august 9, 2020
Ariel kostume til voksne, ariel udklædning til voksne, ariel kjole til voksne, ariel tøj til voksne, havfrue kostume til voksne, havfrue udklædning til voksne, havfrue kjole til voksne, havfrue tøkj til voksne, kostume til voksne, ariel voksenkostumer, havfrue kostumer til voksne, disney kostumer, alletiders disney

Ariel kostume til voksne

På jagt efter et Ariel kostume til voksne? Hvilken kvinde drømmer ikke om at være klædt ud som Disney-prinsesse for en dag?

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af sammen navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Til trods for at historien om den lille havfrue har nogle år på bagen, er Ariel stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Mangler du et flot havfrue/Ariel kostume til voksne til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest, så har vi her på Alletiders Disney samlet nogle fine havfrue kostumer frem:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 23.52.29 - Ariel kostume til voksne

Den lille havfrue kostume

Forvandl dig til den smukke havfrue Ariel med denne fine dragt og hør, hvordan alle vennerne synger “Havet er skønt” rundt om dig. Den Lille Havfrue-kostumet inkluderer en hvid, skinnende top i en halterneckmodel samt en matchende nederdel med pailletter. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.17.04 - Ariel kostume til voksne

Havfrue kostume

Drømmer du om, at være havfrue for en dag og opleve livet under havets overflade? Så er denne smukke kjole, med top med guld palietter og grønt skørt med tyl forneden det helt perfekte valg. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 23.56.39 - Ariel kostume til voksne

Ariel voksenkostume

Drømmer du om at blive havets prinsesse for en enkelt aften? Her er en komplet og super lækker havfrue med halefinne og alt andet godt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.21.14 - Ariel kostume til voksne

Havfrue kostume til voksne

“Havet er skønt…” – sådan synger Ariel i filmen Den Lille Havfrue. Tænker du også på, hvordan livet er under havets overflade? Ifør dig dette elegante kostume, der forvandler dig om til en smuk havfrue og oplev det skønne liv på havets bund. Find kostumet hos Temashop.

 

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.18.07 - Ariel kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval. Find havfrue kostumet hos Temashop.

poseidon kostume - Ariel kostume til voksne

Poseidon kostume

Klæd dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til voksne

SE OGSÅ: Vaiana kostume til voksne

Indlægget Ariel kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!