februar 24, 2021
disney kopper, disney krus, krus med disney print, kopper med disney print, disney kop, simba kop, genie kop, minnie mouse kop, mickey mouse kop, britto design disney kopper, disney gaver, gave til disney fan

Disney Kopper – find din favorit

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Indlægget Disney kopper – find din favorit indeholder reklamelinks

Start dagen med at hælde din favoritdrik op en af Disney kop. Disney kopper findes i alverdens udgaver.

Uanset hvilken drik der er din favorit, så bør den drikkes af en af de flotte Disney Kopper, hvis du er en rigtig Disney fan.

En Disney kop er en oplagt gaveide til både børn og voksne, der ikke kan få nok af Disneys magiske univers:

Disney cars krus 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Cars krus

Vrooom! Kruset med fart på! Her kommer Lynet McQueen fra filmen Biler/Cars og serverer dig varm kakao. Et superflot krus som er et must have for alle Biler/Cars-fans! Find det hos Partyking.

Disney Simba kop 300x225 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Simba Kop

Hakuna Matata! Drik lige så majestætisk som dyrenes konge med Disney Simba-kruset. Med denne flotte kop bliver din kaffepause lige så eventyrlig som en dag på savannen. Perfekt gave til alle Disney-fans, som elsker kaffe og selvsikre løver! Find det hos Coolstuff.

Disney 101 dalmatinere krus 300x225 - Disney Kopper - find din favorit

Disney 101 dalmatinere kop

Dette 101 Dalmatiner-formede krus er et must-have i enhver Disney-fans krus samling! Den sort-hvide plettede hundeformede krus er et stort krus med 550 ml kapacitet. Walt Disneys 101 Dalmatiner blev først udgivet i 1961 og var en øjeblikkelig klassiker og er siden blevet en meget elsket favorit i generationer af Disney-fans. Find koppen hos Gucca.

Disney mulan Mushu kop 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Mulan Mushu krus

Er du eller dit barn stor fan af Disney, er denne Disney-kop lige noget for jer! Den kommer i et super flot rødt design, hvor koppen er designet efter dragen fra Mulan-filmen, Mushu. Den vil passe perfekt ind på morgenbordet, spisebordet med en god kop varm kakao, mens der i en passende anledning bliver set Mulan. Find kruset hos Gucca.

Varmeskiftende Krus 101 Dalmatinere 1 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Varmeskiftende Krus – 101 Dalmatinere

Den perfekte kaffekop til enhver Disney entusiast. Koppen er designet med varmeskiftende motiver fra den ikoniske Disney film 101 Dalmatinere, som skifter udseende, når koppen fyldes med kaffe eller andet varmt indhold. Se hvordan den prikkede pels kommer til syne, som koppen varmes af din varme kakao el. lign. og du pakker dig ind i et tæppe til at se Disney film. Morgenkaffen bliver lige lidt mere hyggelig, når den drikkes af en personlig og sjov kop, med en skjult overraskelse. Find koppen hos Gucca.

Minnie mouse kop gavesæt 300x203 - Disney Kopper - find din favorit

Minnie Mouse Gaveæske Med Krus Og Strømper

Super sød gaveæske, der forkælder og varmer både krop og sjæl. Kruset har en standard størrelse på 300 ml. Strømperne er en damemodel, der passer til str. 35,5-41. En perfekt gave til Minnie Mouse elskeren. Find sættet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney klassikere liste

SE OGSÅ: Disney toilettaske til børn og voksne

error: Content is protected !!