oktober 27, 2021
peter plys børneværelse, peter plys børnemøbler, inspiration til peter plys værelse, peter plys babyværelse, disney børneværelse, disney babyværelse

Peter Plys børneværelse – find inspiration til indretning

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Find inspiration til indretning af Peter Plys børneværelse, så du kan glæde den lille Peter Plys fan.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen. Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

At skabe et Peter Plys børneværelse kan gøres på flere måder. En nem løsning er f.eks. at sætte Peter Plyswallstickers op på væggen eller hænge Peter Plys billeder op. Men I kan også lade et eller flere Peter Plys indgå i indretningen f.eks ved at dekorere med Peter Plys gulvtæppe, en hylde med alle Peter Plys bamserne osv. Herunder finder du inspiration til indretning af Peter Plys børneværelse.

Peter Plys Bordlampe - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys bordlampe

En farverig, batteridrevet bordlampe, designet med inspiration fra den populære historie om Peter Plys. Lampen vil være en rigtig fin indretningsdetalje i børneværelset, som kan give lidt ekstra lys i de mørke timer. Bordlampen findes i 2 forskellige farver. Find Peter Plys bordlampe hos Jollyroom.

Peter Plys sengetøj - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Find sengetøjet hos Eurotoys.

peter plys hundredemeter skoven kort - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys hundredmeterskoven kort

Dekorér børneværelset med Hundredmeterskoven fra Peter Plys – bemærk kortet er på engelsk! Med disse vægklistermærker fra RoomMates kan du dekorere alle værelser på en sjov og kreativ måde. Klistermærkerne er af høj kvalitet og sættes let fast på rummets vægge, døre eller møbler. Find det hos Jollyroom.

Peter plys pude - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys pude

Skøn pude formet som Peter Plys hoved. Oplagt som en del af indretningen på værelset og helt sikkert også en pude dit barn vil elske at kramme. Find puden hos Fedepriser.

Peter Plys Gulvtæppe  - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys gulvtæppe

Et gulvtæppe er uundværligt på børneværelset. Gulvtæppet med Peter Plys motiv er fremstillet i 100 % polyamid og har en glidefri bagside, der gør, at det ligger stabilt på gulvet. Det sjove motiv indbyder til leg og giver et skønt touch af farve i børneværelset! Find det hos Jollyroom.

Peter Plys wallstickers - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys wallstickers

RoomMates Wallstickers Disney Peter Plys & Venner – herlige og glade vægdekorationer med af Peter Plys og alle hans venner. Vægdekorationerne kan flyttes gentagende gange, og efterlader ikke spor på væggen, hvilket gør det nemt at skabe helt forskellige udtryk på børneværelset. Pakken består af 38 stk Wallstickers med forskellige størrelser fra ca. 2,5 x 2,5 cm til 16 x 34 cm. Find wallstickers hos Jollyroom.

Peter plys opbevaringskasse - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys opbevaringskasse

Hold styr på noget af barnets legetøj med en opbevaringskasse med Peter Plys motiv. Kassen kan også fungere som skammel. Find den hos Fedepriser.

Peter Plys Projektor - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys Projektor

En farverig, batteridrevet LED-projektor, designet med inspiration fra den populære historie om Peter Plys. Projektoren lyser omgivelserne op med figurer i skiftende farver. En rigtig fin indretningsdetalje i børneværelset, som kan give lidt ekstra lys i de mørke timer. Den findes i 2 forskellige farver. Find den hos Jollyroom.

Peter plys wallstickers - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys wallstickers

Dan rammerne for Peter Plys temaet på værelset med Peter Plys wallstickers.  En pakke indeholder 3 ark, der udgør 1 stort Peter Plys-wallsticker, der er ca. 122 cm høj, 1 lysafbryderklister, 1 personlig dørkliste og yderligere tema klistermærker. Find Peter Plys wallstickers hos Fedepriser.

Peter plys spejl - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys spejl til børn

Lad barnet få sit eget spejl på værelset, der matcher resten af temaet. Spejlet har et motiv med den honningglade Peter Plys. Find det hos Eurotoys.

Peter plys bord peter plys børneværelse - Peter Plys børneværelse - find inspiration til indretning

Peter Plys bord

Et Peter Plys bord er oplagt som en del af indretningen på børneværelset, her kan barnet sidde og være kreativ i selskab med Peter plys. Find bordet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Peter Plys fødselsdag

Indlægget Peter Plys børneværelse – find inspiration til indretning indeholder affiliatelinks/reklamelinks

error: Content is protected !!