Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
10+ Dumbo gaveideer til børn - Alletiders Disney
januar 25, 2021
dumbo gaveideer, dumbo gaver, dumbo indretning til børneværelset, dumbo film, dumbo taske, dumbo bamse, disney gaveideer, disney gaver

10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Dumbo gaveideer.

Er du inviteret til Dumbo eller Disney fødselsdag og savner inspiration til Dumbo gaveideer? Eller vil du kæle din lille Dumbo fan?

Dumbo er en den 4. i rækken af Disneys klassikere af Walt Disney. Den er baseret på børnebogen af samme navn af Helen Aberson.

Dumbo er en lille elefantunge, hvis ører er alt for store. Det er ikke fint i elefantfamilier, og derfor bliver lille Dumbo foragtet og forfulgt af de øvrige elefanter i det store cirkus, hvor han hører hjemme. Dumbos mor bliver til og med spærret inde, da hun i raseri forsøger at forsvare sin unge mod drillerierne.

Dumbo gaveideer består både af Dumbo legetøj, Dumbo dvd´er, Dumbo børnekostumer, Dumbo bøger mm. Dumbo gaveideer til børn, er et udvalg af Dumbo gaver til børn i forskellige aldersgrupper:

Dumbo gaveideer

dumbo bamse - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo bamse

Hvad er bedre end en elefant? Det er en specifik elefant med kæmpe ører. Nemlig Dumbo, for Dumbo er ikke bare en almindelig Elefant, Dumbo kan nemlig flyver takket være hans kæmpe ører.  Er Dumbo din yndlings karakter fra Disney? Han er i hvert fald vores, og nu kommer han i den blødeste bamse form.  Den søde elefant fra Disney-filmen Dumbo elsker at lege og tage ud på eventyr. Dumbo er lavet af blød plys. Den overdådige figur er 50 cm stor og egnet til børn fra de første måneder af livet. Find den hos Gucca.

dumbo børnerygsæk - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo børnerygsæk

Skøn børnerygsæk med den elskede Dumbo motiv. Tasken er funktionel med et stort disponibelt rum, justerbare skulderstropper og hank. Der er plads til alle legesagerne! Tasken egner sig som børnehavetaske eller som fritidstaske. Find den hos Gucca.

Disney dumbo dvd - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo dvd

En af Disneys mest elskede film fejrer 70-års jubilæum og udgives nu for første gang i en digitalt restaureret udgave med en imponerende billed- og lydkvalitet. Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et skjult talent: han kan nemlig flyve!
Den Oscar-vindende film Dumbo er Walt Disneys Klassiker nr. 4 og den byder på en vidunderlig og tidløs fortælling om venskab, mod og kunsten at vove og tro på sig selv. Find filmen hos Gucca.

Disney Dumbo puslespil - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo puslespil 24 prikker

Et godt puslespil fra Clementoni med motiv fra Disneys Dumbo. Et puslespil med 24 brikker, for hele familien! Anbefalet alder: Fra 3 år. Find det hos Jollyroom.

Dumbo børnekostume - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo børnekostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste.  Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Du får her et Dumbo kostume i god kvalitet, Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre.
Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på. Find kostumet hos Temashop.

dumbo puslespil - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo puslespil 104 brikker

Et sejt puslespil fra Clementoni, med motiv fra Disneys Dumbo. Et stort puslespil med 104 brikker, for hele familien. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find det hos Jollyroom.

Dumbo bog - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo bog

Vaskeægte Disney-magi i eksklusivt format. Dumbo blev født med et par meget store ører, og han er blevet drillet med det hele sit liv. Men så dukker musen Tim op. Han bliver Dumbos ven og prøver at lære Dumbo nogle sjove cirkuskunster, men de store ører er hele tiden i vejen. En dag opdager Dumbo pludselig, at han kan noget som ingen andre kan. Han kan nemlig flyve – Serien Walt Disney Klassikere er de allerstørste klassikere fra Disneys magiske univers i en lækker indpakning med stor respekt for de originale tegnefilm, som børn og voksne har elsket i årtier. Fra ca. 4 år. Find bogen hos Gucca.

Disney dumbo knagerække - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo knagerække

En rigtig fin knagerække med Dumbo. Denne farverige knagerække har fire knager og har et fint mønster med motiv af elefanten Dumbo. Vil passe perfekt i entréen eller børneværelset til at hænge tøj på! Find den hos Jollyroom.

disney dumbo gulvtæppe - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo gulvtæppe

Gør børneværelset ekstra hyggeligt med dette runde gulvtæppe! Tæppet er dekoreret med et stort motiv af elefanten Dumbo og teksten ”Always be yourself”. Tæppet er fremstillet af en blød polyesterblanding. Skønt gulvtæppe til børneværelset! Find det hos Jollyroom.

Disney dumbo børneskammel - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo skammel

En fin skammel med motiv af Dumbo. Denne skammel er lavet af robust MDF med et sæde udformet som Dumbo. Et sjovt møbel, der vil passe perfekt i børneværelset! Find skamlen hos Jollyroom.

Disney dumbo opbevaringskasse - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo opbevaringskasse

En sød opbevaringskasse med motiv af Dumbo. Denne praktiske kasse er farverig, lavet af MDF og har et sjovt mønster. Låget er let at åbne og lukke og er dekoreret med et sødt motiv af elefanten Dumbo. Med denne opbevaringskasse bliver det meget lettere at holde orden på børneværelset. Find den hos Jollyroom.

Dumbo film - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo film

Holt var engang en cirkusstjerne, men han tog afsted for at deltage i en krig, hvilket har ændret hans personlighed. Cirkusejeren Mac Medici hyrer ham til at passe Dumbo, der er en nyligt født elefant med alt for store ører, som bliver mobbet af hele cirkus gruppen.
Holts børn opdager dog at Dumbo kan flyve, og den karismatiske entreprenør V.A. Vandavere og luftstjernen Colette Merchant finder ud af dette, og prøver herefter på at gøre den lille elefant til en stjerne. Find filmen hos Gucca.

Disney dumbo solbriller til børn - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Disney Dumbo solbriller

Bliv den sejeste på stranden, i skolegården eller på ferien med disse super flotte solbriller i det sejeste Dumbo-design, inspireret af vores alle sammens elskede Disney-film. Foruden at se superseje ud, beskytter disse briller også 100% mod UV-stråler (UV400-beskyttelse), så du roligt kan tage ud og nyde en dag i solen. Find dem hos Gucca.

Dumbo junior sengetøj - 10+ Dumbo gaveideer til børn

Dumbo junior sengetøj

Det fineste junior sengetøj med Dumbo motiv. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Find det hos Only4kids.

SE OGSÅ: +15 Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Disney klassikere liste

Indlægget 10+ Dumbo gaveideer indeholder affiliatelinks 

error: Content is protected !!