oktober 27, 2021
olaf gaveideer til børn, olaf gaver til børn, olaf børnegaver, olaf legetøj til børn, olaf kostume til børn, olaf børnekostume, olaf bamse til børn, disney frozen 2 gaver til børn, disney frozen 2 gaveideer til børn, disney frost 2 gaveideer til børn, disney frost 2 gaver til børn

10+ Olaf gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Olaf fra Frost filmene er en populær karakter særlig blandt børn og voksne. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Olaf gaveideer til børn.

Olaf gaveideer til børn er en samling af gode gaveideer til dit Disneyglade barn, der er vild med Olaf.

Da den først Frost film kom ud fik hele Danmark en ny snemand – Olaf. Den sjove og sol-elskende snemand er en af disneys bedste karakterer. Og kan man egentlig andet end holde af denne skønne figur? Olaf er en animeret snemand skabt af Elsa og Anna i deres barndom. Olaf er altid garanti tid for et godt grin, en herlig karakter som man ikke kan andet end holde af.

 

Olaf gaveideer til børn er et mix af Olaf kostumer, Olaf legetøj, Olaf indretning til børneværelset og uundværlige Olaf gaver.

Olaf gaveideer til børn

Olaf pude olaf gaveideer til børn - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf pude

Blød og lækker pude formet som Disney Frozen Olafs hoved. Puden er perfekt til indretning på børneværelset og så er den hyggelig at sove sammen med. Find den hos Only4kids.

Frost 2 olaf bamse formskifter - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf bamse der kan skifte form

Bring spændingen ved Disneys Frozen 2 hjem med alles yndlings snemand! Disneys Frozen 2 Olaf plys legetøj er fuld af fjollet sjov og perfekt til at genskabe sjove scener fra filmen. Olaf har fem forbindelsespunkter, herunder Olafs hoved, to kropssektioner, arme, fødder, gulerodsnæse og endda pinde fra toppen af hovedet. Børn kan trække Olaf fra hinanden for at blande og matche ham til sjove udgør og aktivere sætninger fra filmen! (Engelsk tale). Find den hos Eurotoys.

olaf smykkeholder - 10+ Olaf gaveideer til børn

Frost Olaf Smykkeholder

Super sød Olaf dekoration fra Disney´s Frozen. Kan perfekt anvendes til at hænge dine smykker på hvis du ligefrem ønsker at spise med Olaf.  Find den hos Temashop.

Frozen 2 olaf børnekostume - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf børnekostume

Er din dreng eller pige helt vild med Frozen 2-filmen, og vil de se den om og om og om igen? Med dette kostume kan dit barn ligne karakteren Olaf på en prik. Du ved, den der skøre snemand?
Frozen 2 Olaf Børnekostume er et virkelig sjovt kostume til børn, som fås i tre forskellige størrelser. Dragten er fremstillet i polyester og får dit barn til at ligne den sjove karakter Olaf fra Frost-filmene. Find kostumet hos Partyking.

olaf tangle teezer - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf hårbørste fra Tangle Teezer

Hårbørste fra Tangle Teezer med Olaf motiv. Hårbørsten kan lukkes med det medfølgende luk, hvilket er oplagt hvis børsten skal med på tur eller ferie. Find hårbørsten hos Kids-world.

Olaf 3d puslespil - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf 3D puslespil

Puslespil er altid en god ide og dette puslespil kræver lidt ekstra opmærksomhed, det er nemlig et 3D puslespil. Det gode ved puslespil er at de kan skilles og samles flere gange, dermed er der lagt op til flere timers leg med dette puslespil med 54 brikker. Find det hos Kids-world.

Olaf kjole - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf kjole

Udklædningskjole fra Rubies, der er inspireret af den elskede figur, Olaf fra Frozen. Kjolen glitrer smukt og har en pumpe gemt i kjolen, der gør, at Olafs hænder, der stikker ud fra maven, bevæger sig. Find kjolen hos Jollyroom.

Frost olaf vækkeur - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf vækkeur

Et både sjovt og sødt vækkeur med Disneys glade snemand Olaf på. Olaf sikrer at børnene vågner HVER morgen med garanti. Anbefalet alder: Fra 6 år. Find det hos Jollyroom.

Disney frozen olaf natlampe - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf natlampe

En fin natlampe, der forestiller snemanden Olaf fra Disneys Frost. Denne praktiske natlampe kan du også bruge som lommelygte. Stil lampen på natbordet eller kommoden og se den lyse værelset op med et behageligt lys. Når du løfter lampen, kan du bruge den som lommelygte, og lyset lyser ud af bunden. Lampen slukker automatisk efter 10 minutter. Perfekt til at give lidt ekstra tryghed om natten! Find natlampen hos Jollyroom.

Disney frost olaf taske - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf taske/pung

Denne yndige, lille taske med nøglering er det perfekte stykke tilbehør til enhver fan af Disneys storfilm Frost og Frost 2. Den har et motiv af den charmerende Olaf, og tasken er dekoreret med glitrende pailletter. Put dine småpenge eller andre små skatte i den og sæt den på rygsækken, i nøglebundet, eller måske i penalhuset. Find den hos Gucca.

Olaf Figur Disney Frost Infinity 3.0 - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf Figur – Disney Frost – Infinity 3.0

Den fortryllede og seje sneledsager, Olaf fra filmen Frost, undgår alle forhindringer med sine seje manøvrer. Denne figur virker kun i Disney Infinity 3.0 udgaven. Perfekt til børn, der er fan af Disney-film! Find den hos Gucca.

olaf håndklæde poncho - 10+ Olaf gaveideer til børnOlaf håndklæde poncho

Lækker håndklæde, poncho med barnets ynglings snemand Olaf fra filmen frozen. 100 procent bomuld. En oplagt gaveide der både kan bruges derhjemme, på stranden eller i svømmehallen. Find det hos Eurotoys. 

Olaf selvlysende bamse - 10+ Olaf gaveideer til børn

Olaf selvlysende bamse

Sød tøjdukke der forestiller Olaf, fra den populære Disneyfilm, Frozen. Olaf er selvlysende, og bliver ekstra sød, når det bliver mørkt og han lyser op. Find bamsen hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Olaf kostume til børn

SE OGSÅ: Olaf fødselsdag

Indlægget 10+ Olaf gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “10+ Olaf gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!