marts 20, 2023
peter plys kostume til baby, peter plys baby kostume, peter plys udklædning til baby, peter plys tøj til baby, grisling kostume til baby, grisling baby kostume, æsel kostume til baby, æsel babykostume, disney kostume til baby, disney udklædning til bay, disney babykostumer, alletiders disney, disney kostumer

Peter Plys kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Er du eller dit barn også helt vild med Peter Plys og vennerne? Så er et Peter Plys kostume til baby lige sagen til den kommende børnefødselsdag, fastelavn eller temafest.

Hvorfor skal familiens mindste snydes for kostume til årets temafester? Dit barn bliver ekstra kær at se på iført et Peter Plys kostume til baby.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen.

Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.22.52 - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys kostume

Hvem kan dog modstå Peter Plys’s charme? Ikke nok med at han er venlig, så er han også så sød som honning. Dit barn vil uden tvivl elske det! Find kostumet hos Temashop.

Peter plys børnekostume - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys børnekostume

Med dette kostume, bliver det barn klædt på som det sødeste lille Peter Plys. Et herligt kostume til fastelavn eller til leg i hjemmet. Heldragten er lavet i et blødt fleece materiale, og er udstyret med den sødeste 3D designet næse og fluffy ører. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.27.23 - Peter Plys kostume til baby

Tigerdyr kostume

Dette hoppende tigerdyr er slet ikke til at stå for. Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret. Find kostumet hos Temashop.

sel kostume peter plys - Peter Plys kostume til baby

Æsel kostume

Næst efter Peter Plys selv, er Æsel måske den mest kendte figur fra Hunderedemeterskoven. Med dette Æsel kostume kan du bringe noget af magien fra Peter Plys’ vidunderlige verden med til Jeres egen fastelavnsfest. Æsel kostumet er delt i to dele, selve dragten der lukkes med velcro i ryggen, samt hovedet der lukkes under hagen med en velcro lås. Under Æsels fødder er der små dupper der gør dragten rimelig skridsikker på glatte overflader. Find kostumet hos Festbyen.

Peter Plys babykostume - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys baby kostume

Dette supersøde Peter Plys kostume er perfekt til de helt små, måske første gangs deltagere i en fastelavnsfest. Peter Plys kostumet er delt i to, hvor selve lukkes i ryggen med en velcrolås. Underfødderne er der skridsikre dupper der sikre at barnet står fast. Hovedet er delt fra dragten, og lukkes også med en velcrolås under hagen. Peter Plys kostumet har en meget blød overflade og den lille Peter Plys vil helt sikkert skabe opsigt til fastelavnsfesten. Find kostumet hos Festbyen.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Siden bliver løbende opdateret med Peter Plys kostumer

Indlægget Peter Plys kostume til baby indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Peter Plys kostume til baby

Comments are closed.

error: Content is protected !!