Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Peter Pan kostume til voksne - Alletiders Disney
februar 28, 2024
peter pan kostume til voksne, peter pan voksenkostume, kaptajn klo kostume til voksne, kaptajn klo voksenkostume, peter pan kostumer, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, alletiders disney

Peter Pan kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud til den kommende temafest, karneval eller fastelavn i et flot Peter Pan kostume til voksne.

Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt. Peter Pan er faktisk en ældre herre, hvert fald når man kigger tilbage på hvornår han optrådte i en bog første gang – nemlig tilbage i 1902. Heldigvis er Peter Pan heldig at bo på Ønskeøen hvor han ikke ældes.

Sidenhen har Peter Pan optrådt i flere bøger, teaterstykker og film – hvor den mest kendte helt sikkert er Walt Disneys udgave fra 1953. I Disneys Peter Pan film møder vi blandt andet Kaptajn Klo og Klokkeblomst.

Der findes forskellige bud på Peter Pan kostumer, find dit Peter Pan kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.04.07 - Peter Pan kostume til voksne

Peter Pan unisex kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Gør outfittet komplet med et par grønne strømpebukser og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. ”Bare tænk på noget som er godt!” Kostumet er unisex og passer derfor både mænd og kvinder. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.07.28 - Peter Pan kostume til voksne

Feminint Peter Pan kostume

Et fancy Peter Pan-damekostume, som passer perfekt til dig, som plejer at flyve til Ønskeøen. Bare vær på vagt for den ondsindede Kaptain Klo… Peter Pan-kostumet indeholder en lysegrøn tunika med brunt bælte og et par grønne leggings samt en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

Indlægget Peter Pan kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!