Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
15+ Find Dory gaveideer til børn - Alletiders Disney
september 19, 2020
find dory gaveideer til børn, find dory gaver til børn, find dory legetøj til børn, find dory ting til børn, find dory børnegaver, find dory kostumer til børn

15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory er  populær blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Find Dory gaveideer.

Er du inviteret til Find Dory fødselsdag og savner inspiration til Find Dory gaveideer? Eller vil du kæle din lille Find Dory fan?

Historien om Find Dory starter et år efter det tidspunkt hvor Find Nemo filmen ender.

Hr. Rokke minder Dory om hendes liv før hun mødte Marlin og Nemo, og hun beslutter sig til at drage ud for at søge efter hendes forældre.
Marlin er først noget tilbageholdende men snart er både han, Nemo og Crush på vej til Californien sammen med Dory for at finde hendes forældre.
Snart bliver de jagtet af kæmpe blæksprutter og deres nye eventur er i gang.

Find Dory gaveideer består af Find Dory børnekostumer, Find Dory legetøj, Find Dory film, Find Dory udstyr til børneværelset mm.

Find Dory gaveideer

Philips Disney Find Dory Softpal natlampe - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory natlampe

kdl8lbydbe4vtzszssw - 15+ Find Dory gaveideer til børnFind Dory Softpal er en blød lampe, som dit barn kan lege og sove med. Den tændes ved at vippe den fra den ene til den anden side (venstre mod højre, når man kigger Dory i øjenene). Lampen slukker selv efter 5 minutter uden aktivitet. Find lampen hos Lampeguru.

Find dory børnekostume - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Dory Børnekostume

Nu kan dit barn forvandle sig til Dory, den glemsomme blå fisk, som alle elsker. Find din egen Nemo og Marlin og tag ud på episke eventyr eller tag til fastelavn udklædt som den morsomme fisk. Find kostumet hos Temashop.

Find dory bamse - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory bamse

Mellemstor Dory-bamse fra Disney Pixar’s filmhit ‘Find Dory’. Den glemsomme, men muntre, paletkirurgfisk med de store lilla øjne er altid klar med skøre idéer! Dory-bamsen er blød, smilende og kan altid bruge en ny ven og et knus. Dory-bamsen måler 25 centimeter, og har derfor en praktisk størrelse både til at putte med, men også til at pakke ned og tage med sig, hvis man skal på farten.
Mål: 25 cm. Find den hos Gucca.

Find dory legetelt - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory legetelt

Hyggeligt pop-up legetelt fra Disneys Find Dory filmen. Det tager ikke mange sekunder at stille teltet op og så er der tid til rigtig mange gode timers hygge og leg. Find den hos Eurotoys.

Find dory puselespil - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory puslespil

Med Find Dory puslespil er der lagt op til flere timers leg og underholdning. Puslespillet er 3D og forestiller Find Dory og Nemo. Find den hos Eurotoys.

Find dory figur - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory figur

Lær at tale hvalsprog med den sjove Doryfigur. Lad barnet indtale en besked eller sætning i apparatet og derefter oversætter Dory det til hvalsprog, som I kan høre. Anbefalet alder: Fra 4 år. Find den hos Jollyroom.

Find dory legesæt - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory legesæt

Flygt til det åbne hav med hjælp fra verdens bedste blæksprutte – Hank! Med det super seje Swigglefish legesæt kan børn genskabe deres yndlings eventyr fra filmen, Find Dory.
Funktioner: Banen kan sammensættes som børnene har lyst, og kan sættes sammen med andre Swigglefish legesæt. Sættet inkluderer: Swigglefish Marlin, lastbil med Hank og bane. Find sættet hos Eurotoys.

Find dory sengetøj - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory sengetøj

Elsker dit barn også Dory, her har du hende til barnets dyne og pude. Pudemål: 60 x 63.Sengetøjet måler 200 x 140 cm. Find sengetøjet hos Eurotoys.

Find dory hank bamse - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory – Hank bamse

Stor Hank bamse fra Disney’s filmhit Find Dory. Hank er en lidt gnaven blæksprutte, men inderst inde kan han godt lide at få selskab! Bliv venner med den en smule gnavne, men velmenende og godhjertede, syvbenede blæksprut. Hank er en helt unik blæksprutte, som altid kan bruge en ven og en krammer. Find bamsen hos Gucca.

 

Find dory wallstickers - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory wallstickers

Dekorér børneværelset med Pixars Find Dory! Med disse vægklistermærker fra RoomMates kan du dekorere alle værelser på en sjov og kreativ måde. Sættet består af flere klistermærker i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Klistermærkerne er af høj kvalitet og sættes let fast på rummets vægge, døre eller møbler. Find dem hos Jollyroom.

Find dory cykelhjelm - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory cykelhjelm

Flot cykelhjelm der kan bruges til børnecykel, rulleskøjter, løbehjul eller anden form for leg og transport. Hjelmen har skumindsatser for bedst mulig komfort og pasform. Med quickrelease spændet og justerbare stropper er hjelmen en leg at få af og på. Hjelmen passer til hoved mål fra 48 – 52 cm. Find den hos Eurotoys.Philips Find Dory 2 i 1 projektor og natlampe - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Philips Find Dory 2-i-1-projektor og natlampe

kdl8h4khsg89oabfpj - 15+ Find Dory gaveideer til børnDenne kombinerede Find Dory natlampe og billedprojektor fra Philips og Pixar vil fortrylle dit barn med magisk historiefortælling. Drej 1 af filmhjulene for at projicere farverige, sjove scener fra Find Dory op på loftet, eller tænd for den betryggende natlampe nedenfor. Den bærbare lyskilde fra Philips og Pixar til dit barns soveværelse kombinerer en natlampe og en magisk billedprojektor. Natlampen får dit barn til at føle sig sikker om aftenen, mens projektoren gør dit barns foretrukne tegnefilms figurer levende på væggen eller i loftet. Find lampen hos Lampeguru.

 

Find Dory vendespil - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory vendespil

Har barnet bedre hukommelse end Dory? Lad det komme an på en prøve med dette Find Dory vendespil fra Ravensburger. Find spillet hos Eurotoys.

Find Dory kostume - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory Børnekostume

Alt for nuttet overdel til dig der vil klædes ud som Dory fra “Find Nemo” og “Find Dory” filmene.
Bemærk at det kun er en overdel, og bukserne ikke medfølger. Find kostumet hos Temashop.

Find dory håndklæde - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory håndklæde

Find Dory håndklæde er et oplagt gaveide til barnet der elsker at svømme. Det kan både bruges til ture på strand, svømmehalsbesøg eller bade derhjemme. Find det hos Eurotoys.

Find dory gåbil - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory gåbil

Flot gå bil med find dory. Bilen har sjov telefon funktion. Sædet kan åbne til opbevaring. Ryglæn til støtte så barnet ikke falder bagover. Find den hos Eurotoys.

Philips Find dory lommelygte - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory lommelygte

Denne smarte lille lommelygte fra Philips, Disney og filmen Find Dory (Fiding Dory). Lommelygten er super enkel, nem og børnevenlig mht. til måden batterierne er lukket inde på. Find lygten hos Lampeguru.

Find Dory Find Nemo dvd - 15+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory og Find Nemo dvd-boks

Boksen indeholder de to skønne familiefilm Find Nemo og Find Dory.

Find Nemo
Tag en dyb indånding og dyk ned i havet ved Great Barrier Reef hvor Find Nemo foregår. Et spændende undersøisk eventyr med fuld fart på, fra de Oscar-belønnede skabere af Toy Story og Monsters, Inc. Mød Nemo, en ung og nysgerrig klovnfisk, der bliver fanget af en sportsdykker og havner i et akvarium på en tandlægeklinik i Sydney. Nu er det op til Marlin, Nemos ængstelige far, at redde ham!

Find Dory
Da den glemsomme fisk Dory pludselig husker, at hun har en familie der måske leder efter hende, begiver hun sig sammen med Marlin og Nemo ud på sit livs eftersøgning for at finde dem. De får imidlertid hjælp af den vrisne blæksprutte Hank, hvidhvalen Bailey, der er overbevist om, at hans ekkolokalisering ikke fungerer, samt Hope, en nærsynet hvalhaj. Find dvd-boksen hos Gucca.

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Toy story gaveideer

Indlægget 15+ Find Dory gaveideer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

error: Content is protected !!