august 9, 2022
mulan kostume til voksne, mulan udklædning til voksne, mulan tøj til voksne, disney voksenkostumer, disney kostumer til voksne, mulan voksenkostumer, disney prinsesse kostume til voksne, mulan fastelavnskostume til voksne, geisha kostume til voksne

Mulan kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med Mulan, så er et Mulan kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavns- eller karnevalsfest.

Mulan er en Oscar- og Golden Globe-nomineret Disney tegnefilm fra 1998.

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far.

For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.

Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien!

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

disney prinsessor mulan maskeraddrakt 1 - Mulan kostume til voksne

Mulan kostume til voksne

Her får du et kostume, der forestiller Disneys Mulan. Dragten indeholder en rød, blå og lyserød kjole, et hårbånd med et blomstertilbehør og et gennemsigtigt sjal, som kan hvile om armene. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til voksne

SE OGSÅ: Belle kostume til voksne

Indlægget Mulan kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!