maj 27, 2024
mickey mouse kuffert, mickey mouse trolley, mickey mouse kuffert med 4 hjul, mickey mouse rejsekuffert, mickey mouse børnekuffert, mickey mouse rejseartikler, mickey mouse kabinekuffert, mickey mouse kabinetrolley, disney kuffert, disney trolley

Mickey Mouse kuffert

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du et barn der er helt vild med Mickey Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur?

Så er en Mickey Mouse kuffert da lige sagen og giver muligheden for at yndlingsfigurerne kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejses længere væk.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Mickey Mouse Trolley Rygsæk Til Børn  - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse trolley/rygsæk til børn

Tag den søde Mickey Mouse med, når du skal i skole eller ud og rejse! Denne rygsæk er super praktisk til både børnehave, når du skal på tur og når du skal ud rejse. Til rygsækken medfølger der nemlig en vogn, som du kan spænde rygsækken fast til, og dermed bruge den som kuffert. Find den hos Gucca.

mickey mouse rejsekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse kabinetrolley

En flot rullekuffert fra American Tourister med Mickey Mouse motiv. Den er lavet i hård og slidstærkt plast med et stort rum med plads til alle dine børns ting. Den lukkes ved hjælp af lynlås og har en lomme samt fire hjul, som gør tasken nem at køre med. Mål: 55 x 40 x 20 cm. Find den hos Jollyroom.Mickey Mouse kabinekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey Mouse kabinetrolley

En perfekt kabinekuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den faste kombinationslås, fire let rullende hjul, stort rum og et farverigt for med Disneytema, kan dit barn få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Find den hos Jollyroom.

Mickey og Minnie Mouse børnekuffert - Mickey Mouse kuffert

Mickey & Minnie Mouse børnekuffert

En herlig rejsekuffert til børn med fint motiv, som passer både til sommerferien og til weekendture. Kufferten kan trækkes på de fire hjul og barnet kan til og med sidde på den og køre rundt i lufthavnen. Kufferten let at have med, enten ved at bære den i håndtagene eller have over skulderen med de medfølgende skulderremme. Med denne taske bliver rejserne lidt sjovere! Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Mickey Mouse Fakta

SE OGSÅ: Disney toilettaske til børn

SE OGSÅ: Mickey mouse kostume

Indlægget Mickey Mouse kuffert indeholder affiliatelinks

One thought on “Mickey Mouse kuffert

Comments are closed.

error: Content is protected !!