maj 8, 2021
peter plys børneværelse, peter plys børnemøbler, inspiration til peter plys værelse, peter plys babyværelse, disney børneværelse, disney babyværelse

Peter Plys børneværelse – find inspiration til indretning

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Find inspiration til indretning af Peter Plys børneværelse, så du kan glæde den lille Peter Plys fan.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen. Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

At skabe et Peter Plys børneværelse kan gøres på flere måder. En nem løsning er f.eks. at sætte Peter Plyswallstickers op på væggen eller hænge Peter Plys billeder op. Men I kan også lade et eller flere Peter Plys indgå i indretningen f.eks ved at dekorere med Peter Plys gulvtæppe, en hylde med alle Peter Plys bamserne osv. Herunder finder du inspiration til indretning af Peter Plys børneværelse.

Peter plys gulvtæppe - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys gulvtæppe

Gør børneværelset ekstra hyggeligt med dette runde gulvtæppe med den elskede honningbjørn! Tæppet er dekoreret med et stort motiv af populære Peter Plys og teksten ” I wonder what’s going to happen exciting today”. Find gulvtæppet hos Jollyroom.

peter plys sengetøj peter plys børneværelse - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys juniorsengetøj

Lad barnet finde til drømmeland sammen med yndlingsfigurerne. Et skønt sengetøj med motiv fra Peter Plys. Et fint sengetøjssæt, der lader dit barn sove godt hele natten. Find det hos Jollyroom.

peter plys hundredemeter skoven kort - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys hundredmeterskoven kort

Dekorér børneværelset med Hundredmeterskoven fra Peter Plys – bemærk kortet er på engelsk! Med disse vægklistermærker fra RoomMates kan du dekorere alle værelser på en sjov og kreativ måde. Klistermærkerne er af høj kvalitet og sættes let fast på rummets vægge, døre eller møbler. Find det hos Jollyroom.

peter plys tæppe til børn - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys tæppe

Et skønt og hyggeligt tæppe med motiv af Peter Plys og alle hans venner. Tæppet kan både bruges som en del af dekoration og til at holde varmen. Tæppet findes også i pink. Find det hos Jollyroom.

Peter plys pude - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys pude

Skøn pude formet som Peter Plys hoved. Oplagt som en del af indretningen på værelset og helt sikkert også en pude dit barn vil elske at kramme. Find puden hos Fedepriser.

Peter plys opbevaringskasse - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys opbevaringskasse

Hold styr på noget af barnets legetøj med en opbevaringskasse med Peter Plys motiv. Kassen kan også fungere som skammel. Find den hos Fedepriser.

Peter plys wallstickers - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys wallstickers

Dan rammerne for Peter Plys temaet på værelset med Peter Plys wallstickers.  En pakke indeholder 3 ark, der udgør 1 stort Peter Plys-wallsticker, der er ca. 122 cm høj, 1 lysafbryderklister, 1 personlig dørkliste og yderligere tema klistermærker. Find Peter Plys wallstickers hos Fedepriser.

Peter plys spejl - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys spejl til børn

Lad barnet få sit eget spejl på værelset, der matcher resten af temaet. Spejlet har et motiv med den honningglade Peter Plys. Find det hos Eurotoys.

Peter plys bord peter plys børneværelse - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys bord

Et Peter Plys bord er oplagt som en del af indretningen på børneværelset, her kan barnet sidde og være kreativ i selskab med Peter plys. Find bordet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Peter Plys fødselsdag

Indlægget Peter Plys børneværelse – find inspiration til indretning indeholder affiliatelinks/reklamelinks

error: Content is protected !!