juli 5, 2020
disney kopper, disney krus, krus med disney print, kopper med disney print, disney kop, simba kop, genie kop, minnie mouse kop, mickey mouse kop, britto design disney kopper, disney gaver, gave til disney fan

Disney Kopper – find din favorit

Start dagen med at hælde din favoritdrik op en af Disney kop. Disney kopper findes i alverdens udgaver.

Uanset hvilken drik der er din favorit, så bør den drikkes af en af de flotte Disney Kopper, hvis du er en rigtig Disney fan.

En Disney kop er en oplagt gaveide til både børn og voksne, der ikke kan få nok af Disneys magiske univers:

fros kop med elsa og anna 300x186 - Disney Kopper - find din favorit

Frost kop

Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Frostpigerne er elsket af både børn og voksne. Flot dekoreret kop med både Anna og Elsa på. Find den hos The Fairytale Company.

Disney dumbo kop 300x225 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Dumbo kop

Drik som en rigtigt højt flyvende elefant og nå nye højder med Disney Dumbo Krus. Med denne supersøde kop bliver din kaffepause et magisk eventyr. Perfekt gave til alle, som elsker at sørge for Disney-stemning derhjemme! Dette supersøde Disney-krus passer både til kaffeslabberads og lidt skøn alenetid med en kop varm chokolade og en god bog. Ørerne på kruset vil ikke folde sig ud og begynde at flagre, mens du drikker af det, men Dumbo holder dig ved selskab, når du mest har brug for det. Find koppen hos Coolstuff.

Disney Simba kop 300x225 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Simba Kop

Hakuna Matata! Drik lige så majestætisk som dyrenes konge med Disney Simba-kruset. Med denne flotte kop bliver din kaffepause lige så eventyrlig som en dag på savannen. Perfekt gave til alle Disney-fans, som elsker kaffe og selvsikre løver! Find det hos Coolstuff.

Minnie mouse kop gavesæt 300x203 - Disney Kopper - find din favorit

Minnie Mouse Gaveæske Med Krus Og Strømper

Super sød gaveæske, der forkælder og varmer både krop og sjæl. Kruset har en standard størrelse på 300 ml. Strømperne er en damemodel, der passer til str. 35,5-41. En perfekt gave til Minnie Mouse elskeren. Find sættet hos Temashop.

skønheden og udyret chip kop 300x296 - Disney Kopper - find din favorit

CHIP kop – Skønheden Og Udyret

Vær vores gæst og nyd en dejlig kop Disney kaffe eller kakao med denne søde Chip tekop
Super sød og meget populær kop formet som den meget genkendelige og skønne Chip fra Skønheden Og Udyret Tekoppen som alle elsker og som mange har som meget yndlings Disney figur. Bring den magiske Disney stemning hjem til dig og servér dine drikkevarer i denne søde kop. Find koppen hos Temashop.

101 dalmatiner kop 300x253 - Disney Kopper - find din favorit

101 dalmatiner kop

Koppen er l fyldt med de sødeste små plettede hvalpe fra Disney-filmen. Men dette er ikke bare en helt almindelig kop, der sker nemlig noget Disney magi, når du drikker af det. Når du putter varm væske ned i koppen, ændrer billedet og dalmatinernes farve – Koppen genskaber den klassiske scene i filmen, hvor hundene forsøger at undslippe sig fra den onde Cruella De Vil. Find koppen hos Temashop.

Skærmbillede 2019 12 30 kl. 16.23.41 300x263 - Disney Kopper - find din favorit

Disney Aladdin Genie Kop

Nyd en magisk drik med ånden Genie fra Aladdin. Bring den magiske Disney stemning hjem til dig og servér dine drikkevarer i denne søde kop. Find den hos Temashop.

Fedtmule kop britto design 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Fedtmule kop

Den kære Fedtmule, kan man andet end holde af ham? Han er meget klodset og naiv og en lille smule dum, men er ellers er han utrolig venlig. Disneys Fedtmule på farverige krus fra Britto Design. Højde 9 cm. Find den hos Skiftselv.

Anders and kop britto design 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Anders And kop

Anders Fauntleroy And er en berømt figur i Disneys tegnefilm og tegneserier. Det fantastiske ved Anders er hans hverdagsagtige, omend ret selvcentrerede person, hans hidsige temperament og hans notoriske uheld. Disneys Anders And på festlige krus fra Britto Design. Højde 9 cm. Find den hos Skiftselv.

britto design klokkeblomst kop 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Klokkeblomst kop

Klokkeblomst er de seneste år blevet en af de mest populære Disney-karakterer. Klokkeblomst er en kendt figur fra Peter Pan fortællingen og nu kan du få din egen kop med den elskede karakter. Find den hos Skiftselv.

britto design mickey mouse kop 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Mickey Mouse kop

Tegneseriefiguren over dem alle er uden tvivl den populære mus Mickey Mouse. Disneys Mickey Mouse på festlige krus. Britto Design. Højde 9 cm. Find den hos Skiftselv.

britto design minnie mouse kop 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Minnie Mouse kop

Minnie Mouse er en figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Minnie Mouse er mindst lige så populær som Mickey Mouse og en Minnie Mouse kop bør være hos enhver Minnie Mouse fan. Find den hos Skiftselv.

britto design jesper fårekylling kop 300x300 - Disney Kopper - find din favorit

Jesper Fårekylling kop

Jesper Fårekylling er en bifigur i Carlo Collodis eventyr om Pinocchio fra 1880. Her prøver han at retlede den levendegjorte trædukke, der så maser Jesper, men hans genfærd dukker op senere. Er du eller kender du en der er helt vild med Jesper Fårekylling, så er dette den oplagte kop. Find hos Skiftselv.

SE OGSÅ: Disney klassikere liste

SE OGSÅ: Disney toilettaske til børn og voksne

Indlægget Disney kopper – find din favorit indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!