juli 5, 2020
minnie mouse natlampe, minnie mouse nat lampe, minnie mouse lamper, minnie mouse lampe til børn, disney natlampe, disney natlamper, minnie mouse gaver

Minnie Mouse natlampe til børn

Minnie Mouse natlampe er en oplagt lampe til din lille Minnie Mouse fan, som kan føle sig utryg i mørket.

En Minnie Mouse natlampe til børn skaber hygge og tryghed.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Natlamper skal ikke give meget lys, blot et dæmpet lys, hvor du kan se nok til at læse en godnathistorie eller når dit barn er en smule utryg ved mørket.

Minnie Mouse natlampe - Minnie Mouse natlampe til børn

Minnie Mouse natlampe

Den perfekte natlampe er denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte, der tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten. Find den hos Eurotoys.

Minnie mouse nat lampe - Minnie Mouse natlampe til børn

Natlampe med Minnie Mouse

Smart natlampe kombineret lommelygte. Lygten aktiveres let ved bevægelse. Sættes lygten på bordet vil lyset fordele sig som en lampe, og let fade ud efter 2 min. Find den hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse Wallstickers

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

Indlægget Minnie Mouse natlampe til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!