Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Vaiana kostume til voksne - Alletiders Disney
februar 28, 2024
vaiana kostume til voksne, vaiana kostume, vaiana udklædning til voksne, moana kostume til voksne, moana voksenkostume, vaiana voksenkostume, vaiana fastelavnskostume til voksne, disney kostume til voksne, disney voksenkostumer

Vaiana kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med Vaiana? Så er et Vaiana kostume til voksne den helt oplagte udklædning til den kommende temafest eller karneval.

Et Vaiana kostume til voksne er det oplagte kostume til sidste skoledag, karneval eller fastelavn

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Og ligesom med de andre Disney film, er dette også en Disneyfilm der med fordel kan nydes af både børn og voksne.

Er du helt vild med filmen om Vaiana/Moana, så skal du selvfølgelig have dette flotte Vaiana voksenkostume – oplagt til den kommende udklædningsfest.

vaiana kostume - Vaiana kostume til voksne

Vaiana kostume til voksne

Moana, eller Vaiana som hun også er kendt som, er den seje og stærke karakter fra Disneyfilmen af samme navn. Heltinden er klædt i klassisk polynesisk tøj, hvilket gør dette til et perfekt kostume, uanset om det er et valgfrit tema eller fx eksotisk aften!
Moana Kostume er et flot kostume i klare farver som med garanti kommer til at øge dine chancer for at vinde prisen for bedste kostume. Dragten inkluderer heldækkende kjole med tryk samt en plastikblomst til at sætte i håret. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Vaiana kostume til voksne indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Vaiana kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!