oktober 27, 2021
peter plys gaveideer, peter plys gaver, peter plys film, peter plys bøger, peter plys bamser

20+ Peter Plys gaveideer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Peter Plys er en populær karakter særlig blandt de mindste. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Peter Plys gaveideer.

Er du inviteret til Peter Plys fødselsdag og savner inspiration til Peter Plys gaveideer? Eller vil du kæle din lille Peter Plys fan?

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen. Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Peter Plys Gaveideer

Peter plys sengetøj - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys junior sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Find det hos Eurotoys.

Peter plys børnerygsæk - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys børnerygsæk

Mindre rygsæk fra JUSTHYPE med motiv fra Peter Plys. Rygsækken har to rummelig rum med plads til tegneredskaber, legesager og andet. Tasken kommer med polstrede skulderstropper, der sidder behageligt over skuldrene. Find rygsækken hos Jollyroom.

Disney Peter plys bog - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys bog – rigtige venner

ka4akcwl4i294jx5pf - 20+ Peter Plys gaveideerDet er blevet forår i Hundredemeterskoven, og det betyder, at det er tid for Ninka Ninus at plante frø i sin køkkenhave. Det bliver det eneste, den flittige kanin kan tænke på, og de andre dyr i skoven begynder at savne deres gode ven. Så de beslutter at hjælpe ham med køkkenhaven – men det er der også en bisværm, som synes er en god idé. Find den hos Saxo.

Peter plys bog peter plys gaver - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys – Tigerdyret i hopla bog

ka4amtq1l6r8x56sufd - 20+ Peter Plys gaveideerTigerdyret har opfundet en helt ny hoppeleg, og han glæder sig til at skulle lege den med alle vennerne i Hundredemeterskoven. Der er bare et problem: Hans venner er ikke ret gode til at hoppe, og så kan man godt komme til at føle sig lidt ensom, når man selv er et mesterhoppende tigerdyr. Find bogen hos Saxo.

peter plys børnekostume - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys kostume til børn

Forkæl barnet med et Peter Plys børnekostume. Lad den lille drømme sig frem til Hundredmeterskoven, så han/hun kan lege med Tigerdyret, Grisling, Æsel, Kængu, Kængubarnet, Ninka Ninus og Jakob. Kostumet består af en heldragt. Find det hos Temashop.

Peter plys gulvtæppe peter plys gaveideer - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys gulvtæppe

Gør børneværelset ekstra hyggeligt med dette runde gulvtæppe! Tæppet er dekoreret med et stort motiv af populære Peter Plys og teksten ” I wonder what’s going to happen exciting today”. Tæppet er fremstillet af en blød polyesterblanding. Skønt gulvtæppe til børneværelset! Find gulvtæppet hos Jollyroom.

Peter plys puslespil - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys puslespil

Puslespil er både sjov og lærerigt. Et sejt puslespil fra Clementoni, med motiv fra Disneys Peter Plys. Et stort puslespil med 24 brikker til de små børn. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find det hos Jollyroom.

Peter plys bamse - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys bamse

Giv børnene den bedste ven, man kunne ønske sig. Peter Plys-bamsen er glad for at følge med, og han har altid et godt svar til alt! Det perfekte tøjdyr til børn og babyer, som vil sove og lege i godt selskab. Find bamsen hos Jollyroom.

Peter Plys spisesæt - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys spisesæt

Et sødt og praktisk spisesæt med Peter Plys motiv. I sættet er der en dyb tallerken, en ske, en tudekop, en hagesmæk og et underlag. Dette sæt vil garanteret gøre spisetiden lidt sjovere. Sættet findes også i blåt. Find det hos Jollyroom.

Tigerdyret bamse peter plys gaver - 20+ Peter Plys gaveideer

Tigerdyret bamse

Giv børnene den bedste ven, man kunne ønske sig. Tiger-dyret ar altid klar til ballade, og han har en løsning på ALT! Det perfekte tøjdyr til børn og babyer, som vil sove og lege i godt selskab. Find den hos Jollyroom.

Jakob og peter plys - 20+ Peter Plys gaveideer

Jakob og Peter Plys dvd

Jacob, den lille dreng som engang elskede at begive sig ud på eventyr i Hundredemeterskoven, er blevet voksen. Men han føler sig hjemløs i de voksnes verden, og nu må hans barndomsvenner, Peter Plys, Grisling, Æsel og Tigerdyret, begive sig ud i verden for at hjælpe Jacob med at finde tilbage til den betænksomme og muntre lille dreng, der stadig findes inde i ham. Find den hos Gucca.

tsum tsum peter plys bamse - 20+ Peter Plys gaveideer

Tsum tsum Peter Plys bamse

Den buttede Peter Plys er i hvert fald ikke blevet slankere, men han er altid klar til eventyr sammen med dig, i jagten på den søde honning. Uanset om du kan lide honning eller ej, kommer du i hvert fald til at elske den søde Tsum Tsum Peter Plys! Med denne Tsum Tsum Peter Plys bamse, kan du føje endnu et Disney-plysdyr til din samling. Størrelse: 30 cm. Find den hos Gucca.

Peter plys dvd klassikeren peter plys gaveideer peter plys film - 20+ Peter Plys gaveideer

Klassiskeren Peter Plys dvd

Klassiker nr. 22. Med inspiration hentet fra A.A. Milnes bog om Peter Plys skabte Disney sin toogtyvende klassiker. En bedårende tegnefilm om den forvirrede, godmodige bjørn, med det meget store hjerte. I tre sammenhængende beretninger, Peter Plys Og Honningtræet, Peter Plys I Blæsevejr samt Peter Plys Og Tigerdyret, følger vi Peter Plys og hans venner på eventyr i Hundredemeterskoven og oplever hvordan de forholder sig til livet i både ord og handling.
Fyldt med tankevækkende klogskab og stort venskab, spreder Peter Plys, Grisling, Tigerdyret, Ninka Ninus og alle de andre venner glæde til både store og små. Peter Plys Klassikeren er en af Disneys mest charmerende klassikere nogensinde. En klassiker, der er værd både at se og eje. Find den hos Gucca.

grisling bamse peter plys gaver - 20+ Peter Plys gaveideer

Grisling bamse

Denne Grisling bamse er perfekt til den lille Peter Plys fan der mangler en ven at kramme om natten. Grisling fra Hundredemeterskoven er en af Peter Plys’s kæreste og bedste venner!
Grisling er kendt for at være utrolig sød og hurtig til at få venner. Find den hos Gucca.

fem minutter i godnat peter plys 487717 - 20+ Peter Plys gaveideer

5 minutter i godnat – Peter Plys bog

En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid. Tag med Peter Plys og alle hans venner på eventyr, når de fejrer fødselsdag eller hjælper Ninka Ninus med at finde sit gode humør i denne højtlæsningsbog, der er fyldt med historier og skønne illustrationer fra Hundredemeterskoven. Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers. Find den hos Gucca.

Peter plys historier fra hundredemeterskoven peter plys gaver - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys – historier fra hundredemeterskoven

Disneys elskede Peter Plys i en eksklusiv højtlæsningsudgave. Tag med Plys, Grislingen, Æsel og alle de andre på eventyr i Hundredemeterskoven i denne højtlæsningsbog med fire skønne fortællinger. Illustreret af nogle af de allerbedste Disney-illustratorer overhovedet i en klassisk streg og skrevet i et sprog, som børn kan forstå. Denne samling er Disney-magi i luksusudgave – et sikkert hit på ethvert børneværelse. Find den hos Gucca.

Peter plys sengetøj peter plys gaver  - 20+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås. Produktmål: 100×135 cm. Find det hos Eurotoys.Peter plys snurretop - 20+ Peter Plys gaveideer

 

Peter Plys Snurretop

At lege med snurretop har en lang tradition og går tilbage til middelalderen. På det tidspunkt var snurretoppe til at kaste med eller til at piske på og ud af træ. BOLZ snurretop af tin og plast, dekoreret med Disney ‘Peter Plys’ motiv. Diamenter 13 cm. Find den hos Only4kids.

Disney Peter Plys Stabelklodser - 20+ Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys Stabelklodser

Disney Peter Plys Stabelklodser er et sæt med farverige ringe fra Disney, som dit barn skal forsøge at stable på et balancebræt. Peter Plys og Grisling er stabelhoveder. At stable disse ringe hjælper dit barn til at udvikle finmotorikken. Afslut stableriet med at balancere Peter Plys og Grisling på balancebrættet for at se, om klodserne står lige! Find dem hos Jollyroom.

Disney Peter Plys på Hjul - 20+ Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys på Hjul

Mød Disneys fortryllende Peter Plys på hjul. Legetøjet er altid klar til at suse rundt på sine hjul og vil med sikkerhed blive spædbarnets og det lille barns favorit. Plys-legetøjet, der kan rulle rundt i huset, er godt legetøj til børn. Find det hos Jollyroom.

Disney Peter Plys Blokpuslespil - 20+ Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys Blokpuslespil

Dette er et nyt multifunktionsblokpuslespil fra Disneys Peter Plys, der består af blokke i forskellige former. Disse blokke kan fungere som almindelige byggesten men tilbyder også et ekstra indlæringselement. Find dem hos Jollyroom.

Disney Peter Plys Puttekasse peter plys gaveideer - 20+ Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys Puttekasse

Disney Peter Plys Puttekasse fra Disney er en udfordrende og kreativ puttekasse med 10 klodser i forskellige former og farver. Forsøg at pare det rette hul i kassen med den rette klods. Puttekassen hjælper dit barn med at øve sin finmotorik! Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Peter Plys kostume til børn

Indlægget 20+ Peter Plys Gaveideer indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!