Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Peter Plys gaveideer - Alletiders Disney
maj 27, 2024
peter plys gaveideer, peter plys gaver, peter plys film, peter plys bøger, peter plys bamser

Peter Plys gaveideer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Peter Plys er en populær karakter særlig blandt de mindste. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Peter Plys gaveideer.

Er du inviteret til Peter Plys fødselsdag og savner inspiration til Peter Plys gaveideer? Eller vil du kæle din lille Peter Plys fan?

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen. Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Peter Plys Gaveideer

Disney Peter Plys bamser - Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys bamser

Forkæl den lille Peter Plys fan med en Disney Peter Plys bamse eller flere, perfekte til leg og til at kramme. Find bamserne hos Eurotoys.

Disney Peter Plys børnerygsæk - Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys børnerygsæk

En fin rygsæk med et heldækkende tryk fra Disneys Peter Plys. Rygsækken har et stort hovedrum, der har plads til dit barns yndlingslegetøj, blyanter, bøger og lignende. Find rygsækken hos Jollyroom.

Peter plys sengetøj - Peter Plys gaveideer

Peter Plys junior sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Find det hos Eurotoys.

Disney Peter Plys spisesæt - Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys spisesæt

Et praktisk spisesæt med motiv af Peter Plys. Sættet indeholder en dyb tallerken, en ske, en tudekop, en hagesmæk og et underslag, alt sammen dekoreret med Peter Plys. Find sættet hos Jollyroom.

Disney Peter plys bog - Peter Plys gaveideer

Peter Plys bog – rigtige venner

ka4akcwl4i294jx5pf - Peter Plys gaveideerDet er blevet forår i Hundredemeterskoven, og det betyder, at det er tid for Ninka Ninus at plante frø i sin køkkenhave. Det bliver det eneste, den flittige kanin kan tænke på, og de andre dyr i skoven begynder at savne deres gode ven. Så de beslutter at hjælpe ham med køkkenhaven – men det er der også en bisværm, som synes er en god idé. Find den hos Saxo.

Selvlysende Peter Plys bamse - Peter Plys gaveideer

Selvlysende Peter Plys bamse

Med denne Disney-bamse får du en betryggende plysfigur, der lyser flot op i mørke. Peter Plys er iført en sød, lyseblå sparkedragt med selvlysende motiver på. Han er klar til at komme til drømmeland! Find bamsen hos Gucca.

Peter plys bog peter plys gaver - Peter Plys gaveideer

Peter Plys – Tigerdyret i hopla bog

ka4amtq1l6r8x56sufd - Peter Plys gaveideerTigerdyret har opfundet en helt ny hoppeleg, og han glæder sig til at skulle lege den med alle vennerne i Hundredemeterskoven. Der er bare et problem: Hans venner er ikke ret gode til at hoppe, og så kan man godt komme til at føle sig lidt ensom, når man selv er et mesterhoppende tigerdyr. Find bogen hos Saxo.

Oball Go Grippers Peter Plys Legesæt - Peter Plys gaveideer

Oball Go Grippers – Peter Plys Legesæt

Oball Go Grippers er designet med små huller i sig, hvilket gør, at barnet kan få et bedre greb om bilerne. Sættet er derfor også ideelt som dåbs- eller barselsgave. Go Grippers udvikler og stimulerer barnets finmotorik, og er velegnet til brug allerede som spæd. Find sættet hos Gucca.

peter plys børnekostume - Peter Plys gaveideer

Peter Plys kostume til børn

Forkæl barnet med et Peter Plys børnekostume. Lad den lille drømme sig frem til Hundredmeterskoven, så han/hun kan lege med Tigerdyret, Grisling, Æsel, Kængu, Kængubarnet, Ninka Ninus og Jakob. Kostumet består af en heldragt. Find det hos Temashop.

Jakob og peter plys - Peter Plys gaveideer

Jakob og Peter Plys dvd

Jacob, den lille dreng som engang elskede at begive sig ud på eventyr i Hundredemeterskoven, er blevet voksen. Men han føler sig hjemløs i de voksnes verden, og nu må hans barndomsvenner, Peter Plys, Grisling, Æsel og Tigerdyret, begive sig ud i verden for at hjælpe Jacob med at finde tilbage til den betænksomme og muntre lille dreng, der stadig findes inde i ham. Find den hos Gucca.

Peter Plys Bordlampe - Peter Plys gaveideer

Peter Plys Bordlampe

En farverig, batteridrevet bordlampe, designet med inspiration fra den populære historie om Peter Plys. Lampen vil være en rigtig fin indretningsdetalje i børneværelset, som kan give lidt ekstra lys i de mørke timer. Lampen findes både i rosa og blå. Find lampen hos Jollyroom.

Peter plys dvd klassikeren peter plys gaveideer peter plys film - Peter Plys gaveideer

Klassiskeren Peter Plys dvd

Klassiker nr. 22. Med inspiration hentet fra A.A. Milnes bog om Peter Plys skabte Disney sin toogtyvende klassiker. En bedårende tegnefilm om den forvirrede, godmodige bjørn, med det meget store hjerte. I tre sammenhængende beretninger, Peter Plys Og Honningtræet, Peter Plys I Blæsevejr samt Peter Plys Og Tigerdyret, følger vi Peter Plys og hans venner på eventyr i Hundredemeterskoven og oplever hvordan de forholder sig til livet i både ord og handling.
Fyldt med tankevækkende klogskab og stort venskab, spreder Peter Plys, Grisling, Tigerdyret, Ninka Ninus og alle de andre venner glæde til både store og små. Peter Plys Klassikeren er en af Disneys mest charmerende klassikere nogensinde. En klassiker, der er værd både at se og eje. Find den hos Gucca.

grisling bamse peter plys gaver - Peter Plys gaveideer

Grisling bamse

Denne Grisling bamse er perfekt til den lille Peter Plys fan der mangler en ven at kramme om natten. Grisling fra Hundredemeterskoven er en af Peter Plys’s kæreste og bedste venner!
Grisling er kendt for at være utrolig sød og hurtig til at få venner. Find den hos Gucca.

fem minutter i godnat peter plys 487717 - Peter Plys gaveideer

5 minutter i godnat – Peter Plys bog

En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid. Tag med Peter Plys og alle hans venner på eventyr, når de fejrer fødselsdag eller hjælper Ninka Ninus med at finde sit gode humør i denne højtlæsningsbog, der er fyldt med historier og skønne illustrationer fra Hundredemeterskoven. Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers. Find den hos Gucca.

Peter plys historier fra hundredemeterskoven peter plys gaver - Peter Plys gaveideer

Peter Plys – historier fra hundredemeterskoven

Disneys elskede Peter Plys i en eksklusiv højtlæsningsudgave. Tag med Plys, Grislingen, Æsel og alle de andre på eventyr i Hundredemeterskoven i denne højtlæsningsbog med fire skønne fortællinger. Illustreret af nogle af de allerbedste Disney-illustratorer overhovedet i en klassisk streg og skrevet i et sprog, som børn kan forstå. Denne samling er Disney-magi i luksusudgave – et sikkert hit på ethvert børneværelse. Find den hos Gucca.

Peter plys sengetøj peter plys gaver  - Peter Plys gaveideer

Peter Plys sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås. Produktmål: 100×135 cm. Find det hos Eurotoys

Disney Peter Plys Blokpuslespil - Peter Plys gaveideer

Disney Peter Plys Blokpuslespil

Dette er et nyt multifunktionsblokpuslespil fra Disneys Peter Plys, der består af blokke i forskellige former. Disse blokke kan fungere som almindelige byggesten men tilbyder også et ekstra indlæringselement. Find dem hos Jollyroom.

Disney Peter Plys sutteklud - Peter Plys gaveideer

Peter Plys nusseklud

Sød sutteklud i blødt materiale med et lille fint Peter Plys-hoved på toppen af kluden. Som tiden går bliver den søde Peter Plys-sutteklud helt sikkert dit barns bedste ven og skal med, hvorhen dit barn end vil vandre. Find suttekluden hos Gucca.

SE OGSÅ: Peter Plys kostume til børn

Indlægget Peter Plys Gaveideer indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!