august 9, 2022
vaiana kostume til børn, vaiana børnekostume, vaiana udklædning til børn

Vaiana kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Vaiana? Så er et Vaiana kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende temafest eller børnefødselsdag?

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

vaiana kostume til børn, vaiana børnekostume, vaiana udklædning til børn

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Og ligesom med de andre Disney film, er dette også en Disneyfilm der med fordel kan nydes af både børn og voksne.

Et Vaiana kostume til børn er oplagt både til hverdagens leg, fødselsdagen med Vaiana tema og fastelavn.

skaermbillede-2017-01-03-kl-15-28-46

Vaiana Deluxe udklædning

Bliv klædt ud som den smukke Vaiana, som optræden i filmen “Vaiana”, som er udgivet af Walt Disney. Den frygtløse pige tager ud på hendes livs eventyr, hvor hun bliver udsat for både store farer, og en lidt håbløs Maui som skal hjælpe hende med at redde verden. Vaiana har en helt særlig gave som bestå af, at hun kan kommunikere med havet, og det kommer hende til gode i løbet af filmen. Ifør dig dette Vaiana kostume, sæt filmen på og måske du kan hjælpe hende med at redde hendes landsby før det er forsent? Find kostumet hos Temashop.

Vaiana børnekostume - Vaiana kostume til børn

Vaiana børnekostume

Klæd dig ud som selveste Vaiana til den kommende udklædningsfest. Kostumet er oplagt både til hverdagens leg, fødselsdagen med Vaiana tema og fastelavn. Find kostumet hos Temashop.

Vaiana paryk - Vaiana kostume til børn

Vaiana paryk

Med denne paryk får du lige så lækre og vilde lokker som høvdingedatteren Vaiana fra Disneyfilmen af samme navn. Filmen fik kæmpe succes, hvilket ikke er så underligt, for hvem vil ikke gerne være selvstændig og modig som Vaiana? Vaiana-parykken har et brunt langt hår med bløde lokker. Håret har desuden en beach-fornemmelse, hvilket passer perfekt til filmens karakter, som netop udspiller sig på en paradisø. Find den hos Partyking.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til voksne

Indlægget Vaiana kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!