juni 15, 2024
vaiana kostume til børn, vaiana børnekostume, vaiana udklædning til børn

Vaiana kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Vaiana? Så er et Vaiana kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende temafest eller børnefødselsdag?

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

vaiana kostume til børn, vaiana børnekostume, vaiana udklædning til børn

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Og ligesom med de andre Disney film, er dette også en Disneyfilm der med fordel kan nydes af både børn og voksne.

Et Vaiana kostume til børn er oplagt både til hverdagens leg, fødselsdagen med Vaiana tema og fastelavn.

vaina børnekostume - Vaiana kostume til børn

Vaiana børnekostume

Med dette kostume bestående af top, nederdel og tilhørende halskæde bliver dit barn klædt ud som selveste Vaiana. Iklædt dette kostume får dit barn Vaianas fortryllende og eventyrlige look. Find kostumet hos Temashop.

Disney Princess Kostume Vaiana  - Vaiana kostume til børn

Disney Princess Kostume Vaiana

Kostume fra Disney Princess med en Vaiana-kjole. Det har en halmlignende nederdel med et rødt, printmønstret tørklæde omkring taljen og en ærmeløs, rød top med fine detaljer. Kostumet har en printet halskæde. Find kostumet hos Jollyroom.

Vaiana børnekostume - Vaiana kostume til børn

Vaiana børnekostume

Nu kan du forvandle din lille eventyrer til havets heltinde med denne Vaiana-inspirerede kjole! Måske løber hun ind i halvguden Maui under sin sejltur? Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til voksne

Indlægget Vaiana kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!