august 9, 2022
cars sengetøj, cars 3 sengetøj, mcqueen sengetøj, disney cars sengetøj til voksne, disney cars sengetøj til børn, sengetøj med mcqueen, sengetøj med cars, disney sengetøj til drenge

Cars sengetøj

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kan du eller en du kender heller ikke få nok af Mcqueen og Cars? Tag yndlingsfiguren med i seng med Cars sengetøj.

Er du eller en du kender helt vild med Cars og som bare ikke kan få nok af Mcqueen? Så er Cars sengetøj da lige sagen og giver muligheden for at sove med yndlingsfiguren.

Cars er en filmserie fra Pixar. Foreløbig er der skabt 3 film i serien om talende og tænkende biler med Lynet McQueen som den centrale figur. Animationsfilmen ‘Biler 3’ er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner. Handlingen i seneste film handler om at McQueen efterhånden er en af de erfarne racerbiler. Han skal nu overbevise den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig en ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

Mcqueen junior sengetøj - Cars sengetøj

Mcqueen junior sengetøj

Rigtig fint Disney Cars juniorsengetøj i størrelse 100×135 med både Lynet McQueen og Bumle på. Find det hos Eurotoys.

Disney Cars Sengetøj - Cars sengetøj

Disney Cars Sengetøj

Sejt sengetøj med motiv og tema fra Disney Pixar Cars 3. På sengetøjet er bilen Dinoco klar med en statusopdatering før løbet går i gang. Dynebetrækket måler 140×200 cm. Hovedpudebetrækket måler 70×90 cm. Find det hos Eurotoys.

Cars sengetøj - Cars sengetøj

Cars sengetøj

Sus afsted i drømmene med dette Cars sengetøj hvor både Lynet McQueen og Jackson Storm er på! Sengetøjet måler 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.

mcqueen sengetøj - Cars sengetøj

Mcqueen sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Disney Cars Lynet McQueen i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Produktmål: 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.DIsney biler sengetøj - Cars sengetøj

Disney Biler sengetøj

Flot Disney Biler sengetøj med Mcqueen motiv. Det perfekte sengetøj til når den lille Cars-fan skal finde ind i drømmeland. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 135 x 200cm. Find det hos Only4kids.

biler sengetøj - Cars sengetøj

Cars selvlysende sengetøj

klzf716tval28rk4wpd - Cars sengetøjDette Disney ‘Biler’ sæt, måler 140 x 200 centimeter, og passer derfor til langt de fleste dyner. Pudebetrækket måler 70 x 90 centimeter, som ligesom med dynebetrækket, er et meget standard mål. Det smarte ved dette betræk er, at det er 2 i 1. På den ene side ser du Lynet McQueen, som er den helt store hovedperson fra filmen. På den anden side af dynebetrækket, er der et mønster med nummeret 95, som er det nummer Lynet McQueen kører med på siden. Find det hos Fedepriser.

Cars stræklagen - Cars sengetøj

Cars stræklagen

Nægter dit barn at falde til ro og lægge sig til at sove om aftenen? Så skal du måske prøve at give dem et nyt, dejligt stræklagen med deres yndlingskarakterer på! Med et fedt Biler tryk på stræklagnet kan dit barn falde i søvn i trygge rammer blandt sine yndlingskarakterer fra filmene. Stræklagen med Biler print i 100% bomuld. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Cars kostume til børn
SE OGSÅ: Cars badeshorts til børn

Indlægget Cars sengetøj indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!