juni 15, 2024
peter plys fødselsdag, peter plys plys fødselsdagstema, peter plys bordpynt, peter plys temafest, peter plys kage, peter plys festartikler

Peter Plys fødselsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Peter Plys? Så forkæl ham/hende med en Peter Plys fødselsdag.

Gør den kommende børnefødselsdag mere magisk med en Peter Plys fødselsdag. Her finder du inspiration til dekoration og bordpynt.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen.

Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Vi har samlet lidt inspiration til hvordan I gør klar til den kommende Peter Plys fødselsdag:

Peter Plys festartikler

Peter plys invitationer 300x300 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys Invitationer

Enhver fødselsdag starter med planlægningen. Og en stor del af planlægningen er også at finde ud af hvem der skal med til fødselsdagen og invitere dem. Understreg temaet for festen med flotte invitationer. Invitér dine venner med til fødselsdagsfest i Hundredmeterskoven. Brug disse søde invitationer og glem ikke at invitere Peter Plys og alle hans venner. De elsker nemlig kage. Find dem hos Temashop.

Peter Plys flagbanner 300x201 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys vimpel Banner

Fejr din fødselsdag med alle vennerne fra Hundredmeterskoven. Pynt op med dette flotte vimpel banner pyntet med de sødeste figurer vi kender fra Peter Plys. Find den hos Temashop.

Peter plys dug 300x227 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys Dug

Dæk op til fødselsdag i Hundredmeterskoven med denne flotte dug pyntet med alle de kendte figurer fra Peter Plys. Denne dug er lavet af plastik, så hvis man spilder lidt honning, gør det ikke spor. Det kan nemt tørres af med en klud eller måske kommer Peter Plys forbi og spiser det i stedet. Find den hos Temashop.

Peter plys pap tallerkner 300x300 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys paptallerkner

Disse Peter Plys pap tallerkner vil pynte på Jeres Peter Plys fødselsdagsbord. Peter Plys tallerknerne har vores 4 venner fra Peter Plys tegneserien, Grisling, Tigerdyr, Æsel og selvfølgelig Peter Plys, som centralt motiv. Peter Plys tallerkenen kan bruges til lige det du skal have til din Peter Plys fødselsdag, måske honningkage… Find dem hos Festbyen.

peter plys papkopper 300x269 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys papkrus

Honning gør selv den bedste bjørn tørstig. Og så er det godt, at disse søde papkrus med Peter Plys tryk udenpå, kan indeholde helt op til 220 ml. Find dem hos Festbyen.

Peter plys kagelys 300x192 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys Kagelys

Sødt kagelys til dit barns fødselsdag. Lyset er fint dekoreret med den hjertelig Disney figur Peter Plys. Find kagelys hos Temashop.

Peter plys kagefigur 300x300 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys kagefigur

Disney figur Peter Plys, beregnet til at sætte ovenpå kagen. Passer perfekt til en fødselsdags- eller temakage. Kagefiguren er af plastik og er derfor ikke spiselig. Den kan til gengæld genbruges flere gange, og vil pynte enhver Peter Plys kage. Find den hos Bagetid.

peter plys fødselsdagslys 300x300 - Peter Plys fødselsdag

Peter Plys fødselsdagslys

Disse Peter Plys fødselsdagslys vil pynte i enhver kage, som serveres til en Peter Plys fødselsdag. Pakken med Peter Plys lys indeholder 4 røde, 4 grønne og 4 gule Peter Plys lys. På alle lysene er der små billeder af Peter Plys, Grisling og tigerdyr, Lysene er lette at tænde og lette for fødselsdagsbarnet at puste ud. Find dem hos Festbyen.

SE OGSÅ: Peter plys børnekostume

Indlægget Peter Plys fødselsdag indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!