

En perfekt kabinekuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den faste kombinationslås, fire let rullende hjul, stort rum og et farverigt for med Disneytema, kan dit barn få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Find den hos Jollyroom.

Mickey og Minnie Mouse børnekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey & Minnie Mouse børnekuffert

En herlig rejsekuffert til børn med fint motiv, som passer både til sommerferien og til weekendture. Kufferten kan trækkes på de fire hjul og barnet kan til og med sidde på den og køre rundt i lufthavnen. Kufferten let at have med, enten ved at bære den i håndtagene eller have over skulderen med de medfølgende skulderremme. Med denne taske bliver rejserne lidt sjovere! Find den hos Jollyroom.

Mickey mouse spinner trolley - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse kuffert til børn

Se et stjerneskud, ønsk, måske kunne du vågne op et magisk sted med denne American Touristers kuffert med motiv af Disneys Minnie og Mickey Mouse! Tag magien med på din rejse, med denne mellemstore kuffert, der kan rumme alt det du skal bruge på en uges ferie. Kufferten er udstyret med en kombinationslås, har fire store frit rullende hjul og er fremstillet af slidstærkt polypropen. En perfekt rejseven til dit barn! Find den hos Jollyroom.

American tourister Mickey mouse kuffert - Mickey Mouse kuffert

Rejsekuffert med Mickey Mouse

Se et stjerneskud, ønsk dig noget og vågn op et nyt, magisk sted med American Touristers rejsekuffert med motiv af Disneys Mickey Mouse! Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk ABS/PC og udstyret med trecifret kombinationslås samt fire store, lydløse hjul. Taskens håndtag kan indstilles i flere højder efter dit barns højde.
Perfekt rejsekuffert til dit barn eller til dig selv. Find den hos Jollyroom.

American Tourister Mickey Mouse rejsekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse rejsekuffert

Se denne fine rejsekuffert fra American Tourister – perfekt til alle Disneyfans. Med denne kuffert tager du magien fra Disney med på rejsen. Tasken har et fint originaltryk, der virkelig stikker ud fra mængden. Med trecifret TSA-kombinationslås, fire hjul og masser af plads, er din bagage sikker fra, du lukker tasken og til, du har nået din destination. Rejsetasken har et bærehåndtag og et sidehåndtag, hvilket gør den let at have med at gøre, når du står på toget, bussen eller flyet. Tasken er fremstillet af ABS og PC, hvilket gør den superrobust. Den har et rum i bunden og krydsende bånd, der holder dit barns tøj og ejendele ordentligt på plads. Volume 63 liter. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Mickey Mouse Fakta

SE OGSÅ: Disney toilettaske til børn

SE OGSÅ: Mickey mouse kostume

Indlægget Mickey Mouse kuffert indeholder affiliatelinks

One thought on “Mickey Mouse kuffert

Comments are closed.

error: Content is protected !!